НЕДЕЛЯ, 9:45 - 10ч., ПРЕД РЕКТОРАТА - ПОРЕДНИЯ СБЛЪСЪК!

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Dobre....zna4i zasega ne6tata ostavat kakto vinagi na 6+1...taka 6te kaja na sastezatelite ot Arheologiqta utre....a ina4e za nastilkata si prav... :D :D :D na po-mek teren naistina zapo4vat edni 6pagati...vqrno v edin moment vseki mu otpuska kraq....no nie s vas dosega za 4 ma4a pone ne sme se ritali...igrae se korektno zaradi samata igra.A za Sportna Sofiq ima i drug problem...sigurno ve4e e zapazena za nedelq... :D :D dano uspeem da vlezem pone v nqkoe daskalo.
azzaro
Постоянно присъствие

//

Мнение от azzaro »

хммм боромир е прав да не се говори предварително.но определено би било проблем ако евентуално сме повече хора.имайки в предвид, че за първи път ще дойдем везните определено няма да са в наша полза,но факта че сме доста добри и по една или друга причина сме се отказали от отбора на софийския също си го има.демек.мисля че за хубав мач трябва голямо игрище а не да се наблъскаме по 10 човека от зор да няма резерви(все пак всеки е дошъл да играе не да гледа независимо от качествата си) надявам се да измислите нещо подходящо
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
DobreFF
Легендарен флуудър

Мнение от DobreFF »

Предлагам големия терен на СС, който вече би трябвало да е готов. Утре ще отида да го запазя и ще дам капаро. После си чакам парите от трите отбора. Ако е 40 лева на час, значи за 3 мача ни трябват 120 лева, като го разделим на 3, това прави по 40 лева от отбор. Или казано иначе по 4-5 лева на човек, в които ще играе 2 мача по 1 час.
Да живее отбора на Форум СУ
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Това голямото игрище на Спортна София за единадесет човека ли е? Ако е така вие общо дали ще можете да съберете от вашите два отбора общо 27 човека. Щото както казах и сигурно съм омръзнал вече :oops: ние повече от шестима не можем да се съберем.
Добрефф, под утре имаш предвид събота, нали?
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Ako ne mojete da se saberete ot smotaniq vi kurs vzemi nqkakvi igra4i na free transfer we....nqkakvi tvoq priqteli ili..i az nzm kakvi tam...kakvito i da sa....ne e nujno da sa ot Etnologiqta. A ina4e gledam 4e se kane6e da vzima6 "Kristiqn4o ot Arheologiqta"... :D :D :D ...tova oba4e ,kakto kazvat na reklamata na Sprite.."prosto nqma da stane"....a..i o6te ne6to nie sme vsi4ko na vsi4ko 20 mom4eta(tova e polovinata na 40)ot koito ritat nai-mnogo kum 10...4estno-kazano nqma da vi dademe nikoi.Vzimai igra4i na free transfer.
Аватар
FeLiKS
Пишете, о, братя

Мнение от FeLiKS »

Golemiq teren na SS e za 8+1.....zapazvai go ako mojej.Po-princip e 25 ili 30 lv na 4as ot 8:00 do 17:00 (30 stava ako iskame da imame dostap do sablekalnqta i banqta)...taka za 3-te otbora tova pravi 90 lv max.(po 30 lv na otbor.....po 3 lv na 4ovek).Zapazvai go ako o6te moje....Arheologiqta s radost 6te igraqt na ...va6iq domakinski teren.... :) :)
Аватар
I am weasel
От дъжд на вятър

Мнение от I am weasel »

Виж какво, Шикозе Удоджи,
1. Пиши на кирилица
2. Не знаех че сте само 20, мислех че сте повече. Съжалявам за грешката си. :oops:
3. Дръж си мненията за нашия курс за себе си и за приятелите си. Поне мене не ме интересува твоето мнение по въпроса, така че не го пиши.
4. Не ти избираш кой да играе и към кога. По горе написах, че ще попитам Кристиян(не Кристиянчо, проявявай уважение :evil: ) дали ще мине към нас, ако сте повече. Той няма да играе към нас, АКО ми откаже, не АКО ти забраниш това.
Взимай бележки!
Аватар
[ OVeRMiND ]
Пишете, о, братя

Мнение от [ OVeRMiND ] »

Големият терен за повече от 7 + 1 не става, според мен. Т.е става ама много гъчканица :? . Ама, дайте да не говорим предварително, защото може и да се окаже вече зает.
Последно промяна от [ OVeRMiND ] на 12 Яну 2007, 13:56, променено общо 1 път.
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

Напълно съм съгласен с мнението на Боромир. :faroah:
133то рулира!!
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
Аватар
Lef7y
В началото бе словото

Мнение от Lef7y »

мисля си, че в някое училище ще е по-добре, защото на асфалта по-принцип не се играе много грубо, докато на настилка всеки му отпуска края и почват Q-тата.
Е това мнение де...
Знам да четам, знам да пишам,
оти да не сум критик.
Ако сгрешам, ке го бришам,
ке го лижам со язик.

Тома Измирлиев
azzaro
Постоянно присъствие

ееллеле

Мнение от azzaro »

айде решете и кажете до събота със сигурност ще чакаме :!:
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише

Мнение от Росен Тимчев »

DobreFF написа:Очертава се най-сериозната сбирка от сформирането на клуба през септември 2006. Ще се явят три отбора, ще имаме съдия, фенки и фенове, абе сериозна работа. :wink:
8) Съдията ще е на линия! Напрежението е като пред сблъсък от Шампионската лига :wink:
Не искам да се бъркам в организацията на мача, но според мен трябва сериозно да помислите за Академик или НСА, защото теренчетата са добри. Иначе и за СС няма проблеми- както си решите!
До утре!
FeverNew
Летящите Пръсти
Обратна връзка:

Мнение от FeverNew »

До утре!
Искаш да кажеш до неделя.
„Най-големият университет не се присъединява, той води"
Боян Биолчев
Аватар
Росен Тимчев
Живее, за да пише