НЕДЕЛЯ, 9:45 - 10ч., ПРЕД РЕКТОРАТА - ПОРЕДНИЯ СБЛЪСЪК!
Модератори: ники, Methuselah
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Dobre....zna4i zasega ne6tata ostavat kakto vinagi na 6+1...taka 6te kaja na sastezatelite ot Arheologiqta utre....a ina4e za nastilkata si prav...
na po-mek teren naistina zapo4vat edni 6pagati...vqrno v edin moment vseki mu otpuska kraq....no nie s vas dosega za 4 ma4a pone ne sme se ritali...igrae se korektno zaradi samata igra.A za Sportna Sofiq ima i drug problem...sigurno ve4e e zapazena za nedelq...
dano uspeem da vlezem pone v nqkoe daskalo.
//
хммм боромир е прав да не се говори предварително.но определено би било проблем ако евентуално сме повече хора.имайки в предвид, че за първи път ще дойдем везните определено няма да са в наша полза,но факта че сме доста добри и по една или друга причина сме се отказали от отбора на софийския също си го има.демек.мисля че за хубав мач трябва голямо игрище а не да се наблъскаме по 10 човека от зор да няма резерви(все пак всеки е дошъл да играе не да гледа независимо от качествата си) надявам се да измислите нещо подходящо
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Предлагам големия терен на СС, който вече би трябвало да е готов. Утре ще отида да го запазя и ще дам капаро. После си чакам парите от трите отбора. Ако е 40 лева на час, значи за 3 мача ни трябват 120 лева, като го разделим на 3, това прави по 40 лева от отбор. Или казано иначе по 4-5 лева на човек, в които ще играе 2 мача по 1 час.
Да живее отбора на Форум СУ
- I am weasel
- От дъжд на вятър
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Ako ne mojete da se saberete ot smotaniq vi kurs vzemi nqkakvi igra4i na free transfer we....nqkakvi tvoq priqteli ili..i az nzm kakvi tam...kakvito i da sa....ne e nujno da sa ot Etnologiqta. A ina4e gledam 4e se kane6e da vzima6 "Kristiqn4o ot Arheologiqta"...
...tova oba4e ,kakto kazvat na reklamata na Sprite.."prosto nqma da stane"....a..i o6te ne6to nie sme vsi4ko na vsi4ko 20 mom4eta(tova e polovinata na 40)ot koito ritat nai-mnogo kum 10...4estno-kazano nqma da vi dademe nikoi.Vzimai igra4i na free transfer.
- FeLiKS
- Пишете, о, братя
Golemiq teren na SS e za 8+1.....zapazvai go ako mojej.Po-princip e 25 ili 30 lv na 4as ot 8:00 do 17:00 (30 stava ako iskame da imame dostap do sablekalnqta i banqta)...taka za 3-te otbora tova pravi 90 lv max.(po 30 lv na otbor.....po 3 lv na 4ovek).Zapazvai go ako o6te moje....Arheologiqta s radost 6te igraqt na ...va6iq domakinski teren....

- I am weasel
- От дъжд на вятър
Виж какво, Шикозе Удоджи,
1. Пиши на кирилица
2. Не знаех че сте само 20, мислех че сте повече. Съжалявам за грешката си.
3. Дръж си мненията за нашия курс за себе си и за приятелите си. Поне мене не ме интересува твоето мнение по въпроса, така че не го пиши.
4. Не ти избираш кой да играе и към кога. По горе написах, че ще попитам Кристиян(не Кристиянчо, проявявай уважение
) дали ще мине към нас, ако сте повече. Той няма да играе към нас, АКО ми откаже, не АКО ти забраниш това.
Взимай бележки!
1. Пиши на кирилица
2. Не знаех че сте само 20, мислех че сте повече. Съжалявам за грешката си.
3. Дръж си мненията за нашия курс за себе си и за приятелите си. Поне мене не ме интересува твоето мнение по въпроса, така че не го пиши.
4. Не ти избираш кой да играе и към кога. По горе написах, че ще попитам Кристиян(не Кристиянчо, проявявай уважение
Взимай бележки!
- [ OVeRMiND ]
- Пишете, о, братя
Големият терен за повече от 7 + 1 не става, според мен. Т.е става ама много гъчканица
. Ама, дайте да не говорим предварително, защото може и да се окаже вече зает.
Последно промяна от [ OVeRMiND ] на 12 Яну 2007, 13:56, променено общо 1 път.
Tриъгълен квадрат с формата на сфера подскача на въже.
ееллеле
айде решете и кажете до събота със сигурност ще чакаме 
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
DobreFF написа:Очертава се най-сериозната сбирка от сформирането на клуба през септември 2006. Ще се явят три отбора, ще имаме съдия, фенки и фенове, абе сериозна работа.
Не искам да се бъркам в организацията на мача, но според мен трябва сериозно да помислите за Академик или НСА, защото теренчетата са добри. Иначе и за СС няма проблеми- както си решите!
До утре!
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише
//
академик наистина е оферта добра идея.
133-то рулира по въртене на свирки хаха
133-то рулира по въртене на свирки хаха