Имам нужда да споделя с непознати

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
Richard B. Riddick
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Richard B. Riddick »

AndersenGGZ написа:
Плазмодий написа:Нека ударим по една гъста двойно претакана бозица :!: Мир
щом черпиш - мир :D
Ей никой не каза за какво иде реч в темата...
с две думи душевните терзания на една девойка по едно момче, с което се е запознала по нета
Мерси за синтезираното представяне.Не ме засяга тази тема значи...
.
Mr.Lonely
В началото бе словото

Мнение от Mr.Lonely »

ам искам да споделя и аз тогава и да помоля за съвет тези хора които могат да ми помогнат... значи аз съм на 15г. и се влюбих наистина във едно момиче колко мен,ние се познавахме преди но само на здр и здр и така аз се реших да и направя подарък и да и покажа че я обичам взех и една голяма плюшена играчка,един голям букет цветя и написах едно любовно писмо.. дадох и ги тя после ми каза :амммм не знам какво да кажа като за начало едно голямо благодаря, много приатно ме изненада никои не е правил нещо такова за мен и след това аз нищо не бях поискал и тя ми каза но нали знаеш при мен как стоят нещата ти си ми само приател и не мога да ти отвърна на чуствата.. и ми разби сърцето не сам я забравил вече половин година казах и че съм я забравил за да няма огризения на съвестта,но иначе аз си плача всеки ден и пак и пак.....
лесно е да се продаваш,трудно е да не се предаваш :)
Аватар
hypnosssa
Плиний Стари

Мнение от hypnosssa »

Ми кво да напраи момичето са кат не ти се кефи...

махни с ръка и тва е....явно щастието ти е с някоя друга...само не се отчайвай и тва е...cheer up,bro! :wink:
ИзображениеИзображениеИзображение
Mr.Lonely
В началото бе словото

Мнение от Mr.Lonely »

там е проблема аз вече съм се отчаял и не ми се живеее
Аватар
Cosa~Nostra
Пишете, о, братя

Мнение от Cosa~Nostra »

Mr.Lonely написа:там е проблема аз вече съм се отчаял и не ми се живеее
Приятелю, ти си на 15, недей да говориш така. :wink:
Ще ти е кофти известно време, но после ще срещнеш някое момиче, което да споделя чувствата ти и ще си щастлив.
Всички са минали през подобни проблеми, вярвай, че от несподелена любов никой не е умрял. :)
Mr.Lonely
В началото бе словото

Мнение от Mr.Lonely »

е така е ама е много трудно просто само като се замислиш че ти би дал всичко на света всичко което имаш за поне малко внимание а не го получаваш много е гадно.. ;(
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

О, малко разбито сърце! Това тепърва има да ти се случва, но заедно с него и много други хубави неща! И ти ще отрязваш някои готини мацки, а те ще преживяват. Такъв е живота. Нищо не можеш да направиш - само да го приемеш и да си оправиш правописа!
Аватар
mecho
Постоянно присъствие
Специалност: Скандинавистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от mecho »

Поискайи си плюшената играчка обратно! Не може така да се трошат пари за момиче, което няма да ти пусне :wink:
http://jorik.blog.bg/
...............................
Dzvero_ide
В началото бе словото

Мнение от Dzvero_ide »

Хахахахаха !!! Малеее , кви са тия романи бе!!! Бах !!! Уби ма направо !!! Некой да направи некво кратко резюме на историята , че е изключено да почна го чета тва....Бах!!! :lol: :lol: :lol:
Dzver 4 Life !
Brainless Pirate
Гутенберг

Мнение от Brainless Pirate »

Dzvero_ide написа:Хахахахаха !!! Малеее , кви са тия романи бе!!! Бах !!! Уби ма направо !!! Некой да направи некво кратко резюме на историята , че е изключено да почна го чета тва....Бах!!! :lol: :lol: :lol:
Ето ти:

"Bez drami, nerazbrani nameci i drugi takiva. Obache pak si napravih greshni smetki.
Zashto pone vednyj ne moje da ne se misli za nishto i tolkova. "

Той човекът си й го е казал. Не че е искал да бъде гаден, просто той изобщо не е имал предвид да са им такива дълбоки отношенията. Тя е очаквала от него неща, които се очакват от хора, с които имаш връзка - а той я е имал просто за приятел и се е чудел какви са тия "драми" и защо все излиза, че я е наранил.

Тя е виждала какви ли не знаци и намеци и неща...

Боли...когато изведнъж се окаже, че всичко виждаш по съвсем друг начин от другите хора, и трябва да скъсаш с цялото минало, което сама си си измислила, за да продължиш напред в реалността. За това е темата. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”