То и аз не съм капризна, ама...nqma_takava написа:feichka написа:Aбе, да му се не знае! Днес в 65 аудитория умрях от студ! То в самата такава май парно няма! Е, са остава да се тръшна болна и всичко ще е направо оптимистично!![]()
![]()
А питаш ли ни нас в 272 какво ни беше?
Не съм капризна, но днес си беше доста "хладничко" в аудиторията!
Като стане -10 ще му мислим!![]()
![]()
СУ затваря!?
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
добре де вие пък за едната дума се хващате... казах, че знам, че със сигурност е студено, визирайки "научните" факултети -биологическия, химическия и физическия, защото там със сигурност знам, че е така... не казвам, че и в другите е топло... а с научни визирам точните науки; нали условно се делим на природонаучни и хуманитарни не се обиждайте какво толковаpeterdi написа:Това "научни факултети" наистина е доста неопределен израз - а за дограмите важи абсолютно навсякъде, където те не са сменяни - и това е целия Ректорат, заедно с всичко на Плиска, ФМИ, ХФ, ФзФ и прочие. Сигурно и ФНПП и Богословския.
какво толкова
то няма да затвори, но това не значи, че трябва да се търпи сегашното положение... докога? в края на краищата това е държавен университет, ние ли да му плащаме парното с такси? би трябвало тези разходи да се поемат от държавата, явно университетът не може да се финансира напълно сам без да коментираме дали е добро или лошо това
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър