Мини Балотаж (за форума)
Модератори: peterdi, Bagatur, e-comedia
-
castelo
- Флъдзила
- Специалност: Туризъм
Не може човек като Волен да бъде държавен глава и да представлява България в Европа и света. В неделя не гласувах, защото не знаех за кого. Но на балотажа ще отида. Както каза някакъв депутат имам си цивилизовани ценности, които трябва да подкрепя.
Можеш да избуташ някого да завърши университет, но не и да го накараш да мисли!

ГГФ: Господи, Готин Факултет

ГГФ: Господи, Готин Факултет
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
castelo написа:Не може човек като Волен да бъде държавен глава и да представлява България в Европа и света. В неделя не гласувах, защото не знаех за кого. Но на балотажа ще отида. Както каза някакъв депутат имам си цивилизовани ценности, които трябва да подкрепя.
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
duh_navodneniq
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Мда. Какво толкова са ти направили турците? Че те са виновни за гадното положение, в което се намираме те са, но причините трябва да се търсят някъде 14 век...
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
хахахаха изобщо знаеш ли за какво говориш?Smoking Mirror написа:Мда. Какво толкова са ти направили турците? Че те са виновни за гадното положение, в което се намираме те са, но причините трябва да се търсят някъде 14 век...
изобщо знаеш ли какво е положението на българите където "властва" ДПС, защото аз съм го виждал със очите си, а не чрез разни скотски телевизийки.......
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
..... му! Не искам да гласувам за Първанов! А за Волен просто няма да гласувам. Този път май ще се въздържа - гласувах на първия тур, сега най-много да надраскам един к*р на бюлетината.
Съществува малка вероятност от съображения за сигурност да гласувам за Първанов, но не знам после как ще се погледна в огледалото. Абе едва ли ще го направя.
Съществува малка вероятност от съображения за сигурност да гласувам за Първанов, но не знам после как ще се погледна в огледалото. Абе едва ли ще го направя.
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Пасувай !pora_e_priqtel написа:..... му! Не искам да гласувам за Първанов! А за Волен просто няма да гласувам. Този път май ще се въздържа - гласувах на първия тур, сега най-много да надраскам един к*р на бюлетината.![]()