Работа в САЩ
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
ми едни колежки си ги издърпаха миналата година, но практическия не можаха и заминаха по-късноCrematory написа:ти да не мислиш пък, че ония другите ще умрат да те изпитват по-рано?! , та само практическият да ти е проблем...Те изпитват по-рано само еразмусите, дето едва ли не им падат да им се кланят....
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
После в CV-то си какво ще пишеш?MELINOR написа:НАМЕРИХ ТОЗИ ФОРУМ И МИ ХАРЕСА.ТАЗИ ГОДИНА И АЗ ЩЕ ХОДЯ НА БРИГАДА В АМЕРИКА.ЩЕ РАБОТЯ В ХОТЕЛ "БОРГАТА" И ЩЕ ЗАРЕЖДАМ ШВЕТСКАТА МАСА.ЩЕ СЕ ОПИТАМ И НА ВТОРА РАБОТА.АКО НЯКОЙ Е РАБОТИЛ ТОВА, МОЛЯ ДА МИ ОТГОВОРИ И ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО!
Хора, има толкова много добри работни места тука в БГ. Заплащането не е като в САЩ, но поне ще придобиеш много добър опит. Ще можеш да кажеш после на интервю, че си работил това, това и това. А не "сервирах сандвичи на тлъсти американци".
После висшисти се оплакват че нямат работа...или май очакват директно мениджъри да станат...
- mkt
- От дъжд на вятър
Факултета ли? Някой знае ли дали е възможно по някакъв начин да си издърпаш изпитите по -рано и дали може да запишеш годината например с 4 невзетиazzaro написа:много е тъпо! и при мен в философски стоят така нещата.обаче ние се събираме една група от около 15 човека и се надяваме да постигнем нещо и да вземем изпитите предварително.
- Fiesta
- В началото бе словото
Съвет
Лично аз също имам същия проблем,с упоритост се получават нещата.Мога да ви дам малко информация за една колежка,която намери много "тънки" начини да си изтегли изпитите и успя.Казва се Невена Дилкова,учи История и география II-ри курс.Погледнете програмат на специалност История и география в Историческия факултета и я нямерете за "ценна" информация.УСПЕХ
"The SHOW Must Go On!"