Работа в САЩ

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

ти да не мислиш пък, че ония другите ще умрат да те изпитват по-рано?! , та само практическият да ти е проблем...Те изпитват по-рано само еразмусите, дето едва ли не им падат да им се кланят....
Аватар
valeriq
В началото бе словото

Мнение от valeriq »

съжалявам,че се повтарям и че вече във втора тема ви питам,но все пак някой не е ли чувал нещичко за Smart Travel ? :roll: :)
Аватар
nestea
Пишете, о, братя

Мнение от nestea »

Crematory написа:ти да не мислиш пък, че ония другите ще умрат да те изпитват по-рано?! , та само практическият да ти е проблем...Те изпитват по-рано само еразмусите, дето едва ли не им падат да им се кланят....
ми едни колежки си ги издърпаха миналата година, но практическия не можаха и заминаха по-късно :?
"Богат е не този, който има най-много, а този, който се нуждае от най-малко"
MELINOR
В началото бе словото

Мнение от MELINOR »

НАМЕРИХ ТОЗИ ФОРУМ И МИ ХАРЕСА.ТАЗИ ГОДИНА И АЗ ЩЕ ХОДЯ НА БРИГАДА В АМЕРИКА.ЩЕ РАБОТЯ В ХОТЕЛ "БОРГАТА" И ЩЕ ЗАРЕЖДАМ ШВЕТСКАТА МАСА.ЩЕ СЕ ОПИТАМ И НА ВТОРА РАБОТА.АКО НЯКОЙ Е РАБОТИЛ ТОВА, МОЛЯ ДА МИ ОТГОВОРИ И ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО!
L'Inspecteur
Форумно зомби

Мнение от L'Inspecteur »

MELINOR написа:НАМЕРИХ ТОЗИ ФОРУМ И МИ ХАРЕСА.ТАЗИ ГОДИНА И АЗ ЩЕ ХОДЯ НА БРИГАДА В АМЕРИКА.ЩЕ РАБОТЯ В ХОТЕЛ "БОРГАТА" И ЩЕ ЗАРЕЖДАМ ШВЕТСКАТА МАСА.ЩЕ СЕ ОПИТАМ И НА ВТОРА РАБОТА.АКО НЯКОЙ Е РАБОТИЛ ТОВА, МОЛЯ ДА МИ ОТГОВОРИ И ДА МИ КАЖЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО!
После в CV-то си какво ще пишеш?
Хора, има толкова много добри работни места тука в БГ. Заплащането не е като в САЩ, но поне ще придобиеш много добър опит. Ще можеш да кажеш после на интервю, че си работил това, това и това. А не "сервирах сандвичи на тлъсти американци".
После висшисти се оплакват че нямат работа...или май очакват директно мениджъри да станат...
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

много е тъпо! и при мен в философски стоят така нещата.обаче ние се събираме една група от около 15 човека и се надяваме да постигнем нещо и да вземем изпитите предварително.
не е важно да си...хахахах абе бягайте от тука с тези тъпи поговорки
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Аз догодина мисля да опитам, но не Work and travel USA, a Work and travel Greece. :) По-малко пари са, наистина, ама по ме влече. :)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

azzaro написа:много е тъпо! и при мен в философски стоят така нещата.обаче ние се събираме една група от около 15 човека и се надяваме да постигнем нещо и да вземем изпитите предварително.
Факултета ли? Някой знае ли дали е възможно по някакъв начин да си издърпаш изпитите по -рано и дали може да запишеш годината например с 4 невзети
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

не може с 4тири може с 2!!!!!!ние само ку;туролози се събираме и се надяваме да ги натиснем ;)
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

не може с 4тири може с 2!!!!!!ние само ку;туролози се събираме и се надяваме да ги натиснем ;)[/
Еми да , ама миналата година един от Стопанско у-ние с 4 записа.С 3 и молба към декана дали ще стане? Вие кога ще ги теглите изпитите като дата?
azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

за края на април ако сатне де
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

azzaro написа:за края на април ако сатне де
за края на април ако сатне де
Малий , ама и вие сте ентусиасти.Аз се надявам някъде в началото на май , че средата заминавам.
Аватар
mkt
От дъжд на вятър

Мнение от mkt »

azzaro
Постоянно присъствие

Мнение от azzaro »

аз заминавам на 10ти май
Аватар
Fiesta
В началото бе словото

Съвет

Мнение от Fiesta »

Лично аз също имам същия проблем,с упоритост се получават нещата.Мога да ви дам малко информация за една колежка,която намери много "тънки" начини да си изтегли изпитите и успя.Казва се Невена Дилкова,учи История и география II-ри курс.Погледнете програмат на специалност История и география в Историческия факултета и я нямерете за "ценна" информация.УСПЕХ :):):)
"The SHOW Must Go On!"
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”