Колежке, нали знаеш, че пред мензата се продава бира?...kokteil_molotow написа:цялото нежелание , с което уча специалността и хипер- блек-дед-депрсарската атмосфера на унито ми скапват всички мозъчни клетчици ....RIP
Да те скъсат на изпит...
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Не се пренася наученото, щото то често няма нищо общо с това, което се изучава в специалността. Пренасят се стратегии- на учене, на представяне на знанията, на внушаване на преподавателя това, кеето ти е изгодно....абе то си е цяло изкуство!kokteil_molotow написа:незнам как го правите тоя номер - да си пренесете наученото от училище и тука ...

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Общо взето човек на мойто дереджеkokteil_molotow написа:незнам как го правите тоя номер - да си пренесете наученото от училище и тука ...и аз завърших с пълно 6 гимназията и никога през живота си не си бях представяла , че някога ще ми пишат 2 на изпит...а сега - нормата е по 1 - 2 на сесияцялото нежелание , с което уча специалността и хипер- блек-дед-депрсарската атмосфера на унито ми скапват всички мозъчни клетчици ....RIP
.
Абсолютно и съвършенно си права! Пренася се начинът на учене и представяне, но и дресировката около помненено е изключително важна в хуманитарна специалност като моята. Да научиш подред всички османски султани по години или византийски императори и български премиери по дати....Е за такива неща говоря! Безценно!?!^PrincessA^ написа:Не се пренася наученото, щото то често няма нищо общо с това, което се изучава в специалността. Пренасят се стратегии- на учене, на представяне на знанията, на внушаване на преподавателя това, кеето ти е изгодно....абе то си е цяло изкуство!kokteil_molotow написа:незнам как го правите тоя номер - да си пренесете наученото от училище и тука ...