Така е, особено в Електронната музика има адски много стилове, които често биват смесвани, за да се получи нещо различно и нещо по-добре(е не винаги се получава). Аз например сравнително дълго се наслаждавам на тази музика(макар и да нямам много опит в тези среди, щото съм от малък провинциален град) и въпреки това често ми се случва да не мога да разпозная даден стил или пък да научавам за новоизлюпил се такъв. Самите изпълнители също доста често остават криворазбрани и получават различни определения.ChiLL_PiLL написа:хахах ми то тва е неудобното да се говори за музиката в стилове,щото има всякви разновидности на подстиловете на определен стилох,обърках се вече
ама тя музиката тряя да се чуе така или иначе,няма как да се обясни с думи
Ето например PRoDiGy почти винаги са ги числели към Електронната музика, само защото използват повече електроника в парчетата си. Само че като се замисли човек, те използват и китари и дори и пиано(в едно парче май) и други инструменти, към това като се прибавят и вокалите, които рапират, пеят като в някои метълски групи и т.н... т.е. PRoDiGy са си PRoDiGy.
Та мисълта ми беше, че понякога точен стил не може да бъде определен или стилът е присъщ само на една група или изпълнител.
Най-важното е да се различават техното, транса и хауса, другото са само подорбности за по-запалените