Най-добрата ти приятелка те желае
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
По логиката на Спрайт : ако момче и момиче са най-добри приятели, то неизменно момчето си пада по момичето. Следователно, ако момичето си пада по момчето, значи и двамата се желаят, т.е. проблемацията отпада. Пък дали и в живота е така-не знам.GaVrosH написа:аз в началото попитах дали има "такова животно", явно за теб огледалният случай е нереален, т.е. да имаш най-добра приятелка и тя да хлътне по-теб вместо ти по нея
може би е така, но се надявах да чуя някакъв конкретен случай
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- plamma
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Няма такова животно!!! Говорила съм с мой много добър приятел:
И въпреки това аз имам много мъже- приятели, но такова чудовище като най- добър приятел: тцтцтц! Е, кажете ми сега, аз съм в ПМС и му се оплаквам, как ще отреагира той? Така че... заблуждавайте се момчета, но ние само ви използваме...
Даже съм сключила договор, че ако до 40та си годишнина съм сама, ще се оженя за един приятел (при положение, че и той е сам, няма да му развалям семейството я
) 
За нас по принцип няма категория приятелки. Всяка дупка е злато!
И въпреки това аз имам много мъже- приятели, но такова чудовище като най- добър приятел: тцтцтц! Е, кажете ми сега, аз съм в ПМС и му се оплаквам, как ще отреагира той? Така че... заблуждавайте се момчета, но ние само ви използваме...
Даже съм сключила договор, че ако до 40та си годишнина съм сама, ще се оженя за един приятел (при положение, че и той е сам, няма да му развалям семейството я
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз съм имала най-добър приятел и съответно и на него му бях най-добрата приятелка, колкото и да не ви се вярва
Но миналото време говори достатъчно
Иначе винаги съм гледала на приятелите мъже като на ангели (т.е. безполови
). Просто не мога да проумея как може първо да си се разкрил изцяло на даден човек, той да ти знае и най гадните мисли и постъпки, всичките ти любовни дилеми и т.н., и изведнъж да се влюбиш в него
Не знам, за мен е нужно поне малко загадъчност, тръпка и предизвикателство да има, за да се влюбя.......иначе к'во- все едно да се влюбиш в брат си, ужас!!!

Иначе винаги съм гледала на приятелите мъже като на ангели (т.е. безполови

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
а какво ще кажеш за онези хора, които уж така добре познаваш, а непрекъснато успяват да те изненадат и да те впечатлят? или когато изведнъж откриеш неочаквана промяна в Него?
според мен никое приятелство момче-момиче не е обезопасено откъм влюбване.
ама...май същото важи и за еднополовите приятелства

според мен никое приятелство момче-момиче не е обезопасено откъм влюбване.
ама...май същото важи и за еднополовите приятелства
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- KeineSonne
- Писаружяк
- Обратна връзка:
"Любовта е красива, приятелството е възвишено" е казал чичо Кант
Не мога да си представя да гледам на приятелите си като на "мъже". Те са просто моите си приятели и няма начин да станат нищо друго. Друг е въпроса, че повечето ми познати и приятели са такива насила, просто защото съм утрепала в зародиш всяко друго чуфстфо/желание у тях. И те са добри хора и не им е лесно и аз се чувствам виновна после, но какво да се прави
По темата - иначе е възможно, имам приятелка, която си падна по най-добрия си другар още от детинство. Не й беше хич лесно, накрая май обсъдиха нещата и всичко си остана по старому.
Не мога да си представя да гледам на приятелите си като на "мъже". Те са просто моите си приятели и няма начин да станат нищо друго. Друг е въпроса, че повечето ми познати и приятели са такива насила, просто защото съм утрепала в зародиш всяко друго чуфстфо/желание у тях. И те са добри хора и не им е лесно и аз се чувствам виновна после, но какво да се прави
По темата - иначе е възможно, имам приятелка, която си падна по най-добрия си другар още от детинство. Не й беше хич лесно, накрая май обсъдиха нещата и всичко си остана по старому.
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
Ами, представете си такава картинка -да си момиче и добра твоя приятелка да ти признае, че е влюбена в теб? аз на това му казвам СИТУАЦИЯ. 
щото веднъж имах такъв момент, един от най-неудобните в живота ми. Никога няма да разбера дали ми го е признала сериозно, втори път не стана дума за това, а аз не бих подхванала нарочно темата.
щото веднъж имах такъв момент, един от най-неудобните в живота ми. Никога няма да разбера дали ми го е признала сериозно, втори път не стана дума за това, а аз не бих подхванала нарочно темата.
“Ако мислиш, че това е хаос, трябва да видиш какво има тук”. И му посочи главата си."
(Кърт Вонегът)
(Кърт Вонегът)
- izvynzemno
- Пишете, о, братя
- plamma
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Е, това е ужасно! Освен ако не си с хомо- наклоннсти, няма начин да се влюбиш в приятелка... Все едно се влюбваш в сестра си или майка си- та това е човекът, който винаги те изслушва и знае всичко за теб! Вярно е, можеш да изпитваш по- нежни чувства към нея, понеже ... ами, обичате се... но любов
секс
връзка????
Аз не мога да си го представя това- още повече, че сме жени, а в нашите взаимоотношения винаги има доза конкуренция!
Аз не мога да си го представя това- още повече, че сме жени, а в нашите взаимоотношения винаги има доза конкуренция!