неприетите на общежитие - а сега накъде?и с кого?

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Публикувай отговор
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

dormouse написа:
:wink:
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Тази година в ТУ имаше легла за всички студенти и ректора издаде заповед да няма класирания за общежития...
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

барво...поне няма останали на улицата :)
Изображение
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

J`E`K`O написа:Тази година в ТУ имаше легла за всички студенти и ректора издаде заповед да няма класирания за общежития...
А дали не са останели някои свободни места за събратята от СУ :D
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

jantex написа:А дали не са останели някои свободни места за събратята от СУ :D
наистина,някой знае ли как става кандидатстването за общежития на други вуз-ове или няма смисъл да се кандидатства??
"On this continuing long road,there is surely something to believe in..Everyone has the right to a dream..." (Final Fantasy)
LuBo
В началото бе словото

HI

Мнение от LuBo »

Hora mnogo se radvam 4e vi namerih v tova forum4e. Imalo svetyl ly4 nadejda vse pak:))) Az sym v GGF i ne sym priet. kandidatsvah s edin syu4enik. Toi e informatika i go prieha az az ostanah na ulicata:))

IMAM EDNO GENIALNO PREDLOJENIE. VSIK4I BEZDOMNI DA SE SRE6TNEM NA PYRVIQ U4EBEN DEN (2 OKTOMVRI) I DA OBSYDIM VYZMOJNOSTI ZA KVARTIRI:))NE VIJDAM DRUG NA4IN. mAIL-A MI E VIPER86@ABV.BG. mOGA DA JIVEQ S MOM4ETA, S MOMI4ETA I S DR. :))) pRA6TAM SNIMKI ,BIOGRAFIQ I .TN.:))) PI6ETE MI:))
Аватар
Nikolay_86
В началото бе словото

Мнение от Nikolay_86 »

С 2-ма твои колеги от туризма също търсим нещо за живеене,ако искаш пиши ми на Skype Nikolay__86 ot Burgas sum
СКЪСАХА МЕ!!!
Аватар
Show-Off
В началото бе словото

Мнение от Show-Off »

И такаа...аз също си търся съквартирантка. С предимство са тези,които ще подават молби и за социалната класация,че да съпреживяваме заедно чакането:) Но най-вече, за да не остане в края на октомври другото момиче само.
Ами това е..ако някой иска да ме "вземе" и да започнем с оглеждането на квартити да пише едно съобщение,но по-бързо,че не остава време:)
Аватар
sedrik
Писаружяк

Мнение от sedrik »

Hi! И аз си търся квартира. Информатика 1ви курс съм. Ако има и други колеги от ФМИ, Химически и Физическия факултет (визирам тези трите, защото са един до друг и така ще е по-лесно да се намери удобна за всички квартира), които търсят, нека кажат, пишат ЛС или Skype - harry__potter__ .
And now, let us step into the night
and persue that flighty temptress, adventure.
Аватар
J`E`K`O
Да живей словото
Обратна връзка:

Мнение от J`E`K`O »

Дам и аз се присъединявам към търсещите съквартиранти. По-горе писах за себе си. До сега гледах сайтовете за имоти и се отчаех. По-добре да се съберем по 3-4 човека и да си търсим нещо, че положението никак не е розово. Ако някой ме иска - момчета, момичета, няма значение какво, да се обажда. Кротко момче съм, не правя проблеми, старая се да помагам в каквото и както мога. Само някой даме поиска..по всяко време мога да ида до СФ, да се видим и да търсим квартира (ако не сте намерили вече). Ако ви интересува нещо - питайте, оставил съм ICQ, skype.. или ЛС. Снимки имам.. Ох като си прочетох поста доста отчаяно звуча, ама то съм си и такъв де :( :roll:

И аз съм ФМИ, информатика. Повтарям се но.. Skype: kissel4o, ICQ: 218- 964-555
Изображение
За всякакви въпроси край специалност информатика:
Аватар
cloud_9
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от cloud_9 »

ChiLL_PiLL написа:
наистина,някой знае ли как става кандидатстването за общежития на други вуз-ове или няма смисъл да се кандидатства??
Тъй, тъй. Някой да каже, моля :?
Аватар
jantex
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от jantex »

cloud_9 написа:
ChiLL_PiLL написа:
Тъй, тъй. Някой да каже, моля :?
Eто това открих във форума на СБО :
некласиран написа:г-н Горанов, имате ли някаква информация дали студенти първи курс от СУ могат да кандидатстват за незаетите места в общежитията на УНСС и ТУ? Доколкото разбрах от форума на ТУ всички първокурсници са класирани за тяхните общежития и макар, че посочват, че условията са по-лоши от тези на вашите общежития, при условие че няма втора класация за СУ, какво може да се направи ако при другите има свободни места?

Ще съм благодарна, ако можете да посочите към кого да се обърнем за информация от ТУ и УНСС, ако вие не разполагате с такава.
отговор:
П. Горанов написа:Със сигурност точно тези два университета, които посочвате - ТУ и УНСС, няма да настанят студенти от друг университет просто така. Ние договаряме допълнителни места с ХТМУ (на първо място), след това МГУ и МУ. Извън официалните ни договорености и при изтичане на сроковете за настаняване, които тези университети са определили, можем да издаваме т.нар. разменни писма, ако някой успее да си подсигури място в контингента на друг университет.
---------
LuBo написа:mOGA DA JIVEQ S MOM4ETA, S MOMI4ETA I S DR. :)
Еее, аз пък "мога" да живея само с момичета :?
:D :D :D :lol:
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

преди малко прочетох във форума на СБО към СУ,че принципно СУ си сътрудничат с общежитията само на ХТМУ и МУ чрез някакви разменни писма,каквото и да значи това...ама според мен много ще се проточе във времето тоя вариант,но нека,ако някой знае повече да споделя :D
Аватар
dormouse
Вазов

Мнение от dormouse »

ОМГ толкова хора без общежитие!Хора..как се определя тоя ш***н бал,че не са ви взели?
Изображение
Аватар
ChiLL_PiLL
Драскач

Мнение от ChiLL_PiLL »

dormouse написа:ОМГ толкова хора без общежитие!Хора..как се определя тоя ш***н бал,че не са ви взели?
мани,мани..тия общежития златни излязоха :shock:
оценката за общежитието за всяка специалност се определят различно-съответния ти бал делено на броя балообразуващи оценки и хоп - ето ти оценката.да,ама при всяка специалност е различно ,щото за някои има повече изпити,или се удвояват оценките от даден изпит иии пр.
многооо хора остават на сухо,което е гадно,особено ако си първи курс :?
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”