стипендии

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
plamma
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от plamma »

Значи, в сметката влизат всичките курсове (1-4), а не само моя?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Ми да, цялата специалност :!:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Infinity
В началото бе словото

Мнение от Infinity »

Ronnie написа:
Infinity написа:Всеки бал ми изглежда достижим в сравнение с 6.00 миналия семестър по психология! Егати, една петица да имаш и те прецакват... аз се чувствам прецакана! Дано този семестър е нещо по-поносимо... 5.90 поне!
twiggy, пак си има определена бройка стипендии за всяка специалност, но бройката си е 20% от студентите по специалността, т.е. все едно и също.
Да взимаш стипендия в СУ си е голяма прецаквация. Айде разбирам - не могат да дават на всички с успех над 5.50 пари, но какви са тия критерии за социалната? Всеки, който е социално слаб или живее в социално слабо семейство трябва да взима стипендия, или поне да може да кандидатства за такава. В момента, това не спада към критериите за социална стипендия... sux...
:shock: :shock: :shock: 6.00 ли трябва да имам за да имам стипендия??(специалност психология съм) или нещо не разбрах правилно?моля ви кажете.че съм разбрала погрешно! :(
Не си разбрала погрешно :) поне всеки семестър си има различен минимален бал, та дано да няма повече такива изцепки..
Sunlight divine cover my land
Angels of light take care of us
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”