Със или без...
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Аз почти винаги ходя без.....И ме мързи, пък и не намирам особена нужда....но най-вече май ме мързи
Единствено се гримирам или ако (в момента) ходя на интервю за работа (делово), или ако ми е ден да се правя на 100%-метъл
Но по принцип всички ми казват, че имам чудесни очи за гримиране

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
а при мен положението е по-странно......колкото и да искам да се гримирам,на моето лице грим повече от час не стои...не знам защо...какви ли не маркови неща съм пробвала дето на мои приятелки стоят с дни ,а при мен след час два и -хоп...все едно не съм слагала...просто пада...затова ходя само със спирала и молив от време на време,защото ме мързи да се разправям с гримове на всеки час 
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
аз съм по абсолютно същия начин, обикновено го карам на молив и спирала само, а дори да се гримирам някой път, до два часа гримът ми просто изчезва, изтрива се, не знам какво прави... но пък е удобно от гледна точка на почистванетоdormouse написа:а при мен положението е по-странно......колкото и да искам да се гримирам,на моето лице грим повече от час не стои...не знам защо...какви ли не маркови неща съм пробвала дето на мои приятелки стоят с дни ,а при мен след час два и -хоп...все едно не съм слагала...просто пада...затова ходя само със спирала и молив от време на време,защото ме мързи да се разправям с гримове на всеки час
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: