А харесвате ли жени с къси коси?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
snoopy_doo is back
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
по принцип колкото по красиви са чертите на лицето толкова по открито трябва да е за да се забелязват ...защото косата все пак прикрива част от тях -както от хубавите така и от лошите..
естествено винаги може косата ти да е дълга, да е постригана на етажи, да имаш бритон или да си я вързваш назад,за да откриеш лицето си ...
но само да кажа че късата коса придава различно излъчване често по детско или нетрадиционно(което никак не е лошо)...рядко придава сексапил обаче .. като заключение харесвам красиви жени с готини къси прически ,но мисля че дългат коса е по-секси
естествено винаги може косата ти да е дълга, да е постригана на етажи, да имаш бритон или да си я вързваш назад,за да откриеш лицето си ...
но само да кажа че късата коса придава различно излъчване често по детско или нетрадиционно(което никак не е лошо)...рядко придава сексапил обаче .. като заключение харесвам красиви жени с готини къси прически ,но мисля че дългат коса е по-секси
Dead people aren't easy to kill 

-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
Re: А харесвате ли жени с къси коси?
то пък човек (или пък Берс) да се ен избъзика...Crematory написа:Тази тема я правя, зада не ми офтопиквате темата за дългокосите мъже![]()
Аз - не, макар че съм била дълги години с къса коса.Все по мое нежелание
Ама добре, харесвам с дълги и ако може с прави. Като е с къса може да я объркам с мене си, а и ще ми напомня за даскалката по инглиш от гимназията. Je laenger, desto besser.... демек дългото му е майката
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
Re: А харесвате ли жени с къси коси?
ако ми беше малко по-мръсно ПС-то, щях да си помисля нещоBerserker написа:Je laenger, desto besser.... демек дългото му е майката
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
ауууу,Камелия на турнето тровеше,приличаше ми на някоя лелкаявор написа:Абе вижте Камелия с присадена коса и на турнето на "Планета" и ще забележите разликата. Хали Бери е рядко срещано изключение.
Дълга коса rulz
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:

Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията"