Свирите ли на нещо?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- KarmaPolice
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Аз пък ще ти кажа, че бас китара е доста труден инструмент, а това, че в метъла и пънка 90% от басистите са некадърници, е друг въпросRichard B. Riddick написа:Еми определено не е лесен...Пробвай бас китара![]()
Иначе за китарата - Адрес Сеговия е казал "Guitar is the easiest instrument in the world to play badly" и е адски прав. Но по принцип наистина е лесно да се научиш да свириш на китара на някакво начинаещо ниво...
Life is killing me...
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Възрастта не е порокcoup написа:Искам да ви попитам нещо:
На 20 години съм, никога не съм свирила на никакъв инструмент, нямам музиканти в семейството, нямам глас, но много преподаватели по музика са ми казвали,че имам верен слух. Искам да се науча да свиря на китара. Имам ли шансове или съм прекалено стара за тази дейност?
Проблемът за такива като нас (защото и аз хванах китарата на 20) не е толкова във възрастта, сама по себе си. Само за година можеш да постигнеш доста добри резултати, а ако ходиш на уроци нищо чудно от теб да излезе истински талантлив/а китарист/ка
И точно от това всъщност възникват трудностите - твоите двайсет години с нищо няма да попречат на развитието ти и пръстчетата лесно ще свикнат с грифа на китарата... обаче разполага ли един 20-годишен със свободното време, което едно 11-годишно дете може да посвети на този инструмент?
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Циндил-Пиндил, точно такива ми бяха притесненията. Щом трудът е най-важен в изучаването на този инструмент, значи имам шансове, защото съм доста упорита гад и трудно се отказвам, особено ако някой очаква да се проваля.
/очаквайте продължение/
/очаквайте продължение/
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
- Росен Тимчев
- Живее, за да пише