Съвет...pls

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

nqma_takava
Пишете, о, братя

Мнение от nqma_takava »

BT написа:Вярно е, че когато учиш нещо с желание, ти няма да се справяш с него, а то ще ти идва отвътре. Наистина е хубаво работата ти да ти доставя удоволствие. Но за мен жените не стават за химици. Пример...при защитa на дипломна рабопта студентка направо си изпява темата. Да речеш, че е природен гений. После един от асистентите я пита:" Колежке, много често използвате думата "хирален" в работата си, можете ли да ни обясните какво точно означава?" И тя гледа като теле в зеле. Жените стават за зубрене и малките рамки на канцеларийките, където винаги се чувстват добре. Нищо лично. Просто не препоръчвам на никоя жена да се захваща с подобно нещо. Мръсно, смръдливо и опасно.
Нищо лично, не ми се обиждай, но твърдението ти е меко казано смешно. Такива примери има за всяка една специалност и не се отнасят само за жените. Да не кажа, че доста често се случват и на мъжете. Аз ще ти дам друг пример: сестра ми е завършила химия в Софийския. И магистратурата си е изкарала пак в Химическия. Сега си взима докторската степен в Дания и работи по специалността си. Заплатата й е повече от задоволителна. В лабораторията й не е нито мръсно, нито смрАдливо, още по- малко е опасно. Не бих казала, че е зубрила и не мога да си я представя в някоя малка канцелария. И не ми казвай, че е изключение от правилото. Мога да ти посоча още доста такива примери.
Аватар
neycheva87
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от neycheva87 »

Ето един човек с факти...не само да говорят - химия, какво ще ставаш - учителка ли? Никакво бъдеще за теб...
Никога не съм съгласна с етзи неща - аз лично съм приета комп. химия ис ъм доволна за сега.
Who ever said I needed you! Lied!
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”