Кой иска да се съберем ?
Halloween
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Re: Halloween
Е, за уговорки аз оставам за догодина :Р Вече съм се уговорил - в осем съм в Пловдив. Проблемът ми е че трябва да се изкъпя, а вода ПАК няма. и ми идва наум част от текст на Лорди - Yeah, I would slay, Yeah, I would maim... 
- DADO
- Легендарен флуудър
Кога, къде?gogigagagagigo написа:Важното е купон да става![]()
Кой иска да се съберем ?
Ibiza DJ
- pi4
- Легендарен флуудър
Heloween или там квото е,в България,какъв срам
Много е модерно да се кланяме на чужди традиции
Много е модерно да се кланяме на чужди традиции

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
Пич никой не се кланя, лол. Всеки избира какво да прави, това че ми е забавно да се маскирам, не значи че се кланям, аз и на Заговец Дни си го правя.
Просто още един повод.

Просто още един повод.
My will be done!!!
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Стига бе! Има толкова хубави български традиции, които никой не спазва, а тук хората са тръгнали да честват Хелолин. Вярно е, че всеки само си решава, ама пък някакси...незнам.
- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Аз ще го празнувам. Но нямам пари да се маскирамЛорд Носферату написа:Dead тема walking!
Така де, що да пускаме нови... Тъкмо е в духа на празника.
Я кажете, мили деца, някой от вас празнува ли този стар езически/съвременен католически/православен(но на друга дата) празник? (Само не казвайте, че е американски) Ще се маскирате ли, ще ходите ли някъде? Or you don't give five money?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
- pi4
- Легендарен флуудър
е да,ама нали всичко що е от англия и сащ тряя да се попива тука,станали сме с англо-американско самосъзнание.Масово се учи английски,задължително се включват английски думи във всяко изречение,за да се правим на тарикати,пише се на английски с кирилица,явно е много модерно...ходи се на тъпите американски кина,хората като чуят,че ще играе брат тип и оная неговата скумрия и другите там некадърници,хукват да гледат филма.А те едни тъпи,тъпи филми,та дрънкат.Така че в тоя ред на мисли,не се учудвам,че и празниците им почваме да празнуваме.Гледам още от днес тръгнали с някви такива изгъзици из града.Дорде не въведат английския като официален език в Бг няя да се спрат.ники написа:Стига бе! Има толкова хубави български традиции, които никой не спазва, а тук хората са тръгнали да честват Хелолин. Вярно е, че всеки само си решава, ама пък някакси...незнам.
А някога хората са били ерудирани,френският е бил на почит в България

http://andreasite.eu/
http://payner.bg/
http://planeta.tv/
http://store2.data.bg/emiliafans/
http://www.kamelia-online.com/
Иванина-най-достойна да спечели Big Brother4
9.12,зала 1 на НДК,19ч.-7 години Планета тв
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
Ники и другия, като сте такива големи българи, що пишете Хелоуийн? (И нарочно го пришете колкото се може по-грешно) Защо не кажете Вси Светии, а? Щото такъв празник има и в наш'то църковно календарче. Не става въпрос за българско, западноевропейско, келтско, ирландско или (както обичат да си измислят тия, дето са против празника) американско. А за религия. Обичаите на Православната или Католическата църква. Или на езичниците преди това. Ако ще си обсъждаме религии, някъде имаше тема за тях.
Смокинг, и без пари стават хубави гримове. Един черен молив от някоя приятелка и черни дрехи - Гарван. С малко въображение и просто тъмни дрехи - какво ли не
Аз тая година дадох 7.40 за бели матирани сенки да се поизбеля малко и после малко молив или черни сенки и това е. Просто ти трябва момиче с гримове
Ако имаш малко бинт вкъщи и червени боички - те ти жертва на нещо :Р
Айде, пич, пак се изказа в твой стил. Във Вси Светии такъв, какъвто се празнува тук, няма нищо английско и американско. Почети малко тук-таме, да се понаучиш. А киното изобщо не го намесвай.
Предпочиташ ли да наречем празника маскенбал? Щото тия работи навремето така са се наричали. Или като е от немски, пак не важи, щото ти само френския признаваш "естествено, разбира се
" ?
А с латиницата аз се боря от години. Нея я използват овцете, които едно си знаят, едно си баят. И също няма нищо общо с празника.
Смокинг, и без пари стават хубави гримове. Един черен молив от някоя приятелка и черни дрехи - Гарван. С малко въображение и просто тъмни дрехи - какво ли не
Аз тая година дадох 7.40 за бели матирани сенки да се поизбеля малко и после малко молив или черни сенки и това е. Просто ти трябва момиче с гримове
Ако имаш малко бинт вкъщи и червени боички - те ти жертва на нещо :Р
Айде, пич, пак се изказа в твой стил. Във Вси Светии такъв, какъвто се празнува тук, няма нищо английско и американско. Почети малко тук-таме, да се понаучиш. А киното изобщо не го намесвай.
Предпочиташ ли да наречем празника маскенбал? Щото тия работи навремето така са се наричали. Или като е от немски, пак не важи, щото ти само френския признаваш "естествено, разбира се
А с латиницата аз се боря от години. Нея я използват овцете, които едно си знаят, едно си баят. И също няма нищо общо с празника.
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
Лорде, това с маскирането и ходенето по къщите(за по-малките) не го ли правят по традиция само в САЩ и Канада? За тиквените фенери съм на същото мнение.
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Утре в Макдоналдс, а после вкъщи на АМЕРИКАНСКИ чипс, АМЕРИКАНСКА И АНГЛИЙСКА музика, АМЕРИКАНСКИ филми, АМЕРИКАНСКИ компютърни игри на АНГЛИЙСКИ език, а после лекция, в която се говори за кризата в АМЕРИКА. Суперско.
Накрая бригада в АМЕРИКА, а дотогава може да изкараме един Хелуин, на който да ям КАРТОФИ и ПУКАНКИ.
Даже смятам да си пусна АМЕРИКАНСКАТА певица Бритни Спиърс за релакс.
Мога и да отбележа четвърти юли като празник и да предложа на Серго да подшушне на пионките си в НС да вземат да премахната конституцията по АНГЛИЙСКИ образец и да изхврълят всички френски вина от страната, защото по - харно от българския пелин нема.
А...да не забравя да отбележа, че след Хелуин идва Андреев ден, а след това 8 декември. А след това Коледа, Нова година. Ех, празници, празници...
Даже смятам да си пусна АМЕРИКАНСКАТА певица Бритни Спиърс за релакс.
Мога и да отбележа четвърти юли като празник и да предложа на Серго да подшушне на пионките си в НС да вземат да премахната конституцията по АНГЛИЙСКИ образец и да изхврълят всички френски вина от страната, защото по - харно от българския пелин нема.
А...да не забравя да отбележа, че след Хелуин идва Андреев ден, а след това 8 декември. А след това Коледа, Нова година. Ех, празници, празници...
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- Jamalska
- Постоянно присъствие
- Специалност: Славянска филология
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Хмм...ся се чудя кфо да обличам и къде да ходя...

Не знам какво е когато сърцето просто спре,
но знам какво е чувството вътре в мен, братле.
Всички видяхме как изгасна една звезда.
Почивай в мир, приятел, жив си в 200 сърца!
Рики (1990-2009)
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Смърт за хелуин.
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ако не знаете, българския хелоуин е по-рано - на Димитровден... макар че идеята да се напиеш 2 пъти вместо 1 за една седмица ме блазни....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!