А някой с рисуване кандидатсва ли?

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Assasiyah
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Assasiyah »

Giselle написа:Assasiyah, това значи ли, че като си завършила училище не си кандидатствала, а си започнала работа? Питам тер защото аз имим такива идеи, но... Какво си работила и въобще лесно ли е да си намериш работа в тази сфера като завършил средно? Извинявай за любопитството, просто търся съвет :oops:
Като завърших миналата година кандидатствах, но не изкарах добри оценки на изпитите и съответно не ме приеха (в СУ не бях писала изобщо педагогиките, а в УНСС не ми стига 3.50-то за нищо). Обаче да си призная си намерих работа някак на късмет - фирмата, в която работя сега имаше стажантски програми и аз ходех там чат-пат. Така септември, за да не се сдухам че не следвам, започнах да ходя на стаж. Януари минах и на трудов договор и съм адски доволна, че имах шанса да поработя малко след училище - хем си начесах крастата да си почина от учене една година, ами и научих доста неща и то такива, които няма да науча в университета. Но не всяка работа си струва - просто попаднах на такова място, там всички са висшисти (с едно-две изключения) и изобщо много се научава от такава обстановка. :)
Също така знам, че няма да издържа още една година без да следвам - просто разбираш колко е необходимо. Затова съм адски щастлива че тая година се справих с историята и имам шанс да запиша нещо наистина смислено! :D И се радвам, че работих една година, вместо да уча педагогика (нищо против специалността, просто не ми е призвание, нищо не трябва да се записва просто така). :wink:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”