Френски език ....
И аз като дейности мисля, че го преведох...Joanna_87 написа:мен ми се стори по лесен изпита от УНсс или поне диктовката.... ина4е за "petits boulots'аз мисля 4е го преведох като 'дребни занимания/дейности./ нещо от тоя род....
Днес ходих да си видя изпитната работа в УНСС... Явно там без сериозно заплащане трудно се влиза - драскали са ми хиляди думи, които са напълно вярни, но явно не са ги разчели ли и аз не знам... но няма никакво обяснение защо са драскани, кое не е вярно и т.н... а на преводът, който и там беше много лесен, са ми подчертали поне 6 думи, които явно не са допаднали на настроението на квесторите...
Така че вече всичко мога да очаквам от проверяващите в СУ...
3.63Joanna_87 написа:хммм да превода в УНСС бе6е мн лесен нямах непозната дума но това не зна4и 4е нямам под34ертана.... представянм си само... но не смятам да хода да си я гледам... и имам 3.64(((( супер гадно изоб6то не о4аквах такава смотана оценка... а ти колко има6?
По принцип Туризъм, но в най-добрия случай балът ми ще е около 24.50... а вече се моля за 3 по френски и все едно каква специалност, важното е да е СУ... На първо място иначе съм сложил Туризъм, на второ Френска филология, на трето Португалска филология и т.н...sea_foam написа:mon,а ти какво кандидатстваш?
Въпрос от мен към тъпия Инфоцентър -
Здравейте! Има ли вероятност днес да излязат резултатите от изпита по френски език и ако да, към колко часа? Благодаря!
Infocentre - SU (12:45 следобед) :
Здравейте, до няколко дена ги очакваме
днес е малко вероятно да станат
No comment...
Здравейте! Има ли вероятност днес да излязат резултатите от изпита по френски език и ако да, към колко часа? Благодаря!
Здравейте, до няколко дена ги очакваме
днес е малко вероятно да станат
No comment...