Абсолютно вярно!
А кремчетата..... някога са им викали "слонска чи...ия", знаете ли?
И имало една менза на "Алабин" дето й викали "В гъза на слона", щото била в избата!
Което ме подсети...
Последният път като ядохме в мензата с колегите mushroomhead и goadelic и няк'ви пичове от съседната маса ни нарекоха "олигофрени", щото инвентнахме непознато на БГ студентите ястие - кисЕл с фиде, ориз, зеле, накъсани салфетки и солница
Хахаха, значи добра попара сте я надробили Пък сега се сещам ,че тия кремчета дето ги дават в мензата,едно време в детската градина хич не ги обичах и дори наричахме зеления нишестен крем- сополи детска му работа ! А пък за яденето, горе долу става , все пак за левче не можем да очакваме супер лукс, но пък тъпото е ,че когато и да отидеш менюто е все същото и просто омръзва, а ориза го готвят толкова ужасно и безвкусно,че просто нямам думи
Циндил-Пиндил написа:Което ме подсети...
Последният път като ядохме в мензата с колегите mushroomhead и goadelic и няк'ви пичове от съседната маса ни нарекоха "олигофрени", щото инвентнахме непознато на БГ студентите ястие - кисЕл с фиде, ориз, зеле, накъсани салфетки и солница
Циндил-Пиндил написа:Което ме подсети...
Juliana написа:неее! не ходи!!! аз съм ходила няколко пъти. първият път си казах, че може би случайно е било толкова гнусарско, и реших да дам още един шанс на добрата стара менза, но не би! винаги е отврат. наблъскват всичко с всякакви подправки и особено с тая ужасна, гадна чубрица (от която ме боли стомахът), за да не си личи колко е гадно всичко! в най-добрият случай това, което ядеш, е безвкусно, или има вкус на нещо, което най-малко си очаквал
хаха тва беше много увеселително
ДА.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.