Фронт на съпротивата - нека не допускаме военен режим!!!

Архив на всички останали категории.
Заключено

Първо прочети първото мнение и после отговори! Искаш ли нов по-стриктен модератор?

НЕ - има си правила, които са достатъчно добри и не искам някой да ми налага диктатура
9
41%
ДА - има нужда от по-строго модериране, обществото ни не е дорасло за либералисъм
10
45%
Празна бюлетина - ни знам, ни мъ интирисувъ
3
14%

Общо гласове: 22

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Ох, човек да се хване за главата значи! Всичко му се разбра на мнението ти, само дето е тъпо :lol: и какво от това? Казвам ти го , пък нека мнението живее
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Уфф, аз не преполагах, че толкова монотонно ще мине сега вечерта. Лягам си. Очаквах Рая, Ти, Найтуиш да скачате, да не говорим за досегашните :lol: :lol: :lol: :lol:
Цинди и Енерджи за какво ги няма? Защото се сетиха отнапред, а аз и без това си цъкам нета и реших да ви видя.
Та лека. Пиши до утре, каквото искаш, аз веднага ще се джойнна ранни зори и ще те опровергавам теб, трети, пети...

За финал на вечерта:
УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ за Фронта на съпротивата!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

iliyan написа:аз веднага ще се джойнна ранни зори и ще те опровергавам теб, трети, пети...
Виждам, че диалогът с теб е изключително ползотворен :lol:

Айде лека - и аз лягам, пък утре може и повече народ да се включи в дискусията
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Няма лошо. И на мен ще ми е по-хубаво да ви нервя всичките от Фронта. А пък че аз се нервя, голяма работа. Не ми пука.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Леле в какво се забърках :lol:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Да защитаваш обречена кауза!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Абе ти нямаше ли да си лягаш? :lol:
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

александра ви го каза, бре юнаци! като толкова ви сърбеше да ставате модове, защо не си пооворихте с димо и с който трябва без да занимавате целия форум с това и да парадирате ?
сега мислите ли , че всичките тия спорове не са флудене?
и мислите ли , че не настройвате голяма част от потребителите на форума срещу себе си, а? защото може рая и найтуиш да са заедно , ама към тях има и много хора , които ще ги подкрепят.
това не е идеята на модераторството-взимайте пример от алхимикът и се учете 8)
айде, стига вече сте занимавали целия форум с безмислици- или ставайте по-бързичко модератори, или се успокойте.
ааааа, по темата- НЕ МИ ТРЯБВАТ НОВИ МОДЕРАТОРИ, ( подкрепям само нрг, ) , уважавам си старите и мисля , че няма нужда от нови , пон ене от тези.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

iliyan написа: Найтуиш спря ли? Спря, поне за момент. Поне за общежитията.
Nightwish просто излезе с приятели :wink: .Не съм си променила мнението.Специално за общежитията-има си тема за това,като бъдещ модератор трябва да изискваш мненията да бъдат на правилното място.
iliyan написа:Почти две години съм в Студентски град, а Найтуиш два дни не е била тук. Да се разкара.
За твое сведение съм била повече от два дена в Студентски град.При това съм говорила с достатъчно студенти от СУ(въобще не включвам съфорумците в това число) за да знам какво според тях трябва да бъде променено.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

kokteil_molotow написа:това не е идеята на модераторството-взимайте пример от алхимикът
Божеееее, кръстя се три пъти. Аз чаршафи не поствам. Всичките ми мнения се позовават на факти и не са чуждо мислене, а лично мое.
nightwish написа:за да знам какво според тях трябва да бъде променено.
И какво трябва да стане? Всяка сутрин да ти носят кафенце и да ти запалят цигарката. Ами омари и калмари за обяд? Или чеверме за вечеря? Също и алуминиева дограма по стаите, да ни ти духа и.... ай си гледай работата.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Илияне, това го обсъждайте в темата за общежитията. Аз ли да те уча на спазване на правилата? Нали ще ставаш модератор? :wink:

Молотов - уелкъм ту дъ клъб :)
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Сега още не съм мод. Като стана, тогава.
Коктейлката ще я видим нея. Доста ще ми е интересно и с нея да поспорим. Досега с Цинди се занимаваше.
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Не е истина .. до преди малко си мислех, че е нужно малко почистване и занапред повече леки предупредителни санкции на прекаляването, но не и "чистки" и тям подобни изцепки. Сега като ви прелистих смешните мненийца, не диктатура, ми профилактика от 1-месечно НЕфункциониране му трябва на тоя форум, току виж позабравили инфантилните си навици някои хора. Включително и настоящите кандидати. Нищо лично, Илияне, но само си погледни последните десет мнения братче - бива бива лигавене, ама вашто неизживяно детство взима връх вече над всичко.
Затова - празна бюлетина :!:
Изображение Изображение
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

ама вашто неизживяно детство взима връх вече над всичко.
има много вярно :idea:
Циндил-Пиндил
Легендарен флуудър

Мнение от Циндил-Пиндил »

Колкото вярно, толкова и неправилно. И тя е поствала несериозни мнения. Затова трябва да е малко по-сдържана в оценките си към другите.
Заключено

Обратно към “Други”