Подготовка за редовния изпит по география 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

уоу

Мнение от RuseF »

абе верно ли листовете,от които се изтегли темата за предварителния са били 12 ?!? Значи при все това има отсяване на теми..а някой да има информация кои теми не са били включени в жребия ? :lol:
Напред! Народността не пада,там гдето знаньето живей!
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Мой приятел тегли темата и е имало точно 20 плика .... ся кво е имало в тях е друг въпрос :)
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
marcelo
В началото бе словото

Мнение от marcelo »

някой има ли информация за тестовете по география във Великотърновския ?
Аватар
hamann
В началото бе словото

Мнение от hamann »

С бал около 25 само от географията за кое мислите че ще ми стигне (изключваме туризъм)?
Ще умрат всички с изключение на Лили Иванова и Дънкан Маклауд!!!
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

hamann написа:С бал около 25 само от географията за кое мислите че ще ми стигне (изключваме туризъм)?
Ми бате..само с география няма много варианти,НО с хубави оценки от дипломата по химия и география-ГЕОЛОГИЯ,география и бълг. език-за ГЕОГРАФИЯ смятам,че за ГГФ стига..очаквам минималния бал за тях да не пада под 24-25.Абе пак зависи от много неща.
Аватар
hamann
В началото бе словото

Мнение от hamann »

А стига де не ме отчайвай :( Имам 4.75 на изпита и бала ми за географията е 25.25 а за геологията към 25.40. Няма ли да мистигне това за тия две спецялности?
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

за 1 година бала да скочи с 2-ци и половина ... смятаййййй :) с тоя бал аз ти гарантирам влизането в една от тея специалности !
Аватар
Edno_momi4e
В началото бе словото

Мнение от Edno_momi4e »

Айс кафето на якобс обаче е страшна зарибявка. Тц тц без химиците за къде сме....
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

Edno_momi4e написа:Айс кафето на якобс обаче е страшна зарибявка. Тц тц без химиците за къде сме....
хахахахаха тфа с кафето ме изкефи!Точно по темата ..наистина е яко обаче :lol: :lol:

Кво се мрънкате аз на предварителния имам 4.63 и ако не успея да я повиша тази оценка бала ми с изпита по английски(където о4аквам около 4) ще е 29.15 а искам най-много туризъм бахти
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

Нали знаете , че сметките винаги излизат криви ... Кво пък пречи да ти пишат 5 25 на англииски или пък да те забят с 3 75 ?
Аватар
Picklenose
От дъжд на вятър

Мнение от Picklenose »

ами да ...още нищо не се знае.Аз отивам да си уча,дано поне труда да си струва! :? 8)
why don't you go outside and .... yourself?!
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

hamann написа:А стига де не ме отчайвай :( Имам 4.75 на изпита и бала ми за географията е 25.25 а за геологията към 25.40. Няма ли да мистигне това за тия две спецялности?
Миналата година за двете минимален бал беше 24 за момчета.Така като гледам си вътре,честито..география или геология ще пишеш по- напред ? Пък ако не влеза в туризма и колеги може да станем ;) и моя бал е същия като твоя :lol:
Аватар
ProvideR
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от ProvideR »

абе я си кажете мнението с 4,25 имам ли шанс за някоя паралелка (без значение е за момента точно коя) ?
едни ми казват,че е достатъчно, други - че не е !!!
Аватар
Bagpipe
От дъжд на вятър

Мнение от Bagpipe »

Направо ви се чудя...."да ми стигне за каквото и да е". Много сте зле, ако си мислите, че приемането в Уни ще ви спаси живота. Най-страшно и досадно е да следвате нещо, които изобщо не ви харесва - няма никакъв смисъл (защо? е друг въпрос).
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз :D
Аватар
hamann
В началото бе словото

Мнение от hamann »

Rysef написа:
hamann написа:А стига де не ме отчайвай :( Имам 4.75 на изпита и бала ми за географията е 25.25 а за геологията към 25.40. Няма ли да мистигне това за тия две спецялности?
Миналата година за двете минимален бал беше 24 за момчета.Така като гледам си вътре,честито..география или геология ще пишеш по- напред ? Пък ако не влеза в туризма и колеги може да станем ;) и моя бал е същия като твоя :lol:
Първо география щото от ееей такъв си обичам география :lol:
А за миналата година минималния бал май е бил 23 за географията и геологията...така пишеше в сайта.
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”