Пластичната хирургия

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Бихте ли легнали под ножа в името на красотата?

Да, разбира се, стига да имам финансова възможност.
7
23%
Не, в никакъв случай.
16
52%
Не съм мислил/а по въпроса.
8
26%

Общо гласове: 31

Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Красиви жени

Мнение от Търговецът на кристал »

ники написа:Гримирането е като пластичните операции.
Тук съм почти съгласна. :cheers:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

ники написа:Да бе, айде. Сигурно и не се сресвате сутрин и не се гримирате. Те нещата са същите бе, момичета. Гримирането е като пластичните операции. Пак се опитвате да изглеждате красиво и това е супер и съвсем в реда на нещата.
Не е точно така... Има един необходим минимум, над който вече е рисковано да се отиде. Да се нарешиш, да си поддържаш (не рисуваш) веждите, да си сложиш спирала на миглите, леко червило, или светли сенки (говорим за дневен грим). Ама човек почне ли да се увлича нещата стават сериозни. Според мен е неправилно да се превръщаш в Барби-продукт. Губи се всякаква индивидуалност, а сексапилът става някак изтъркан, фабричен. За мен истински секси е една жена с лек грим, облечена стилно, която да може по този начин да прикове погледите. Другото е насилие над природата.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Хич не беше обедителна. Пак съм на мнение, че си е същото.
Joker
Легендарен флуудър

Re: Пластичната хирургия

Мнение от Joker »

Гримирането не е пластична хирургия, а само освежаване, не ремонт! И в него, като във всяка работа може да се стигне до безумия, ако искаш да я свършиш все по-добре, но нямаш мярка. :)
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Гримирането и пластичната хирургия са на двата края на Вселената...
Дори и да се каже, че целта им е да подобряват външния вид.

Гримът за една жена е част от тоалета. Както трябва да имаш хубави обувки, така и гримът трябва да подхожда на цялостната визия. Той допълва и акцентира.

Най-малкото - в края на деня гримът се изтрива. И на другия ден можеш и да не го сложиш ако поискаш. И не ти трябва да си професионалист и да пръскаш хиляди левове за спирала и червило.

Аз лично съм мислила за пластична хирургия евентуално след години. След като родя, може би... един лифтинг на гърдите няма да е толкова зле... Но никога не съм се замисляла за промени, които да изменят значително външния ми вид. По-скоро корекции на времето. И всичко това зад едно голямо "може би".
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Лифтинг след третото или след четвъртото дете? :?
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

След последното е най-удачно :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

абе има си хора, които наистина се нуждаят от това нещо пластичната хирургия. но е глупаво да се режеш само заради единия каприз. струва ли си да се оставиш в ръцете на някого в пълно безсъзнание, заради това? не мисля... пък и това не е като при фризьора - ако не ти хареса прическата изчакваш малко и можеш всичко да възстановиш. ако искаш да поправиш грешката на някой пластичен хирург, ще са ти нужни малко повече усилия...абе не си струва.... пък и...си е опасно. всеки, който е претърпявал някаква операция с пълна упойка, го знае....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Четох, четох тази тема с нарастващо недоумение. Д`еба дискриминацията! Всички пишат за силикони и лифтинги. А на вас пълнят ли ви емайлите освен с реклама за виагра и с предложения за p.... enlargement? :mrgreen:
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Имам добра спам защита :Р

Но всъщност по подразбиране пластичната хирургия идва в услуга на жените... Де да знам, и за мен... Някак си ми се вижда по-логично една жена да се подложи на операция, не мъж.
Не говоря за случаите, когато е крайно необходима такава намеса, това не подбира по пол.
Изображение
Аватар
Дъждът върху лицето
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Дъждът върху лицето »

Аз може би бих си оправила едното ухо, защото ми е по-голямо от другото и съответно никога не си връзвам косата... ама пък от друга страна ми харесва и не знам дали бих се навила. Плюс това мисля, че за операция на уши не ти слагат пълна упойка.. Иначе не бих си сложила силикон, въпреки че нямаше да е нелогично :lol: Други по-сериозни корекции не бих си направила...
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”