Резултати от изпита по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
compaq, ако млъкнеш, ще направиш много голямо добро! толкова голямо, че Господ ще ти прости тая злоба и това злорадство и ще те прати в рая.
между другото, след като си се справил блестящо...ти си почти студент. какво правиш в Кандидат-студентска кампания още? остави ни нас кандидат-студентите да си се тормозим и притесняваме.
П.С: избиването комплекси не е здравословно! пази си здравето, compaq!!!
между другото, след като си се справил блестящо...ти си почти студент. какво правиш в Кандидат-студентска кампания още? остави ни нас кандидат-студентите да си се тормозим и притесняваме.
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
du6i4ke,от злоба душичката ти се е сковала.недей така,безмислено е.а какво правя тук,си е мой проблем.все още не съм приет студент,така че докато това не бъде факт,ще продължавам да съм тук.злобна си,а това ще ти изиграе лоша шега...блъскай си главата за изпита през юли,като си толкова голяма умница.Хахаха....du6ata написа:compaq, ако млъкнеш, ще направиш много голямо добро! толкова голямо, че Господ ще ти прости тая злоба и това злорадство и ще те прати в рая.
Касапин,и твоята глава ще падне...с касапски удар!може и да не е сега,но през юли със сигурност.за това ли ми се подмазваше на ЛС преди?Ех,както е казал народът : "Храни куче да те лае". И ти си поредният нещастник,който се мъчи да направи нещо по въпроса Кандидат-студентска кампания 2006.Но...да не издребняваме - прави,каквото знаеш.Пък...ако не стане сега,нали знаеш - винаги можеш да опиташ следващата година."Ха-ха-ха..."CasapA написа:ся ще се обади да ти каже "съмнявай се, съмнявай се... преди не ме послушахте , мъчете се сега..." или любимото му "присмяхте ми се, ама аз как ви го върнах....ауууу"... смех,смех...забавен пич...
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
MIND FIELD написа:хубавата си умна главица компакчо може да я напъхаш на едно много специално и деликатно място,след което да изпълниш глагола "еба се" в най-вулгарната му и брутална,мазохистична форма.наздраве.
аххх......винаги съм смятал,че хората от дълбоката провинция(в случая Силистра) са много големи задръстеняци.MIND FIELD успешно го доказва.
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър