и мен ме разкара за зален хайвер. Вместо да си подремна..
:}
Модератори: svetlio.varna, Boromir
ами съжалявап, просто една позната ми каза че там ги има и тя си е проверила резултата и има 3. Та и аз отидох за зелен хайвер. Просто се зарадвах като ми каза и споделих с васProvideR написа:не шашкай народа, защото заради тебе ходих до там и нищо нямаше...освен миналогодишните резултати !!!treisy написа:а вие знаете ли че резултатите са на стената на плача на химическия още от 25. В интернет ще излязат най-вероятно в понеделник.
с такова нещо майтап не се прави !!!
оф не знам вече, аз ги чакам днес да се появят, но нищо чудно чак в края на седмицатаEdno_momi4e написа:сериозно сме го закъсали с тия резултати... но да бъдем оптимисти, има време -другата година, по-другата , може и 2009 ..
еми не знам какво си правят, обаче повечето от нас вече са изнервени!Edno_momi4e написа:Виж линка към учебен отдел , има 2 телефона, съмнявам се, че ще ти отговарят, в момента са заети да си правят маникюр или да плюскат. Не усещаш ли за какво става въпрос. Значи аз вече се чудя дали да не звънна на ректора проф. Биолчев, въздържам се, защото го уважавам и не ми се иска да го безпокоя за глупости, но....търпението ми се изчерпва. Явно не е минавал наскоро през учебния отдел да види каква анархия е там
абе да ти кажа писането на доста не ти гарантира оценката - аз изписах 60 странициSally написа:Много гадно, големи мързели са тея в СУ явно:( Дано по-скоро излязат вашите резултати, стискам палци на всички и особено на най-добрата ми приятелка, която също кандидаства с География и се надявам да е изкарала мн добра оценка, доколото разбрах доста е написала
..ако пишеш по 6-7 реда на страница може и да напишеш 60 странициявор написа:60!!! Трябва да има грешка!!! Толкова бързо пишещ човек не съм скивал!
Хм, има има... заповядай с мен да видишявор написа:60!!! Трябва да има грешка!!! Толкова бързо пишещ човек не съм скивал!