предварителен по география

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Dominator
В началото бе словото

Мнение от Dominator »

аз написах една страница
стига ли за четири :lol:
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Какво стана? Нищо не казвате...
Добре ли беше или темата беше резачка?
Аватар
duffduff
От дъжд на вятър

Мнение от duffduff »

iliyan написа:Какво стана? Нищо не казвате...
Добре ли беше или темата беше резачка?
Оставам с впечатлението, че не е била от най-добрите :? В смисъл не че трудна, ами доста хора не са я били учили :dontknow:
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Ами като е била една от последните и те сиг за това не са я научили още. Дали ще изгаврят така и на историята? Остана още малко и ще разберем :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
d1nk0
В началото бе словото

Мнение от d1nk0 »

От една страна темата не е много трудна но от друга си е доста дълга което е предпоставка за повечко пропуски и грешки. До колкото си спомням в нашата от 30 май само около 16 писахме останалите се изнесоха като чуха темата чувам че и по другите зали пак така. Лично за себе си нещо не съм доволен понаписах доста неща но... някъде към 8 листа дано поне нещо около 4 ако може че иначе жалко. :( Случайно някой да има идея кога ще обявят резултатите предполагам след като няма да проверяват много работи по-бързичко ще стане :)
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

ами резултатите обикновенно излизат най-рано до 10 дни такаче има да почакаме за да разберем какво сме направили

миналата година мисля че излязоха някъде след 2 седмици

абе до края на месеца със сигурност ще знаем резултатите
Аватар
dkny
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dkny »

хахах .... ей тфа приятелче изтегли темата :) хаха в 272 бяхме :)
между другото ... да кажя и на историята може да ви се паднв абсолутно всичко.Значи имаше 20 плика ... и тои изтегли 1 ... след което още 2 които просто да покажят , че има и други теми (паднаха се Климат и Животновъдство) така че .... всичко може да се падне ... пък и да ви кажя .... Сравнение със Води ... Климат .... Югозападен е цвете :)
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Oф, тая история.... чак ми се реве вече от нея!
Иначе и аз да се похваля, че един съученик е написал 17 страници. Дано да е правилно и да има 6, заслужава го :wink:
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
viar4eto
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от viar4eto »

d1nk0 написа:От една страна темата не е много трудна но от друга си е доста дълга което е предпоставка за повечко пропуски и грешки. До колкото си спомням в нашата от 30 май само около 16 писахме останалите се изнесоха като чуха темата чувам че и по другите зали пак така. Лично за себе си нещо не съм доволен понаписах доста неща но... някъде към 8 листа дано поне нещо около 4 ако може че иначе жалко. :( Случайно някой да има идея кога ще обявят резултатите предполагам след като няма да проверяват много работи по-бързичко ще стане :)
аз написах 15 страници и аз искам 4 :(
Аватар
mark_renton
В началото бе словото

Мнение от mark_renton »

d1nk0 написа:До колкото си спомням в нашата от 30 май само около 16 писахме останалите се изнесоха като чуха темата чувам че и по другите зали пак така.

...верно, бе...по едно време взех да се плаша, шото цялата първа редица се изнесе и останах сама там кат пукъл...аз пък чух, че в 272 още като чули темата и тръгнали много хора да излизат и ги помолили тъй поне на групички да си излизат... :wink:

...иначе темата, лично за мен, е приятна и я взех преди седмица, но поне се радвам, че не се падна животновъдство или няква си там друга дивотия...
...В старанието си да подражава на себе си се е превърнал в собствената си карикатура...
Аватар
RuseF
Пишеща машина
Обратна връзка:

Мнение от RuseF »

Бях в стая с 30 човека.1 напусна в началото.29 останаха първия час и повече.та понеже не е бях учил,трябваше да правя връзки с останалите теми и написах 5-6 листа.. темата смятам не е сред най-трудните стига да си я минал(бонус малък е ако си от Югозападния регион) Има много доволни,има и недоволни . Абе има още 1 шанс,вяра. Успех.

П.С. Другите 2 теми изтеглени са били Климат и Животновъдство,а пликовете 20 т.е. всяка тема можео да се падне така ли ? ;) (понеже разбрах,че някой теми отпаднали..ама слухове.)
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

мога да кажа че това дали си от този район или не си няма голямо значение
важното е дали си учил или не си
d1nk0
В началото бе словото

Мнение от d1nk0 »

kleopatra87 написа:мога да кажа че това дали си от този район или не си няма голямо значение
важното е дали си учил или не си
Aааа тука не съм съгласен :? Вярно че ако не си учил т'ва че си от региона няма да ти помогне но ако си учил темата поне малко си е голям плюс особено там където трябва да се пише за градовете в региона.
Аватар
visez
Живее, за да пише

Мнение от visez »

да и аз сам сагласна 4е едно е да си от СОфия и да трябва да пишеш за нея при градовете и савсем друго е някой от Бургас примерно да пише ;) имам предвид 4е и 2мата 6е се справят ама на софианеца му по лесно щото и без да ги учи нещата може да си ги напише
Аватар
kleopatra87
От дъжд на вятър

Мнение от kleopatra87 »

ок
донякъде може и да е така
аз съм си от тук пък накрая на градовете не съм писала много даже да не кажа нищо
само за областните градове и то по няколко думи
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”