Анулиране на изпита?!

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Е, iliyan, как, след помощта, която ми оказа, не ми дава сърце да те обиждам. :wav:
П.С. Най-накрая го представих тоя флаг, имам 6! :D
Последно промяна от Johana Jotkova на 09 Май 2006, 16:04, променено общо 1 път.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Благодаря... Имам амбиция и да ставам министър на образованието 8) (Вервайте ми!)

Аз се явих на математика, защото ако имам ниски оценки на история и БЕЛ(имам в предвид да не са 2-ки) и ако става прехвърляне от специалност, която не е с нито едно от двете, защото предполагам, че с математика специалностите ще са ми по-лесни, ще мога да изкарам по-лесно вискоа оценка за първата година и да ми се увеличат шансовете за прехвърлянето. + това ми подейства като почивка (историята и даскало са кошмарни) - купих си обувки за бала, вратовръзка... :wink:

Впрочем аз се явявам на математика и защото ще се явявам на английски :P ...нали има хубави специалности и с 2-те. А сега ще се зачудите защо и на английски? Ами защото ако не стане право ще се помъча за МО (анли е в същия факултет) и ще се прехвърля от там :roll: .Предварително се извинявам, ако зама на някой мястото, който е искал да учи това повече от мен. Това обаче ме навежда на мисълта, че винаги когато погледнете високите оценки на другите по математика, английски, история (по БЕЛ съм зле) ще си казвате, че сигурно са някакви като мен, който си подсигуряват 543534543-тото желание и въобще няма да ви се наместят в класирането.

Johana Jotkova, добре че си ти да ме разбереш! Това значи, че и аз те разбирам :D

П.П. Не можете да си представите какво е да си много добър по математика и английски, но специалността, която искаш да кандидатстваш да е с други два предмета, които не са ти на сърце :( Съчувствам на всички, които са в подобно положение (Гласувайте за мен и ще оправя нещата :wink: )

П.П.П. ...Все още обмислям варианта ако не ме приемат право в СУ да запиша направо в Свободния или НБУ. Просто да губя 1 година, а и да рискувам с прехвърлянето(може и да не стане).
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Абе, човеко, успокой се малко. Честно да ти кажа и аз съм такава, припряна, все бързам ли бързам с нещо, НО.... реших да я карам спокойно. Нека първо да минат изпитите, после да видя оценките и ТОГАВА да се чудя за още хиляди възможности. Просто така ми е по-спокойно. :wink:
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

явор написа:Аз се явих на математика, защото ако имам ниски оценки на история и БЕЛ...
Впрочем аз се явявам на математика и защото ще се явявам на английски :P ...

П.П. Не можете да си представите какво е да си много добър по математика и английски, но специалността, която искаш да кандидатстваш да е с други два предмета, които не са ти на сърце :( Съчувствам на всички, които са в подобно положение (Гласувайте за мен и ще оправя нещата :wink: )
уааау, човек, на знам дали знаеш, но и с философия, и с икономика може да се кандидатства, да не ги пропуснеш :twisted:...
все пак ми е малко странно - то на 19 години никой не знае какво иска, ама чак пък толкова... а и щом не са ти на сърце литературата и историята, откъде си сигурен, че правото ще ти е на сърце?
все пак - стискам ти палци да откриеш себе си по-скоро и успех на изпитите :thumbright:!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Trisha
Драскач

Мнение от Trisha »

яворе, браво :) така се прави, наистина ти свалям шапка, щом можеш давай право напред с каквито можеш комбинации, успех и нататък по история и по БЕЛ на изпита и дано те приемат право, щом това искаш най-много :)
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

яворе,брато,кво ти кажа аз съм в подобо положение.
искам право и по принцип горе-долу ми се отдава лит.обаче не знам що съм решил че няма да мога да изкарам оценка по тоа предмет и не го чета...от друга страна английския мноо ме кефи,а не го бя(сори за предното,неволно стана)х учил почти 2 години.отидох при една учителка,даде ми от "невъзможно трудните тестове на СУ,м'че,забрави да напраиш нешо,варви си легни,ала бала-4.08 от сефте(без есето ей..ся..).
та и аз като тебе-искам право,ма и МО също,че както се е заформило..май на начална педагогика отиват нешата.от друга страна родителските тела ме навивата ако не ме приемат вместо да си тегля въжето,както смятам упорито да направя,да запиша и аз в НБУ.
Ех,да минава 21-ви че да видим кой кво колко и с колко...наздраве...
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Малеее, тоя 21-ви, ще го намразя аз тва число :twisted:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”