За метросексуалните "мъже"

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

ra4e^f написа:Дръжте се за стола :notworthy: Давам конкретен пример с приятел :) Той използва всякакви разновидности на маски за лице,кола маска,лусиони,кремове,гелове,лакове за коса,пяна за коса.Купува си краставици спец. и само за него да си ги слага на очите,не пие кола,кафе,защото пожълтявали зъбите,а той използва някво..нещо за избелване на зъби.Не пие алкохол,защото почервенявали очите.Купил си карта за басейн,отишъл 2 пъти.Причината-първия път не си мокрил косата,че не носел гребенче и не можел да се появи в 'такъв' вид на улицата.Втория път я намокрил,но забравил крем за тяло и му изсъхнала кожата :lol: .Продължавам с прическата :lol: От половин година си пуска коса,сега му е под ушите..доколкото знам.Иска да си прави прическа на Азис от някъв клип-платинено руса!Купи си сини лещи,за да отиват на косата му,по принцип е с пъстри очи:)Дори майка му нарича стаята му КОзметичен салон. :twisted: Та,той си колоритна личност.От Бургас е,надявам се като отида след изпитите да е още с тая прическа,въобще... :headbang:
Ах, пича бил от Бургас! Аз дали го знам... :) ra4e^f, я ми пиши на ЛС как се казва :wink:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Олеле! А при ветровито време какви кремове използва, за да не му загрубява кожата? :shock:
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Малии какви са тия паркетни лъвове за които говорите,бе? :shock:
Кремове,балсам за устни, солариум,краставици за козметична маска :?: :!: .Това мъж ли му викате.То има жени(и то готини) които не полагат и половината от тези грижи....
А за обезкосмяването на мъжете(направил съм отделна тема за това :idea: )-няма нищо лошо ако е под мишниците и на "интимните части" :wink: -дори е наложително лятото.Ако някой е много космат и по другите части на тялото също не е "гейско" да си тегли бръснача :D или кола маската.Виж по краката някакси не го приемам за нормално :roll:
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

mushroomhead написа:Кремове,балсам за устни, солариум,краставици за козметична маска :?: :!: .Това мъж ли му викате.То има жени(и то готини) които не полагат и половината от тези грижи....
Да,и аз съм една от тях 8) .
А за обезкосмяването на мъжете(направил съм отделна тема за това :idea: )-няма нищо лошо ако е под мишниците и на "интимните части" :wink: -дори е наложително лятото.Ако някой е много космат и по другите части на тялото също не е "гейско" да си тегли бръснача :D или кола маската.Виж по краката някакси не го приемам за нормално :roll:
Съгласна съм.А още по-дразнещо е,че момчетата,които си махат космите от краката,обикновено ги бръснат,при това не редовно.Или да правят едно нещо както трябва или въобще да не се захващат :evil: .
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
mushroomhead
Легендарен флуудър

Мнение от mushroomhead »

Да се бръснеш на дадено място и после да спреш си е е*ало мамата с извинение :) ...
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

mushroomhead написа:Да се бръснеш на дадено място и после да спреш си е е*ало мамата с извинение :) ...
?!? нещо не зацепих :roll: :oops: :roll:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Май има предвид,че ако си започнал/а да се бръснеш някъде /както в дадената ситуация/ и спреш последствията няма да са особено приятни ;)
Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

mushroomhead написа:Малии какви са тия паркетни лъвове за които говорите,бе? :shock:
Кремове,балсам за устни, солариум,краставици за козметична маска :?: :!: .Това мъж ли му викате.
ами именно, за мен не е нормално да съм с мъж, който полага повече грижи за външния си вид, отколкото аз за моя. с такъв по-добре да си нямам работа, само да ме следи дали лака ми е сложен както трябва и как ми е оформена прическата... айде, няма нужда :twisted:!
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

nrggirl написа:само да ме следи дали лака ми е сложен както трябва и как ми е оформена прическата... айде, няма нужда :twisted:!
Ама моля ти се!Той ще ти прави прическа и ще те лакира!Ква му е работата, даже ще е доволен :P :P ... :P
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

гъъърррр ...опазил ме Господ от такъв мъж :evil:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ra4e^f написа:
nrggirl написа:само да ме следи дали лака ми е сложен както трябва и как ми е оформена прическата... айде, няма нужда :twisted:!
Ама моля ти се!Той ще ти прави прическа и ще те лакира!Ква му е работата, даже ще е доволен :P :P ... :P
хахаха, даам, виж това вече е идейно. тъкмо да ме научи как да си правя цветенца по ноктите :twisted: :twisted: :twisted:

Щастливо безработна!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Цветенце и кацнала пеперудка на него :lol: Бе все ще ти е полезен с нещо ;)
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

за какво - за асистентКА?
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Да :lol: Да те уведомява за модните тенденции и тн:) Ето той например седи по 2 часа на ден на компютъра- 1 час за icq/mirc и един час разглежда сайтове за красота,прически ... аз лично не гледам подобни неща,освен за бала ;)
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

и тоя още не го е праснал (с извинение за израза) някой педал?
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”