Ах, пича бил от Бургас! Аз дали го знам...ra4e^f написа:Дръжте се за столаДавам конкретен пример с приятел
Той използва всякакви разновидности на маски за лице,кола маска,лусиони,кремове,гелове,лакове за коса,пяна за коса.Купува си краставици спец. и само за него да си ги слага на очите,не пие кола,кафе,защото пожълтявали зъбите,а той използва някво..нещо за избелване на зъби.Не пие алкохол,защото почервенявали очите.Купил си карта за басейн,отишъл 2 пъти.Причината-първия път не си мокрил косата,че не носел гребенче и не можел да се появи в 'такъв' вид на улицата.Втория път я намокрил,но забравил крем за тяло и му изсъхнала кожата
.Продължавам с прическата
От половин година си пуска коса,сега му е под ушите..доколкото знам.Иска да си прави прическа на Азис от някъв клип-платинено руса!Купи си сини лещи,за да отиват на косата му,по принцип е с пъстри очи:)Дори майка му нарича стаята му КОзметичен салон.
Та,той си колоритна личност.От Бургас е,надявам се като отида след изпитите да е още с тая прическа,въобще...
За метросексуалните "мъже"
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
Малии какви са тия паркетни лъвове за които говорите,бе?
Кремове,балсам за устни, солариум,краставици за козметична маска
.Това мъж ли му викате.То има жени(и то готини) които не полагат и половината от тези грижи....
А за обезкосмяването на мъжете(направил съм отделна тема за това
)-няма нищо лошо ако е под мишниците и на "интимните части"
-дори е наложително лятото.Ако някой е много космат и по другите части на тялото също не е "гейско" да си тегли бръснача
или кола маската.Виж по краката някакси не го приемам за нормално 
Кремове,балсам за устни, солариум,краставици за козметична маска
А за обезкосмяването на мъжете(направил съм отделна тема за това
Да,и аз съм една от тяхmushroomhead написа:Кремове,балсам за устни, солариум,краставици за козметична маска![]()
.Това мъж ли му викате.То има жени(и то готини) които не полагат и половината от тези грижи....
Съгласна съм.А още по-дразнещо е,че момчетата,които си махат космите от краката,обикновено ги бръснат,при това не редовно.Или да правят едно нещо както трябва или въобще да не се захващатА за обезкосмяването на мъжете(направил съм отделна тема за това)-няма нищо лошо ако е под мишниците и на "интимните части"
-дори е наложително лятото.Ако някой е много космат и по другите части на тялото също не е "гейско" да си тегли бръснача
или кола маската.Виж по краката някакси не го приемам за нормално
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
ами именно, за мен не е нормално да съм с мъж, който полага повече грижи за външния си вид, отколкото аз за моя. с такъв по-добре да си нямам работа, само да ме следи дали лака ми е сложен както трябва и как ми е оформена прическата... айде, няма нуждаmushroomhead написа:Малии какви са тия паркетни лъвове за които говорите,бе?![]()
Кремове,балсам за устни, солариум,краставици за козметична маска![]()
.Това мъж ли му викате.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
хахаха, даам, виж това вече е идейно. тъкмо да ме научи как да си правя цветенца по ноктитеra4e^f написа:Ама моля ти се!Той ще ти прави прическа и ще те лакира!Ква му е работата, даже ще е доволенnrggirl написа:само да ме следи дали лака ми е сложен както трябва и как ми е оформена прическата... айде, няма нужда!
![]()
...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!