Най-важното в една връзка?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Айде сега кака ви да даде вещо мнение, поне за собствения си брак - ми на либофф се крепи, щото сигурно още не сме си писнали...И на секс.
Ама вие какво си мислите,че за 30-40 години брак няма да ви писне сексът с тоя човек? Ще ви писне още на 5 година...Както и въпросната любов ще се е поизтъркала при прането, миенето на чинии, сменянето на памперси и т.н. ежедневни,прозаични неща. Е, тогава остават доверието, разбирателството и хубавата вечеря. 
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Абсолютно съм съгласна. Малко ми е гадно обаче това в живота, че хората си омръзват. Не искам да е така. Обичаш един човек, жениш се за него, хубаво ви е, правите си секс, и в един момент нещо ти щраква и до там. Защо е измислено така? Не може ли да е иначе - с всеки ден хората да се обичат повече и повече.... то по тоя повод имаше един виц, ама сега като не мога да се сетя тооочно как беше...Crematory написа:Айде сега кака ви да даде вещо мнение, поне за собствения си брак - ми на либофф се крепи, щото сигурно още не сме си писнали...И на секс.Ама вие какво си мислите,че за 30-40 години брак няма да ви писне сексът с тоя човек? Ще ви писне още на 5 година...Както и въпросната любов ще се е поизтъркала при прането, миенето на чинии, сменянето на памперси и т.н. ежедневни,прозаични неща. Е, тогава остават доверието, разбирателството и хубавата вечеря.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php
що е измислено така ли? не знам... обаче някакви казват, че 4 години грубо продължава "истинската любов" от гледна точка на това, че за тези години хората би трябвало да се възпроизведат и да поотгледат малките. така било в природата а на любовта крайната цел било възпрозизводство. доста прозаично звучи...
при повечето видове сигурно е така нали си има периоди
но не съм убедена че при хората е така, защото ми се струва че при гореспоменатите съображения е пропуснат социалния фактор...
при повечето видове сигурно е така нали си има периоди
но не съм убедена че при хората е така, защото ми се струва че при гореспоменатите съображения е пропуснат социалния фактор...
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
добре казано. но дали е възможно...cappuccino написа:в една връзка е важно да се чувствате добре заедно, да си спокоен че можеш да разчиташ на човека до себе си и все пак да е предизвикателство да го познаваш:)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
-
Banana
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Не всяко нещо ни се поднася на тепсия понякога...трябва и ние да направим нещо за да се чувстваме добре...,но в моя случай само аз опитвам а с един нестава..трябва да се действа взаимно защото любовта е за двама ....
както и да е аз няма да издържа дълго време в мойто си положение..познавам се и смея да твърдя ,че заслужавам нещо по-добро!!!

То не може тая работа в оная и душата в рая