втора специалност

Това е общият студентски форум - за всичко свързано със следването на настоящите студенти на Софийския университет - бакалаври, магистри и докторанти.

Модератори: sientelo, peterdi, Ангел

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Аз пък защо си мислех, че има?! :? Както и да е, вече няма дилема за решаване :( Мерси за инфото.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Моля, няма за какво.Успех. :P
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

само да добавя нещо - ако специалността няма задочна форма (ако има караш второто висше задочно) се водиш по индивидуален план, т.е. сам си изготвяш програмата... уж 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
ta4ita
В началото бе словото

Мнение от ta4ita »

:wink: Здравейте! Някой може ли да ми каже къде мога да намеря списъка за позволените специалности за факултета по начална и предучилищна педагогика, като втора специалност, преди май месец?
ta4itka
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ta4ita написа::wink: Здравейте! Някой може ли да ми каже къде мога да намеря списъка за позволените специалности за факултета по начална и предучилищна педагогика, като втора специалност, преди май месец?
не можеш да намериш такъв списък отсега, той се пуска чак в края на учебната година, ако не се лъжа след кандидатстудентските изпити чак... не съм 100% сигурна разбира се, но мисля че още е рано. 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
dance
В началото бе словото

Мнение от dance »

Доколкото разбрах, вече няма втора специалност и второ висше, а само второ висше.
Една моя приятелка записа второ висше, и двете са рдовна форма. Каза ми, че някъде август месец е проверила там пред учебен отдел, и след това е подала заявление или каквото там трябва....както вече се каза, трябва да имаш съответните изпити положени+висок успех от двете години на следване+всички изпити да са взети. Някои специалности не отпускат бройки за второ висше, но това мисля, че се разбира през август месец, като се отиде прд учебен отдел.

Това знам аз засега.

Поздрави,
Денс
Jivotyt se izmerva ne s broq vdishvaniq, a s momentite, koito sa nakarali dyha ni da spre!
Аватар
PrincessSuperstar
Драскач

Мнение от PrincessSuperstar »

Въпрос: Някой знае ли дали Факултатът по журналистика изобщо има прием за втора специалност? Доколкото съм наясно, последните 2-3 години не е имало...
И къде мога да получа повече информация по темата Кандидатстване за втора специалност, изобщо?
А не ви ли се струва леко тъпо списъците с местата да се обявяват след кандидат-студентските изпити... Така има вероятност да се готвиш за изпит (ако специалността го изисква), и накрая да се окаже, че места няма и си учил напразно :shock:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Мисля, че тези места са отделно, а не изоставащи непопълнени при КСК. Алхимикът ще ти каже със сигурност, но мисля,че ФЖМК нямат прием за второ.
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - общ форум”