наскоро беше председател на ВСС... и доколкото си спомням е точен човек, може би принципен и понякога емоционален (когато му омръзне да се занимава със студенти), но няма да се заяде за нещо несъществуващо!got написа:Абе човекът е и на доста години...Не знам точно, но доста...Чух да ми разправят, че едно време бил прокурор...Някаква колежка на изпит се разревала и той казал" Вижте, колежке, аз съм пледирал за 9 смъртни присъди"...
Изпита по ИБДП при Токушев
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- jantex
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Навърши 60 този декември и ходиха с колегите да се черпятgot написа:Абе човекът е и на доста години...Не знам точно, но доста...Чух да ми разправят, че едно време бил прокурор...Някаква колежка на изпит се разревала и той казал" Вижте, колежке, аз съм пледирал за 9 смъртни присъди"...
Ами за всяка група - различно (при редовните)Josefinne написа:ХОРА, кога е датата???
П.П. Някой ще ми обърне ли внимание най-после Question
Почва от 22 януари!!!
22ян. - 1 и 2 гр.
23ян. - 3 и 4 гр. и т .н.
The only thing Columbus discovered was that he was lost!
- ''Malkiq Zlatkov''
- В началото бе словото
Vajno!!!
kolegi shte vi kaja samo edno,na izpita shte se rabere kakvo shte stane,vseki govori edno,a togava stava drugo,taka 4e na samiqt izpit shte se vidi koi kogo!!!
''Malkiq Zlatkov''
-
Assasiyah
- Драскач
- Обратна връзка:
Re: Vajno!!!
И това се отнася за всичките изпити, не вярвайте много много на слуховете, защото винаги може да има изненади.''Malkiq Zlatkov'' написа:kolegi shte vi kaja samo edno,na izpita shte se rabere kakvo shte stane,vseki govori edno,a togava stava drugo,taka 4e na samiqt izpit shte se vidi koi kogo!!!
Относно Токушев - ако си учил и си знаеш нещата (не се иска кой знае в какви чак подробности, просто да няма бели петна), няма от какво да се притеснявате.
- явор
- Летописец Виртуоз
И аз това искам да разбераSandra написа:Абе аз чета, чета и така и не разбрах - последно има ли много скъсани на този изпит или гадното се "изчерпва" с много заяждане и ниски оценки?
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
И аз това искам да разбераSandra написа:Абе аз чета, чета и така и не разбрах - последно има ли много скъсани на този изпит или гадното се "изчерпва" с много заяждане и ниски оценки?
Столичен девиз: "Мое съм от сеуло, ма това не значе, че съм от провинцията" Harder! Better! Faster! Stronger!
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Отворете сърцата си
- явор
- Летописец Виртуоз
Отворете сърцата си