Да. ИЛИ, когато сте свободни в друг ден. По принцип има спортове, които искаш, но са в друг ден или по друго време.... така че на първи етаж в ректората в дъното като се влезе през дворчето в дясно има информация за всички спортове.laydi_Kroft написа:Здравейте, колеги! Малко късно, но и аз се включвам...![]()
![]()
Аз имам въпрос относно спорта (въпреки че най-вероятно ще го уточнят на 29, но аз искам да съм подготвена). В програмата пише, че спорта е в четвъртък от 8-12ч. Това значи ли, че само тогава можем да ходим на спорт? В програмата със спортовете не видях нито един, който да е от 8ч... Аз иначе исках карате-до, обаче мисля, че няма вариант да го хвана... Ще се ориентирвам към самоотбрана най-вероятно.
[КСК 2011-2012] Славянски филологии
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: [КСК 2011-2012] Славянски филологии
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Balance&Harmony
- В началото бе словото
- Специалност: Славянска филология
- Курс: трети
Сигурно ще прозвучи странно на повечето от вас, но нямам търпение най - после да почнем. Не съм свикнала да стоя без работа и студенския живот ми е интересен. Относно него съм чувала две коренно различни мнения(особено за първата година)- повечето ми приятели студенти казват, че е купон и въобще не се учи и ще си отживеем. Другият полюс казват, че това е една от най - важните години, защото се полагат основите(аз лично подкрепям това мнение). Вие как мислите? До 29 септември.
Поздрав за всички колеги с тази песен - зарежда много позитивно.
Поздрав за всички колеги с тази песен - зарежда много позитивно.
Славянска филология, ІІІ курс
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Славянски филологии
- Курс: първи
Еми,зависи какви са ти приоритетите.На някой,който не му е толкова важно и иска да избута годините само с 3-ки ще си направи е*ати купонджийския студентски живот.Е,не е казано,че не може да купонясваш и да си сериозен студент.Но например в нашата специалност ще трябва доста да поорежем купонджийския си социален живот ако искаме да изкласим.Пак може да се забавляваме,но не и да се разкатаваме от купони.
Аз миналата година също бях студентка 1 курс и..еми учеше си се.
Не съм си лежала по цял ден в нас и да съм се чудела какво да правя.
Тъ,мисля тази година също сериозно да подходя към задълженията си на студентка,да си уча съвестно,защото особено в специалност,в която се изучават нови езици-много е важно как ще подходим към този изцяло нов за нас материал.
ПП:Благодаря за поздрава.Песента е една от любимите ми.
Аз миналата година също бях студентка 1 курс и..еми учеше си се.
Тъ,мисля тази година също сериозно да подходя към задълженията си на студентка,да си уча съвестно,защото особено в специалност,в която се изучават нови езици-много е важно как ще подходим към този изцяло нов за нас материал.
ПП:Благодаря за поздрава.Песента е една от любимите ми.
- Rosenrot
- В началото бе словото
Аз съм на мнение, че трябва да има баланс и ясни приоритети. На един съвестен човек, който може да си подреди ангажиментите и без много увъртания да си свърши задачите, нищо не му пречи да купонясва и да не изостава със социалния си живот. Лично аз смятам, че тази година е много важна и е от огромно значение да се подходи сериозно най-вече към езиците, защото всеки един от тези езици е сложен и различен и не се доближава до нищо изучавано досега. Самата аз смятам да внимавам в лекции, да не пропускам упражнения, за да мога вкъщи с минимални усилия да се справям с взетия материал и да го затвърждавам - така и така имаме целодневно лекции и сме в този университет, най-добре да използваме това време по предназначение
Така мисля, че ще имам достатъчно време да се виждам и с гаджето, и с приятели, и да излизам вечер да се наслаждавам на студентския живот! : )) И все пак.. на теория всичко звучи много хубаво и подредено, въпроса е как ще се развият нещата на практика, но аз възнамерявам да дам най-доброто от себе си да успея, защото съм щастливка, че съм получила този шанс - за по-светло бъдеще и по-добър живот : )
You should be a comedian, god damn!
Unfortunately I am, I just hide behind the tears of a clown..
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
Здравейте, някой може ли да каже задължително ли е присъствието на 29 от 13:00?Тогава ли ще ни бъде разпределението за езиците?
- Balance&Harmony
- В началото бе словото
Тогава ще се раздават студенските книжките, така че може би е препоръчително да се отиде. После не знам къде ще си я търсиш. Ако искаш се обади на телефон: 987 10 68 ; 9308 389 и попитай за възможностите.elinkabs написа:Здравейте, някой може ли да каже задължително ли е присъствието на 29 от 13:00?Тогава ли ще ни бъде разпределението за езиците?
-
bonbolinka
- В началото бе словото
Здравейтеее колегиии,толкова много време се опитвам да открия някакви хора в моята специалност и без успех,най-после обаче успях и ви казвам едно голямо ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕЕ
)))))))))))
- Balance&Harmony
- В началото бе словото
Едно огромно добре дошла(дошъл) към заешкия колектив на първокурсниците в Славянска филология. Има страхотен положителен заряд в думите ти - радвам се, че ще имам хора като теб за състуденти.bonbolinka написа:Здравейтеее колегиии,толкова много време се опитвам да открия някакви хора в моята специалност и без успех,най-после обаче успях и ви казвам едно голямо ЗДРАВЕЙТЕЕЕЕЕ)))))))))))
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
Ако имаш предпочитания кой език да си -да,задължително е.Ако не ти пука-може да не идваш.elinkabs написа:Здравейте, някой може ли да каже задължително ли е присъствието на 29 от 13:00?Тогава ли ще ни бъде разпределението за езиците?
- Rosenrot
- В началото бе словото
Събрахмеее се! И в групата вече сме доста момичета - при това все готини
Ще бъде интересно 
- Balance&Harmony
- В началото бе словото
На първо класиране бяха приети 19 момчета(доколкото си спомням от "стената на плача"), но не знам колко от тях са се записали. Със сигурност знам, че си имаме поне едно момче - записа се точно преди мен.Rosenrot написа:Събрахмеее се! И в групата вече сме доста момичета - при това все готиниЩе бъде интересно
- lindorcheto
- От дъжд на вятър
На второ класиране бяха приети само 2 момчета..За трето не знам.Абе,имам чувството,че ще трябва като писани яйца да си ги гледаме
Че са някакъв дефицит в тая специалност. 
- Balance&Harmony
- В началото бе словото
И предишни години се оплакват от това явление.lindorcheto написа:На второ класиране бяха приети само 2 момчета..За трето не знам.Абе,имам чувството,че ще трябва като писани яйца да си ги гледамеЧе са някакъв дефицит в тая специалност.
- Rosenrot
- В началото бе словото
Хайде сега, момчета има навсякъде, тъкмо няма да ви разсейват ^^ Не, добре ще е да си имаме, но мен лично ми е важно да се съберем готини хора, без значение от пол (sun)