как върви подготовката ви по история за КСК 2006?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

fatalno_f разгледаи форума и ще видиш:)
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

:)

Мнение от Johana Jotkova »

Здравейте, има ли вече някой, който да е минал всички теми по история или не?
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

everyday_ написа:хора, честито за предварителния! кога са ви баловете, за тези които завършват тази година, защото моя е на 22, а имам и изпращане на 19 :cry: ще ходя да притестирам:( някой да ме подкрепи?
Какво си научила за предварителните??? Малко се съмнявам да е точна информация и ще кажа какво ми дава основание за това...
Зимната ваканция бях на курс по история в СУ..та един доцент,господин Пламен Митев, каза,че със сигурност предварителния изпит ще бъде на 21 май...пак повтарям беше сигурен! Но на следващия ден друг доцент опроверга тази информациякато каза ,че още датите не били изяснени, но имало тендеция изпита да е една седмица след великден...
Заключението е,че дори и от самия СУ не са много на ясно с този проблем. Друг е въпроса,че това нас (кадидат-студентите)не ни устройва... Но май ще се чака до март за ясна и точна дата.
Ако информацията ти е сигурна-споделяй (въпреки че малко се съмнявам)...
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Nazi влез в съобщението за датите за предварителните изпити (1-тема в кандидат-студентския форум). оттам ми е информацията
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Според новата програма в сайта на историческия факултет, богомилство и бг църква май ги няма. Нали?! Ако е да,е добре...:)
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

katiunki, има я църквата (Църква и култура през ХV-ХVІІ в.),после има и още една за църквата през Възраждането, а за богомилството незнам...
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

everyday_ написа:katiunki, има я църквата (Църква и култура през ХV-ХVІІ в.),после има и още една за църквата през Възраждането, а за богомилството незнам...

Да, това го видях, но от учебника по който аз пиша темите има урок - <Средновековна българска култура и църква> и отделно такава за 15-17 век. А в учебника на Каймакамова (междудругото много симпатична жена :lol: ) има точно такава тема <Българска култура и църква (7-14 век)>...Оффф...почвам да се обърквам вече...
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

права си :) и аз нищо не разбрах :oops:
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

ако това ще ви успокои, миналата година и аз нямах никаква представа какво се случва с т.нар. КСК, защото отвсякъде излизаше противоречива информация... Ама ей ме на - станах студент...
"Важно е да се чете, но още по-важно е да се обичаме!", както казва доц. Узунов, тъй че дерзайте и не се притеснявайте излишно :lol:

успех на всички :D
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Boromir, какво следваш?
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ако ти кажа, че следвам съдбата си, ще ми повярваш ли? :wink: (шегичка)

Всъщност следвам Международни Отношения и въпреки доста натоварената си първа сесия съм доволен от тази специалност :lol:
Изображение
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

и аз така смятах, даже мислех да си го пиша като специалност...и така докато не спрях да живея в заблуждение, че ми е нужна само историята :(
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Ако мога да помогна с нещо на теб и на някого другиго от бъдещите колеги (защото вярвам, че ще станете такива :wink: ), пращайте ЛС или както там ви е удобно, за мен ще е удоволствие да съм ви полезен :D
Изображение
Аватар
пикси
Драскач
Курс: втори

Мнение от пикси »

Като за пети път в живота ми - върви много добре :D Ама опитът тук си казва думата. След понякога 14 часов работен ден, направо лети. Спя малко, но на кого ли му трябва сън :shock:
Скромната ми възраст :wink: иска повечко сън. Аз сега съм на "Църква и култура 14-17 век" (да кажа ли пак, че е за пети път?).
При вас, мили бъдещи колеги, не знам как стоят нещата.
Аз ще се оплача, че ми е писнало, но няма начин. Споделете си болката.
На мен не ми остава нищо друго, освен тази година да разбия правото, защото съм асистент на юриста в международен холдинг и вече успешно се сблъсквам с всякакви правни проблеми. Много е трудно, ама е много предизвикателно. Между цесии и арбитражи историята ми се вижда песен, песен...ама няма кога да я пея.
Идеите на великите са крадени от живота, който и обикновените живеят. Сигурно те нямат време да се занимават с глупости, от които да родят велико откритие. Не всеки го удря ябълка по главата с положителен ефект, но пък всеки може да седне под дървото.
Аватар
StuckWithYou
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от StuckWithYou »

и аз за втора год кандидатствам и да ви кажа вече като почна да чета някоя от темите и направо ми идва да ги нарежа всички теми на парчета.....някой тук има ли като мен който за пореден път да канидадства,да споделим мнение:)
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”