Размисли и страсти '11: Bagatur

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Размисли и страсти '11: Bagatur

Мнение от Bagatur »

MidwinterSun

yanislava.kirilova - invisible След толкова събуждания един до друг... :mrgreen:
menina.do.mar - Boromir Виж горното ми мнение
FloWersOfEviL - Ангел Защото са Ян и Ин :)
black_lady - Equilibrium Изглеждаше най-подходящ за нея.
The_Viper - Вечен студент Отново погледни горното мнение.
Плазмодий - inc Изключително земни и непринудени.
MidwinterSun - Smoking Mirror ...мъжка интуиция :mrgreen:
Ники - JudyRamone На външен вид най-силно се доближава до сегашната му голяма любов.
Мила - Lord Мъжка интуиция #2
Jamesmagno - Blood countess На събирането за 8-ми декември показаха голяма приятелска близост :cat:

Имаш ли алкохолна история? Имал съм случаи, в които ми се развързва устата, но ако питаш за бели петна в паметта/повръщания/пиян секс - не. Бирата не може да ме насвятка чак дотам.

Всъщност, колко най-много си се напивал през живота си? Горният въпрос донякъде отговаря и тук. Консумирал съм алкохол до степен да ме поразвесели и например да започна да крещя с пълно гърло над хълмче пред градски пейзаж. А твърдите алкохоли никога не са ми допадали и така и не се научих да ти пия.

Употребявал ли си други субстанции, различни от алкохол и цигари? А искаш ли/проявяваш ли любопитство към някакви? Само наргиле, с други неща не възнамерявам да рискувам. А цигара дръпнах съвсем наскоро за пръв път от има-няма 16 години под натиск от Диана, когато една нощ бяхме на костенурката в Борисовата :mrgreen:

Кой е любимият ти аромат на сладка подправка, например ванилия, канела и прочее? Канела.

А на солена? Хмм, колко пордравки имат солен вкус всъщност? :scratch: Като подправки, различни от сладките, най-много харесвам червен и черен пипер, защото обичам лютото. Също чубрица.

Коя е любимата ти закуска? Чиния, пълна с резени от киви, ябълки и портокали. Правил съм си го много пъти :flower:

Покажи ми някоя или няколко картинки, които са по някакъв начин вълшебни за теб и те докосват на емоционално ниво. Кажи ми и защо.
Открих я преди около година, от Каспар Фридрих e и се казва "Скитник над морето от мъгла" цък Застанал в спокойна, но не разпусната стойка пред сериозно препятствие, достатъчно силно изразено, за да не може да го пренебрегне... и въпреки всичко вперил поглед в извисяващите се на заден фон върхове. Много е силна и ми е любима.

Ако я извадим от религиозния контекст - триумф на висшите човешки ценности над злобата и лошите чувства въобще. цък

Коя от разкрасителните процедури в арсенала на жените би премахнал? Солариума :pukeright: Изобщо не разкрасява, единствено експлоатира кифлъка на младото поколение, като заедно с това е сериозна опасност за здравето. Всичките трябва да ги затворят и да се забранят с някоя наредба.

Какво включва за теб дефиницията "красиво"? Нещо, което провокира зрителните ти и други сетива и поражда положителни емоции в съзнанието ти. Със сигурност знаеш какво е дъхът ти да секне, за момент да не усещаш нищо друго около себе си и единствено да движиш очи, възприемайки всеки един малък детайл на обекта пред теб. Това е най-най-крайното проявление на понятието, но пък е и най-запомнящо се и повлиява най-силно. Връщайки се обратно към нормалното си състояние, си щастлив, че си го изпитал.

А "красива жена"? Жена с баланс от леекично несериозно и зряло излъчване, нещо такова. Разбира се винаги по-добрият вариант е да има какво да пипнеш и обхванеш... също така по-дългата черна/кестенява/червеникава коса е невъобразимо голям плюс.

Какво ти даде и какво ти взе интернет общуването? Още от най-ранни години ми даде възможност да контактувам с хора с всевъзможни интереси, които иначе никога не бих срещнал. Вижданията ми по някои въпроси също се промениха благодарение на него. На периоди ме е лишавало от доста социални контакти, но това е до голяма степен вече в миналото, хахах.

Коя е тази модерна технология, без която не можеш? Без компютрите и интернет, дори и бъдещата професия няма да позволи да се отделя от тях. Така е май при всички ни в днешно време.

Коя е тази модерна технология, без която можеш, но толкова силно я искаш, че усещането е като да не можеш без нея? Автоматичната четка за зъби с батерии.

Кое беше последното нещо, към което се "пристрасти"? Последното ми е залитане към vampire fiction игрите и книгите. Поначало имам няколко "страсти", които се проявяват на отделни периоди, последвани от кратко затишие, само за да избуят пак с нова сила след това. Две седмици може да посветя на българската и световна история, след това ще се занимавам усилено с оригами, а после ще си изтегля няколко анимета за гледане. :geek:
Последно промяна от Bagatur на 01 Юни 2011, 11:00, променено общо 3 пъти.
Strength and honor.
Аватар
The_Soldier
Легендарен флуудър
Специалност: Информатика
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от The_Soldier »

Празнуваш ли днес?
Как, кога и къде започна любовта ти към японското (анимето, най-вече)?
Какви нови езици искаш да научиш?
Ако можеше да "донесеш" някоя чуждестранна традиция в страната ни, коя би била тя?

П.П.: Защо още не ми отговори? (11:47) :mrgreen:
My body is a cage that keeps me from dancing with the one I love, but my mind holds the key...
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

The_Soldier :salute:

Празнуваш ли днес? Да, май така се очертава :cyclopsani:
Как, кога и къде започна любовта ти към японското (анимето, най-вече)? Започна много скоро след 8-ми декември 2009-та година, тогава се бях прибрал в Свищов. Реших се да изгледам няколко и ме грабнаха :)
Какви нови езици искаш да научиш? Освен сегашната ми страст по немския харесвам испански, японски, турски. Има и други, но ще стане прекалено много. Време ще мога да им отделя сигурно след като се пенсионирам :lol:
Ако можеше да "донесеш" някоя чуждестранна традиция в страната ни, коя би била тя? Яденето с клечки, което най-накрая усвоих като хората (след усилено варене и ядене на огромни количества ориз и спагети за тренинг)
П.П.: Защо още не ми отговори? (11:47) :mrgreen: Щотоо.. пръстите ми почиваха малко. Готов си :rr:
Strength and honor.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Омг, Боби, и картинката и песента са велики!

Окей, чувал ли си за Скот Пилгрим?
Би ли си купил комикс от книжарницата? Нямам предвид Мики Маус, а графичен роман, незадължително манга.
Коя ти е любимата песен от Liebe ist fur alle da?
Имаш ли си любимо място в София?
Всички адски много се кефим на въпроси със сравнения (суетата не прощава), затова оприличи форумците, които познаваш на закони.
Кой ти е любимият закон на теб лично?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от FloWersOfEviL »

Bagatur написа:MidwinterSun

Покажи ми някоя или няколко картинки, които са по някакъв начин вълшебни за теб и те докосват на емоционално ниво. Кажи ми и защо.
Открих я преди около година, от Каспар Фридрих e и се казва "Скитник над морето от мъгла" цък Застанал в спокойна, но не разпусната стойка пред сериозно препятствие, достатъчно силно изразено, за да не може да го пренебрегне... и въпреки всичко вперил поглед в извисяващите се на заден фон върхове. Много е силна и ми е любима.
:salute: :salute: :salute:

Великолепна е.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

Мила

Окей, чувал ли си за Скот Пилгрим? Преди бях чувал само името, но след снощното събиране (както и след малък search в Wikipedia) добих представа за какво става въпрос.
Би ли си купил комикс от книжарницата? Нямам предвид Мики Маус, а графичен роман, незадължително манга. Бих си взел, да. Като малък четях най-различни комикси в промишлени количества и пак бих опитал нещо ново.
Коя ти е любимата песен от Liebe ist fur alle da? Доста се колебах, защото целият албум е много добър. Все пак ще се спра на всеизвестната песничка за бодливата тел в пикочния канал и "Тялото - вече напълно обезобразено ... все едно, позволено е това, което ти харесва" :twisted: Чувствай се поздравена ^^
Имаш ли си любимо място в София? Борисовата, Angel heart и зоологическата. В първата са ми някои от най-хубавите спомени в този град.

Всички адски много се кефим на въпроси със сравнения (суетата не прощава), затова оприличи форумците, които познаваш на закони.

Както кажеш:

Димо - Конституцията
Поли - Закон за регионалното развитие
Пора - Закон за биологичното разнообразие (hardcore мултикултуралист)
Иринка - Закон за защита на животните
Ива - Закон за подземните богатства
Евтим - Закон за виното и спиртните напитки
Силвия - Закон за устройство на територията (strong desire for personal space, individualist)
Данчо(FightForFreedom) - Закон за вероизповеданията
Светльо - Закон за юридическите лица с нестопанска цел
Митко - Закон за защита от дискриминация
Иво - Закон за опазване на околната среда
Ели - Закон за закрила и развитие на културата
Боби(Носферату) - Закон за транслитерацията
Нора - Закон за народните читалища
Ти - Закон за авторското право и сходните му права
Ангел - Закон за насърчаване на научните изследвания
Георги - Закон за нормативните актове
Диана - Закон за пазарите на финансови инструменти
Валя - Закон за висшето образование
Тони(camel) - Закон за преминаването през и пребиваването на територията на република България на съюзнически и на чужди въоръжени сили
Noctis - Закон за опазване на обществения ред при провеждането на спортни мероприятия
Ники - Закон за собствеността
Милена/Crippled alice - Закон за българския червен кръст
Ташо - Закон за задълженията и договорите
lunatic_moon - Закон за достъп до пространствени данни
Borisg - Закон за радиото и телевизията
yanislava.kirilova - Закон за достъп до обществена информация
Disney_world - Закон за геодезията и картографията
invisible - Закон за защита на класифицираната информация
Scarface - Закон за хазарта
Ивайло/Феникса и Deschain си поделят - Закон за събранията, митингите и манифестациите
thegirl - Закон за статистиката
The_Soldier - Закон за топологията на интегралните схеми
JudyRamone - Закон за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните
Prudence - Закон за лицата и семейството

Кой ти е любимият закон на теб лично?

Той е вече отменен, но - "Закон за изтребление на разбойниците" :mrgreen:
Последно промяна от Bagatur на 02 Юни 2011, 16:02, променено общо 1 път.
Strength and honor.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Зут? Оприличил си ме със ЗУТ?!? :lol: :lol: :lol:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

Същият :mrgreen:
Strength and honor.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Йееей, много добър, признавам! :cheers:

Хм... Опиши същите с по една дума.

после:

Любими популярни личности?
1. Живи
2. Мъртви
3. Немъртви

Защо? :)
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Omg, Боби, ще ти измисля още въпроси, но като спра да се смея.
Win!
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Lithium
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от Lithium »

:JC-hysterical: :JC-hysterical: :JC-hysterical:
Това е най-якото РиС, което съм чела :mrgreen:
Here come the bass, thunder in the guts
Rock you till you can't stand
Now the guitar speaks, gonna drive you nuts
Power under your hand

Rock out!
Rock out!
Rock out!
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

На какъв принцип си подбираш аватарите?
Ако имаш възможност да накараш някой да ти сготви нещо, какво ще е?
Имаш ли любим джънкфуд?
Къде ти се ходи?
Някога пробвал ли си сватбена рокля?
Как щеше да се промени животът ти, ако беше момиче?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Я пейстни някакво цитатче от някаква книга дето ти е направило впечатление.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

Поразсъждавай върху вкусовите качества на различните бири и влиянието им върху психиката ти?
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Няма нужда да си кривим душата и да се правим на имбецили - всички знаем, че за теб форумното общуване донесе тлъсто количество клюки и всякакви детайли и лични факти относно живота на съфорумците :mrgreen: Въпросът ми е дали това по някакъв начин промени възприятието ти за тези хора и ако да, в какъв аспект? За да сме "политически коректни", не е нужно да определяш гореспоменатите с каквито и да е признаци, просто направи някаква генерализация : )
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”