injiktoplqkto написа:първо: мен не ме притеснява факта четене - никак даже
книгите са страхотни и адски много ми харесват
питах от гледна точка на отделено време
второ: като казах "нагърбва" имах предвид точно това отделяне на време за четене напроизведенията
според мен е строго индивидуално кое е по-лесно
фрагмент или проблем
така както ти изразяваш подобна позиция а абсолютно субективно понеже явно това е по-лесно за теб
но си представи че за някои е по-лесно другото
трето: когато зададох тези въпроси не съм искал съвет а как стоят нещата
4-то: за щастие не съм питал за себе си а за приятел
и 5-то: моля без грубости
начина на учене и това какво точно ще учиш си и индивидуален проблем
Сериозно? Извинявай, че ти отговорих на въпросите, стана без да искам.
Прочетох си мнението отново, няколко пъти за да съм сигурна, и не открих нещо, което би предизвикало такава реакция. Не съм искала да обидя, нито да звуча саркастично, нито да се надувам, нито нещо подобно. Всъщност го направих от най-чисти чувства и загриженост към бъдещите кандидатстващи, но явно ще трябва да си поправя речника, понеже думите ми не достигат. Уау. . .
И понеже няма какво друго да кажа бих пояснила само, че няма как да отговоря обективно, понеже не съм всички, а съм си затворена в своята субективност. Тъжно, но факт. Мнението ми за проблемите и фрагментите всъщност трябваше да покаже друга позиция, различна от твоята. По общо мнение проблемите са по-лесния вариант, но не трябва да се остава с впечатлението, че не изискват учене. Напротив, там ученето е доста по-голямо, понеже няма граница.
И всъщност, майче няма значеине. . .