Изборни дисциплини
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Изборни дисциплини 2010/2011
Някой, който е записал операционни системи и офис приложения, да ме светне дали още има свободни места,
. Надявам се, че не са се свършили.
- thegirl
- Легендарен флуудър
- Курс: семестриално завършил
Споко не са
Ти ще ги записваш ли?
Бъди себе си, има достатъчно други хора. 
Да, ама се опасявам като отида във ФМИ и подам молба, да не е вече твърде късно,
.
П. П. Би ли ме държала в течение на нещата,
?
П. П. Би ли ме държала в течение на нещата,
Кога мога да отида да потвърдя, че искам да запиша катерене на стената в ректората на Соф. университет? Или това се прави, като ходиш да си избираш кой ден ти е удобно да посещаваш занятията,
?
-
awanturistkata
- В началото бе словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
за 1 курс може ли да се запише TCP/IP (v.4 i v.6) защото много ми се иска.. и как стоят нещата за новоприетите относно записването на допалнителни дисциплини 
Първата година минимумът за избираеми дисциплини е 0,смисъл първата година можеш да не записваш нищо.Ако държиш обаче мисля,че се подават молби,но за зимния семестър хубавите(тези,които по някакъв начин са свързани с твоята специалност)вече са запълнени и едва ли ще има място.Можеш да запишеш спорт 
- Тодорът
- Да живей словото
- Курс: трети
- Обратна връзка:
пиши го, яко е...awanturistkata написа:за 1 курс може ли да се запише TCP/IP (v.4 i v.6) защото много ми се иска.. и как стоят нещата за новоприетите относно записването на допалнителни дисциплини
П.П. : може да се записва...
- Shin
- В началото бе словото
А то това не е ли за от 2ри курс нагоре? Поне от таблицата за избираемите това разбирам 

-
awanturistkata
- В началото бе словото
може аз вече се обадих в учебен отдел живот и здраве.. парвата седмица можем да го запишем без никакви проблеми и без молби и т.н. а като кликнеш на него пише че може от 1-4 курс но трябва да имаш минимални познания върху мрежи и е на английски курса :Р аз лично ако мога още на 1 ще го запиша стига да ми връчат име и парола за да го запиша
))
А къде можем да видим списък със спортовете,от които можем да избираме?Интересува ме дали сред тях има 'скок във вода' 
- Firestarter
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Тукloserrrr написа:А къде можем да видим списък със спортовете,от които можем да избираме?Интересува ме дали сред тях има 'скок във вода'
Everything will be okay in the end.
If it's not okay, it's not the end.
Хах,значи няма такова нещо като 'Скок във вода'
.Интересно защо няма тенис на маса или аз просто го разбирам погрешно.Там пише 'тенис',но тенисът може да е на корт,може да е на маса.Някой запознат може ли да ми каже има ли изобщо тенис на маса ?
Оу ,супер!А имаш ли някаква представа тенисът на маса,къде се практикува?Смисъл да не е в някой парк на циментови маси без мрежи и такива мизерии?bggashnik написа:Има и дветеИ на маса, и на корт