...промяната трябва да почне от корените....
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
-
AnkalagonBG
- В началото бе словото
- Специалност: философия, психология
- Курс: завършил
До Шао
Виж Шао, не вярвам аз на измислици, а ти нямаш елементарно икономическо образование. Тук става въпрос за абсолютна стойност в пари. Защото 3% от нашия мижав БВП не е 3% от Ирландския. като сложиш и разликата евро-лев 1:2, почваш ли да загряваш? А, иначе за реформи съм съгласен, аз систематично защитавам мнението, че на СУ повече пари не му трябват, защото то и сега не може да даде детайлна сметка за изразходваното. Навремето се е издавала всяка година цяла книга, която описва всяка изхарчена стотинка за кавко е била дадена!!!
Re: ...промяната трябва да почне от корените....
Хаха, Шао ме уби от смях : PPPPPP . Явно на накои хора един курс по Икономика няма да им се отрази зле.
А по-плоска, повърхностна и пълна с клишета тема от одавна не бях чел.
Държавата ни е пътник. Разберете го. Намираме се в един порочен затворен кръг, от който няма излизане просто.
А по-плоска, повърхностна и пълна с клишета тема от одавна не бях чел.
Държавата ни е пътник. Разберете го. Намираме се в един порочен затворен кръг, от който няма излизане просто.
Cause everything happens for a reason.
- Dark Harvest
- Пишете, о, братя
- Специалност: Биотехнологии
Съществували сме до сега, ще продължим да съществуваме дори когато света се превърне в руини!!!. Мисля, че не трябва нищо да ни пречи в това да станем по-добри. Дали си в бедност или богатство зависи от теб. А в този свята напоследък всичко става възможно. За това се борете, живейте, променяйте хората към добро, а не мрънкайте.
Хайде, както казваме в Иайдо, да работим напред.
Хайде, както казваме в Иайдо, да работим напред.

Хармонизирай се със ситуацията и изкорени източника на агресията с едно движение-основен принцип на Иайдо.
Единственото нещо, което желая е ръка на приятел с меч накрая.
- Звездица
- Пишете, о, братя
Мерси много!TheKiro написа: Държавата ни е пътник. Разберете го. Намираме се в един порочен затворен кръг, от който няма излизане просто.
Да ме прости мод-а за офф-а, но това си е чиста проба негативизъм, който може само да води до затворени кръгове.
После ми разправяйте, че циганите щели да ни затрият... ей това би ни затрило по-сигурно!
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
В. Петлешков
Ммммне е негативизъм, а тъжна истина.
Но надежда разбира се винаги има.
За всеки умиращ има надежда, че ще е наери лекарство за болестта му.
В случая с България лекарството го виждам като един голям дебел дънер, който да се сложи пред народното събрание и всеки, който крад'не да му се режат ръчичките до лактите. : П
Но надежда разбира се винаги има.
За всеки умиращ има надежда, че ще е наери лекарство за болестта му.
В случая с България лекарството го виждам като един голям дебел дънер, който да се сложи пред народното събрание и всеки, който крад'не да му се режат ръчичките до лактите. : П
Cause everything happens for a reason.