2 курс Право (2010-2011)
Re: 2 курс Право (2010-2011)
А тези, които още в първи курс са си загубили студентската карта, какво трябва да направят?
Досега не ми се е налагало да я ползвам... И при положение, че ще нося студентска книжка при записването на нов семестър - налага ли ми се да си издавам нова?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
И ти ли не ходиш в Плазза
По темата: не вярвам да те "накарат" да си вадиш нова, но мисля, че ако решиш да си извадиш, трябва да си платиш такса, да си купиш карта и т.н., демек да го имаш предвид, за да не висиш по два пъти пред Паричен салон и отдел "Студенти".
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Аз намирам студентската карта за крайно полезна. Тя върши същата работа като лична карта, но с допълнителната информация в нея, че си студент. И много често ме е спасявала, когато се е случвало да си забравя личната карта някъде на заведение.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- Гуньо Простия
- Пишете, о, братя
Някой помни ли миналата година след коя лекция ни раздаваха безплатните конституции?
Аз ще го посрещна с широко отворени и застинали от ужас очи
От потреблението,което предлага Студентски град,съм се възползвал само от ксерокса в неделяsvetlio.varna написа:В Плазза не ходиш ли?Гуньо Простия написа:Това наистина забравих да го спомена.Може би защото никога не съм се легитимирал някъде със студентската лична карта.![]()
Liona написа: и посрещнете с отворени очи, сърца, etc. гражданското право
Аз ще го посрещна с широко отворени и застинали от ужас очи
"Демокрацията трябваше да ни донесе справедливост,но вместо това ни донесе правова държава."

- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Подаръците се раздават на откриването.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Колеги, някой има ли представа докога е записването за новата година? Защото една колежка е ходила да се записва и лелките от отдел "Студенти" казали, че е до 30 септември, а на заповедта на ректора пише, че е до 8 октомври?
Ха, ами надявам се, че е до 8-ми... Би било крайно некоректно да е до края на септември, особено след първоначалната редакция на заповедта.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Taка или иначе 89% от колегите ще се запишат след 1 октомври, така че няма как да ни направят проблем.
Подкрепям колегата:))) Ужас ще е на опашките ...
Днес звъннах в отдел "Студенти" и на въпроса ми докога е записването лелката каза : "До края на септември". след което аз я попитах защо , при положение , че в заповедта на Ректора пише, че е до 8-и, след което тя ми отговори, че на 4-ти нямало да работят заради откриването и после не оставали много дни, но реално може да се плаща до 8-ми. Явно отчаяно им трябват таксите до края на септември... И някой случайно да знае има ли вече топла вода в общежитията?
- iNCodE
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: втори
аз като ходих да заверя имаше, то ще е голяма глупост зимата да няма топла вода
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Това ме кара да попитам дали мога да се запиша на спорт преди да съм си платил таксата....Искам да се запиша на спорт още понеделник на 4,защото местата свършват бързо,но тогава все още няма да съм си заверил семестъра,щом и отдел студенти не работят тогава....Ще ми направят ли проблем при записването ?DiVa написа:Днес звъннах в отдел "Студенти" и на въпроса ми докога е записването лелката каза : "До края на септември". след което аз я попитах защо , при положение , че в заповедта на Ректора пише, че е до 8-и, след което тя ми отговори, че на 4-ти нямало да работят заради откриването и после не оставали много дни, но реално може да се плаща до 8-ми. Явно отчаяно им трябват таксите до края на септември... И някой случайно да знае има ли вече топла вода в общежитията?
Преди два-три дни говорих със съквартирантката си, каза ми, че топла вода няма в никой от блоковете на СУ, включително и в 51-ви ( в който е имало цялото лято...) . За всичко трябва да сме подготвени:)iNCodE написа:аз като ходих да заверя имаше, то ще е голяма глупост зимата да няма топла вода
[/quote]Това ме кара да попитам дали мога да се запиша на спорт преди да съм си платил таксата....Искам да се запиша на спорт още понеделник на 4,защото местата свършват бързо,но тогава все още няма да съм си заверил семестъра,щом и отдел студенти не работят тогава....Ще ми направят ли проблем при записването ?
Да ти кажа честно,не ми се вярва да ти направят. На мен миналата година май не ми искаха нито студентска книжка,нито нищо, само имена и факултетен номер,така че предполагам хората са наясно, че някои от нас ще си плащаме таксите в последния момент
Колеги, имате ли представа кога ще излезе програмата? За повечето факултети вече е излязла, доколкото разбрах:)