Вярваш ли в случайността или смяташ, че всичко е предопределено? - Всичко е случайност.
Ако можеше да върнеш времето назад, къде би искала да се родиш и защо? - Тук и тук. Не знам...просто това е моето място.
Мъжете или жените са по-добри приятели? - Мъжете!
А може ли между мъж и жена да съществува само приятелство? - Да, но за съжаление както се казва в една поговорка "приятелството свършва с любов, но любовта с приятелство - почти никога". Все някой от двамата ще започне да има чувства или ако не друго, да е привлечен от другия...
Кои италиански градове си посетила досега ?
Кой ти е станал най-любим сред тях ?
Защо ?
Любимите места и забележителности от него са...
Тирамису или италиански сладолед
Кои италиански градове си посетила досега ? - Рим, Венеция (2 пъти), Милано, Пиза, Генуа, Сан Марино, Ватикана, Тиволи и няколко малки курорти. А септември живот и здраве ще бъда целият месец в Сиена и се надявам да посетя и други градове като Ливорно и остров Капри, дай боже!
Кой ти е станал най-любим сред тях ? - Може би Рим, Венеция и Милано ^^
Защо ? - Защото са уникални сами по себе си...различи...
Любимите места и забележителности от него са... Колизеума, италианските форуми (не като този форОм, а руйните), всичките фонтани - най-вече Фонтана ди Треви, Дуомото, гондолите, Канале гранде, маските, пицата, панцеротито, джелатото и т.н.
Тирамису или италиански сладолед - Въпрос с повишена трудност. И двете ги обичам мнооогоо ^^
Наясно си, че е хомосексуалист, нали? Не е хомо =) А и да е, какво от това? Нещо против хомосексуалистите?
_Stella_ написа:животът е прекрасен амели пулен ? - Първият съм го гледала и ми е един от любимите...
Задължително гледай и втория
Непременно
_Stella_ написа: Вярваш ли в случайността или смяташ, че всичко е предопределено? - Всичко е случайност.
Интересно твърдение. Защо мислиш така? Аз подкрепям теорията за случайността. Т.е. тази за вероятностите. Има да речем 1 милион възможности, по които да се развие нещо или да се "падне" нещо...няма как да е предопределено...просто се случва. Как да го обясня?
_Stella_ написа:18. Имаш ли страхове? - Да. Страх ме е (като Светльо) да не остана сам-самичка. И ме е страх, когато някой мой любим човек страда.
Това пък защо? А защо не? Аз искам всичко да е наред с хората, които обичам! Това не отговаря на въпроса ми всъщност Да се притесняваш - ок. Но да те е страх.. не го разбирам, затова те питам да поясниш.
Наясно си, че е хомосексуалист, нали? Не е хомо =) А и да е, какво от това? Нещо против хомосексуалистите? Абсолютно нищо. Някои остават разочаровани, като разберат.
_Stella_ написа: Вярваш ли в случайността или смяташ, че всичко е предопределено? - Всичко е случайност.
Интересно твърдение. Защо мислиш така? Аз подкрепям теорията за случайността. Т.е. тази за вероятностите. Има да речем 1 милион възможности, по които да се развие нещо или да се "падне" нещо...няма как да е предопределено...просто се случва. Как да го обясня? То предопределеността няма общо със случайността. Обясни го както го разбираш.
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
_Stella_ написа:животът е прекрасен амели пулен ? - Първият съм го гледала и ми е един от любимите...
Задължително гледай и втория
Кой е този втори филм? Живота е прекрасен 2?!
Първият от двата изброени Не си ме разбрал
Иначе на Цветята на злото няма какво да се повтарям на отговорите. Аз самата не съм сигурна за някои от тях.
Харесваш ли Twilight o.O' ;] - Вече не. Преди две лета прочетох първата книга и гледах филма и бях зарибена, но ми мина зарибявката и спрях да се интересувам. Много се издразних поради факта, че още когато я четях и казвах на всички за книгата (а тук още не беше преведена все още на бг и не беше известна)те не се впечатляваха и после стана обратното. И ми е много блудкава... предпочитам "Дневниците на вампира" и "Истинска кръв" =) И разбира се Бъфи, която си е най-първа и ще ми остане винаги любимият сериал.