А, ей тва се искашеTripio написа: май го правя за себе сии се чувствам доста добре
Спирам цигарите!
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Така вече ми харесвашTripio написа:
@Химера: споко мацка, няма да ги заменя с хранапонякога чопля семки, ама не постоянно. и през повечето време съм в компанията на пушачи.. да, досърбява ме да запаля, ама се сдържам. кутията седи на библиотеката до леглото ми - досега не съм посегнал. а относно причината - ами тва е само една от тях, няма да пропуша пак ако се разделя с въпросното момиче (брр мисълта ме плаши). а, и между другото си права: май го правя за себе си
и се чувствам доста добре
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами от вторник вечерта, няколко часа преди да пусна тая тема.. значи почти 4 дена 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
браво, трипио, мойто момче! ще се гордея с теб ако успееш да устисткаш без цигари дори поне още толкоба... 8 дни 
и докато ги отказваш заради въпросната мацка, по-добре не се виждай с нея, защото има голяма вероятност именно тя да те ядоса, и пак да запалиш...такива сме жените...

п.п. Лорд Носф...нещо си
ако наистина си бил зависим до някаква степен от цигарите, като ги спреш и изпитваш т.нар. никотинов глад, който се опитваш да утолиш по един или друг начин, и първото,което ти идва наум са.... вафлите

и докато ги отказваш заради въпросната мацка, по-добре не се виждай с нея, защото има голяма вероятност именно тя да те ядоса, и пак да запалиш...такива сме жените...
п.п. Лорд Носф...нещо си
Imagination. Realism. ENERGY. Freedom.
- mecho
- Постоянно присъствие
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Баща ми ги е отказал, когато е бил в Египет. Там въздухът е много тежък и влажен и, когато запалиш и дръпнеш, веднага ти става лошо. Та на мен първо хрумна и аз да ги откажа с някоя екскурзийка до екзотична страна, но май ще е по-икономично просто да си мокря цигарите.
" Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите. Аз лично съм го правил 8 пъти" (Марк Твен)[/i]
" Няма нищо по-лесно от това да откажеш цигарите. Аз лично съм го правил 8 пъти" (Марк Твен)[/i]
http://jorik.blog.bg/
...............................
...............................
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър