anybody?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Гост
Е не може всички да харесваме едни и същи изпълнители,все пак,но пък е хубаво че ги знаеш. Радвам се,че в България не се слуша само чалга.Като си знам обкръжението тук, бях почнала да се отчайвам. Да се надяваме,че в София ще случа на хора с по-подобни на моите музикални предпочитание. Кати ви гледам вас с Riddermark много ви се кефя.Winyan написа:Знам ги, знам ги!!! И ги обичам.
И другите, които изброи, също ги знам, но не на всички съм фьен.
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Това съм си аз,ама забравих да се логна. Сори!Anonymous написа:Е не може всички да харесваме едни и същи изпълнители,все пак,но пък е хубаво че ги знаеш. Радвам се,че в България не се слуша само чалга.Като си знам обкръжението тук, бях почнала да се отчайвам. Да се надяваме,че в София ще случа на хора с по-подобни на моите музикални предпочитание. Кати ви гледам вас с Riddermark много ви се кефя.Winyan написа:Знам ги, знам ги!!! И ги обичам.
И другите, които изброи, също ги знам, но не на всички съм фьен.
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
В студентски град има поне две места където можеш да ги чуваш постоянно - Heloween и "Клуба на разбитите сърца". Ще ти харесат
. И в Маската също (там съм ходил само 2 пъти и двата пъти имаше и рок музика, така че мога да предположа че постоянно е така:)). В центъра съответно можеш във вече споменатата "О'Шипка" както и на доста други места, които, уви, аз не съм посещавал.
-
Riddermark
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Night_Wolf
- В началото бе словото
Одилия,и аз съм закърмена с тези песни и много други стари,но пак готини. Тая история се е почнала далеч преди моето раждане, когато баща ми ми е пускал Marillion още докато съм била в корема на майка си. Затова може да се каже,че той до голяма степен е виновен за това, че ме кефят тези групи,но няма лошо.
Радвам се,че Димо и Riddermark ти казаха къде може да се случа такава музика в София,защото честно казано аз си нямам на идея. Аз съм от Плевен и още даже не съм проучила Студентски Град. Но и туй ще стане от 25ти нататък,когато се закотвям там. Изброените места ще ги имам вшредвид,защото много ми се ще да видя такова нещо. Тук в Плевен има само дискотеки за чалга и друга популярна в момента музика,където не искам да ми стъпи кракът. Виж някъде,където пускат рок отивам с удоволствие.
Радвам се,че Димо и Riddermark ти казаха къде може да се случа такава музика в София,защото честно казано аз си нямам на идея. Аз съм от Плевен и още даже не съм проучила Студентски Град. Но и туй ще стане от 25ти нататък,когато се закотвям там. Изброените места ще ги имам вшредвид,защото много ми се ще да видя такова нещо. Тук в Плевен има само дискотеки за чалга и друга популярна в момента музика,където не искам да ми стъпи кракът. Виж някъде,където пускат рок отивам с удоволствие.
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Elly
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
......
Последно промяна от Elly на 07 Фев 2007, 13:05, променено общо 1 път.
A 40oz To Freedom is the only chance I have to feel good even though I feel bad...
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
- Night_Wolf
- В началото бе словото
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Да кажа няколко групи, които харесвам -
therion
amorphis
satyricon
moonspell
arcturus
summoning
blind guardian
falkenbach
storm
isengard
red hot chili peppers
Guns N Roses
bon jovi - ama starite
queen
haresvam soundtracks na filmi
i etno-neshta kato native american chants, i celtic - motivi
харесвам български хорА
и редови хеви метъл и няколко групи блек
и дет-а дето го правят ин флеймс
И още много
И алис ин чейнс и т.н.
Обичам китара, дори да е кротка, пак я обичам, нали е китара.
уф спирам, то и няма как да изредя всичко надевнъж:)
therion
amorphis
satyricon
moonspell
arcturus
summoning
blind guardian
falkenbach
storm
isengard
red hot chili peppers
Guns N Roses
bon jovi - ama starite
queen
haresvam soundtracks na filmi
i etno-neshta kato native american chants, i celtic - motivi
харесвам български хорА
и редови хеви метъл и няколко групи блек
и дет-а дето го правят ин флеймс
И още много
И алис ин чейнс и т.н.
Обичам китара, дори да е кротка, пак я обичам, нали е китара.
уф спирам, то и няма как да изредя всичко надевнъж:)
az v zavisimost ot nastroeniqta slusham razlichna muzika no osnovno se vurtq okolo metal
liubimite mi grupi sa Machine Head / Killswitch Engage / Soilwork / Korn
inache slusham oshte nqkoi grupi naprimer:
Chimaira / Slipknot / Static-X / Shadows Fall / In Flames / Pantera / Sepultura / Coal Chamber / Devildriver / Otep / Kittie / System Of A Down / Hatebreed / Slayer / Soulfly / Fyeld / Clawfinger / Godsmack / Last Hope / Amorphis / Dimmu Borgir
Deftones / Stone Sour / Guano Apes / A Perfect Circle / Passenger / Tool / Chevelle / Nirvana / Lacuna Coil / Nightwish
Rage Against The Machine / Dog Fashion Disco / Suicidal Tendencies
raznoobrazno
liubimite mi grupi sa Machine Head / Killswitch Engage / Soilwork / Korn
inache slusham oshte nqkoi grupi naprimer:
Chimaira / Slipknot / Static-X / Shadows Fall / In Flames / Pantera / Sepultura / Coal Chamber / Devildriver / Otep / Kittie / System Of A Down / Hatebreed / Slayer / Soulfly / Fyeld / Clawfinger / Godsmack / Last Hope / Amorphis / Dimmu Borgir
Deftones / Stone Sour / Guano Apes / A Perfect Circle / Passenger / Tool / Chevelle / Nirvana / Lacuna Coil / Nightwish
Rage Against The Machine / Dog Fashion Disco / Suicidal Tendencies
raznoobrazno
real eyes realize real lies