Банка за сперма
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Re: Банка за сперма
Хора, не се карайте! Обичайте се и дарявайте сперма! 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Срамна работя няма, да. Тогава изгърмява и заключението на другия поддръжник, че жените стдентки заработвали по други методи
. Не отричам, че има такива, но и не отричам, че ме отвръщават.
роджъртейлър, не мога да разбера за какво се дървиш, при положение, че нито съм обидила хората, дето го правят това, нито студентите хамали. ОТВРАЩАВА МЕ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА. И точно това трябваше да схванеш от думите ми, ама явно не ти стига за толкова сивото. Както посочих, много голям процент от студентите мъже бачкат като хамали. И мога да ти го кажа, защото известно време работих за такива сайтове..., в които се хвалят, че работната им ръка е "само от млади, интелигентни студенти, които много, ама много си харесват работата". Сега вече схващаш ли? Да не мислиш, че някой ще тръгне да ти се хвали,че дарява сперма или че е хамалин? Моля ти се. Просто е подигравка. "Мъжете студенти дарявали бащина гордост в семейството...". Е то бива, то може... ама пък толкова да са нагли тия журналисти. Ти не го правиш, щото ще дадеш на някой семето си, защото е имал нужда. Ти го правиш за пари. Даряваш си шибаната сперма за пари. Както и се превиваш под 100 кила пак за пари. И то младостта в тва поколение го прави? Схващаш ли вече? Схващаш ли колко е грозна картинката? Може и наистина да има щастливи семейства... НО на Запад не даряват "само студенти". И честно да ти кажа, не ми се вярва, че голям процент от тези, които даряват имат ужасно повишен коефициент на интелигентност, но това го мисля, само защото гледам какви са връстниците ми... какво е сегашното поколение... разпорено, разкрачено и пр.
И не, не работя шефска работа и никога не съм работила такава. Винаги съм работела нещо гадно и мн ниско платено. За това ме отвръщават такива експлоатации с нас младите. И в конкретния случай - с вас мъжете. Ама не, друго си е да ми обясниш колко съм тъпа.
роджъртейлър, не мога да разбера за какво се дървиш, при положение, че нито съм обидила хората, дето го правят това, нито студентите хамали. ОТВРАЩАВА МЕ ЕКСПЛОАТАЦИЯТА. И точно това трябваше да схванеш от думите ми, ама явно не ти стига за толкова сивото. Както посочих, много голям процент от студентите мъже бачкат като хамали. И мога да ти го кажа, защото известно време работих за такива сайтове..., в които се хвалят, че работната им ръка е "само от млади, интелигентни студенти, които много, ама много си харесват работата". Сега вече схващаш ли? Да не мислиш, че някой ще тръгне да ти се хвали,че дарява сперма или че е хамалин? Моля ти се. Просто е подигравка. "Мъжете студенти дарявали бащина гордост в семейството...". Е то бива, то може... ама пък толкова да са нагли тия журналисти. Ти не го правиш, щото ще дадеш на някой семето си, защото е имал нужда. Ти го правиш за пари. Даряваш си шибаната сперма за пари. Както и се превиваш под 100 кила пак за пари. И то младостта в тва поколение го прави? Схващаш ли вече? Схващаш ли колко е грозна картинката? Може и наистина да има щастливи семейства... НО на Запад не даряват "само студенти". И честно да ти кажа, не ми се вярва, че голям процент от тези, които даряват имат ужасно повишен коефициент на интелигентност, но това го мисля, само защото гледам какви са връстниците ми... какво е сегашното поколение... разпорено, разкрачено и пр.
И не, не работя шефска работа и никога не съм работила такава. Винаги съм работела нещо гадно и мн ниско платено. За това ме отвръщават такива експлоатации с нас младите. И в конкретния случай - с вас мъжете. Ама не, друго си е да ми обясниш колко съм тъпа.
Последно промяна от allshallperish на 04 Яну 2010, 17:38, променено общо 1 път.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
аз също поддържам тезата че няма срамна работа но за тая не мога да се съгласяallshallperish написа:Срамна работя няма, да. Тогава изгърмява и заключението на другия поддръжник, че жените стдентки заработвали по други методи. Не отричам, че има такива, но и не отричам, че ме отвръщават.
на другия поддръжник му беше достатъчно
така че няма нужда да го връщаш в спора си с rogertaylorallshallperish написа: Явно, че не ги правя аз, а сайтът, който Бетон посочи.
-
rogertaylor
- Летописец Виртуоз
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Значи на никого тука не му стига сивото, че да разбере, че от хейтърските ти мнения заклеймяваш експлоатациятаallshallperish написа:...
А иначе, АКО отида да дам сперма(което е малко вероятно), последната причина да го направя ще са парите
И не се дървя, а ти май почна с крайните мнения и т.н. Ако не ти харесва оценката, че са точно такива - просто не бъди толкова крайна. Както споменах - нямам лоши чувства или нещо лично срещу теб конкретно, просто ми направи впечатление
Поздрави!
Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Хайде, пак се почна. Хейтърските ти мнения това, хейтърските ти мнения - онова. Добре. Хейтърски са. Да почна да ви играя хоро, за да ми ги харесвате ли? Това е лично мое мнение, а ти след като работиш на толкова добро работно място, не виждам за чий се включваш в тази тема. Не смятам, че някой, който може да си позволи "умерено разпуснат живот без особени притеснения", би си дарявал семето нагоре-надолу. И, да. Смятам, че човек, който има малко акъл в главата не би си позволил да бачка като сперомодарител или хамал. Не става въпрос за срам. Аз лично бих потърсила нещо друго. Точно и за това казах, че държавата ни ще върви надолу, ако това се утвърди като "нормална работа". Ох, чудя се какво се обяснявам и аз. Хейтърка съм била, пу.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Никой не работи като спермодарител. Нали можело да дадеш най-много три проби!
И защо човек да не даде сперма ей така, без пари, заради идеята? Или смяташ, че единствено парите биха оправдали даряването на сперма, но въпреки това се възмуаваш от хората, които го правят? По твоята логика излиза, че страната отива на зле, защото някакви хора помагат на други, пък било смао заради парите, да се сдобият с дете. Струва ми се, че някъде по веригата на разсъждение има звено, което гърми.
Иначе и аз на твое място бих потърсил нещо друго, пред това да стана спермодарител. По технически причини, дет' се вика
И защо човек да не даде сперма ей така, без пари, заради идеята? Или смяташ, че единствено парите биха оправдали даряването на сперма, но въпреки това се възмуаваш от хората, които го правят? По твоята логика излиза, че страната отива на зле, защото някакви хора помагат на други, пък било смао заради парите, да се сдобият с дете. Струва ми се, че някъде по веригата на разсъждение има звено, което гърми.
Иначе и аз на твое място бих потърсил нещо друго, пред това да стана спермодарител. По технически причини, дет' се вика
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Тогава за какво ли пък се хабя да обяснявам
.
Живи и здрави, като няма на кой да си давате спермата, си я дарявайте.
Живи и здрави, като няма на кой да си давате спермата, си я дарявайте.
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
- Курс: втори
Кой е казал че няма на кой да си я давам ? Аз пак мога да си даря 
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Така или иначе е заради идеята.pora_e_priqtel написа:И защо човек да не даде сперма ей така, без пари, заради идеята?
Но с парите може да се почерпиш за здравето на евентуалните щастливци, които са станали такива благодарение на тебе.
Кое му е лошото?
Аз не съм казал, че бизнес може да се започне с тия пари. Но да се почерпиш...

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не мога да отрека 
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ако искате да дарявате здраве и живот - дарявайте кръв
.
Онзи ден гледах по ТВ жена, която от 6-тия път инвитро е успяла да забременее... И това защо? Разбирам - друго е да си майка, друго е да изпиташ чувството да дариш живот... За веднъж разбирам. Но тая жена беше решила да се подложи 7 път на ин витро за още едно дете... А вече е май около 40 годишна...
За това - дарявайте кръв.
Онзи ден гледах по ТВ жена, която от 6-тия път инвитро е успяла да забременее... И това защо? Разбирам - друго е да си майка, друго е да изпиташ чувството да дариш живот... За веднъж разбирам. Но тая жена беше решила да се подложи 7 път на ин витро за още едно дете... А вече е май около 40 годишна...
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Възприемете го като даряването на кръв. Даряваш, но ти дават някакви шоколадчета и сокове и три дена отпуска за бързо възстановяване 
Into the endless we ride... 
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Пак се изказа.allshallperish написа:Ако искате да дарявате здраве и живот - дарявайте кръв.
Между двете неща има Балкан разлика. Едното се измъква с игла, ДЕБЕЛА игла и градински маркуч, а другото... правиш си чекийка по никое време на деня...
И после запой с мангизите...
Още същия ден мога да им дам втората доза.alter ego написа:три дена отпуска за бързо възстановяване

- allshallperish
- Легендарен флуудър
"Правиш си чикийка"... Бетон, ето за тоя IQ говорех.