Национален протест :)
Re: Национален протест :)
Точно там е работата - промяната в ЗЕС ще бъде непоклатима и неоспорима едва когато бъде предшествана от такава в конституцията.
Освен това аз, а и далеч не само аз, изпитвам дълбоки съмнения едно, доколко няма да се злоупотребява със следенето, второ, доколко то реално ще увеличи ефективността на полицията.
Освен това аз, а и далеч не само аз, изпитвам дълбоки съмнения едно, доколко няма да се злоупотребява със следенето, второ, доколко то реално ще увеличи ефективността на полицията.
Knights of the Cross
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право (I hope so)
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Казах ти вече, не ги боли хората че си сварил 10 кила нелегална ракия, ако обаче се изръсиш, че ще взривиш бомба в метрото, бъди сигурен че ще те приберат... Да не мислиш, че на чичковците дето седят зад бюрата и се чудят как да се приберат за да изпият една бира и да си легнат, ги боли че мислиш да палнеш една тревица в петък вечер...
С други думи - нищо не губим да пробваме.
Сириъсли, прекалено голямо внимание се обръща на тази дивотия...
С други думи - нищо не губим да пробваме.
Сириъсли, прекалено голямо внимание се обръща на тази дивотия...
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
А понеже евентуалните "взривители" на метрото ще го обсъждат точно по телефона или по скайп...
Ако четеше какво съм написал, нямаше да има нужда пак да го повтарям - не ме интересува, дали някой чичка стои и подслушва как псувам правителството по телефона или как говоря или пиша глупости и простотии с някого. Но когато имаме претенцията да заживеем в правова държава, трябва да избягваме да приемаме противоконституционни мерки, пък били те и много "хубави".
Ако четеше какво съм написал, нямаше да има нужда пак да го повтарям - не ме интересува, дали някой чичка стои и подслушва как псувам правителството по телефона или как говоря или пиша глупости и простотии с някого. Но когато имаме претенцията да заживеем в правова държава, трябва да избягваме да приемаме противоконституционни мерки, пък били те и много "хубави".
Knights of the Cross
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
А ти ако четеше какво аз пиша, нямаше да ми се налага да повтарям че конституцията е преходна ;] И без това множко ни станаха правата, нека ни ги намалят малко, че в момента българския народ е по заспал от стадо ленивци...
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
Преходна, но на този етап е факт, че ти дава право на поверителност на кореспонденцията. Щом е толкова преходна, да вземат да започнат от нея...просто, нали? 
Knights of the Cross
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Много правово мислиш ;] Като се вдигне народа да мрънка ще я сменят, ще я сменят, дотогава защо да гласуват две неща вместо едно xDDDD...
Теб ако ти платят да направиш 2 стола, ти кажеш няма пък ще направя 1 и ако не ти мрънкат че искат 2, ще тръгнеш ли да правиш 2 при положение че не си вземат парите обратно ;]]]]]]
Теб ако ти платят да направиш 2 стола, ти кажеш няма пък ще направя 1 и ако не ти мрънкат че искат 2, ще тръгнеш ли да правиш 2 при положение че не си вземат парите обратно ;]]]]]]
Абе аз се съмнявам, че масово хората ще се надигнат с възгласа: "Сменете ни конституцията, та да ни следите законово!", а ти? 
Knights of the Cross
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да ти кажа, българина е тъпо създание... Ще се надигнат с възгласи че си искат свободата, а ония ще им кажат че черното е бяло и ще се приберат вкъщи "горди след победата си над правителството"
Нас от 60 години ни лъжат и им вярваме, сега да се променим... Съмнявам се
Позволи ми обаче, да съм искрен. Мен лично тази промяна в закона, грам не ме вълнува
На нас революция и геноцид ни трябват, не промяна в законите... ..... му, пак се изразявам крайно, след 2-3 месеца може да ме опандизят за този израз
Позволи ми обаче, да съм искрен. Мен лично тази промяна в закона, грам не ме вълнува
На нас революция и геноцид ни трябват, не промяна в законите... ..... му, пак се изразявам крайно, след 2-3 месеца може да ме опандизят за този израз
На пострадалия от комунизъм български народ му трябва еволюция, не революция. Спазването на общоприети закони и норми в едно демократично общество, както от управляващи, така и от граждани, е едно добро начало. 
Knights of the Cross
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да ти кажа... Революцията е 10 пъти по-лесна, и 1000 пъти по-вероятна от масовото спазване на....ъъъъъъъъъ, как го рече.....ааа да, законите, в България
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Все едно да кажеш че Френската революция е била пагубна... Е, тогава не е имало сини каски, ама това е друг въпрос... Накратко - "вервайте ми", "днес ни е честит завода за полупроводници, догодина за цели проводници" но в България има много "рядко кървави копелета", което ще ни попречи да прогресираме понеже "въшката е враг на комсомолския прогрес, унищожавайте я"
Както и да е, ние го обърнахме малко на чат тук, дай малко почивка че ще провокираме гнева на биг брадър (модераторите) xDDDDD...
П.С. Цитирах няколко премиера на България и един комунистически лозунг, можех и по-добра дивотия да скалъпя, но ме мързи да ровя из архивите за подобни идиотски изцепки
П.С. Цитирах няколко премиера на България и един комунистически лозунг, можех и по-добра дивотия да скалъпя, но ме мързи да ровя из архивите за подобни идиотски изцепки
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Няма причина да не знаеш, че Френската революция е била пагубна за половин Франция 
Into the endless we ride... 
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
То което и велико дело да погледнеш все е било пагубно.... Трябва да се дават жертви в името на прогреса.