Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Re: Размисли и страсти: Бъбли Уотър!!!

Мнение от bubbly_water »

O|OeHukc написа:Кое ти звучи по-добре :
"Яж, моли се и обичай" или
"Пий, залагай и чукай" ?

:mrgreen:
ако може без моленето, защото ми напомня за сведените глави, дето мечът не ги коси.

O|OeHukc написа:Ако ти кажа да прочетеш една книга, ще я прочетеш ли? :)
ами, принципно бих, стига да намеря волята да я намеря
O|OeHukc написа:А, ако постоянно ти повтарям за тази книга? :mrgreen:
ако просто ми я дадеш, ще е по-лесно

O|OeHukc написа:Ако някой ти подари морска картичка с ооогромни женски гърди изобразени на нея, какво ще си помислиш за подаряващият? :mrgreen:
хахаха, ще реша, че знае от какво имам нужда :P
O|OeHukc написа:Знаеш ли какво е ябум? :D :mrgreen:
звучи ми като себум или албум или Ябланица... и представа си нямам значи
O|OeHukc написа:Ако от теб зависеше коя дума ще бъде "официална" в държавата : луна или месечина ? :)
месечка :D
O|OeHukc написа:А от тези : актьор или глумец? :mrgreen:
актьор по-скоро. ако глумец наистина е същото
O|OeHukc написа:Подреди по твой вкус ?
-без брада, катинарче, двудневна брада, яко хъш рунтавелов, бакенбард мен, див козел, млад козел, мустакус... :)
без брада - двудневна брада - млад козел - див козел - катинарче - бакенбард мен - мустакус - яко хъш рунтавелов

O|OeHukc написа:Ракия и мезе или мезе и ракия? :mrgreen:
мезето за мене, ракията за тебе
O|OeHukc написа:Първата жаба или втората? (а, кой помни) :mrgreen:
ъъъ.... жаби?

O|OeHukc написа:...ае стига :)
аре ок
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

Vaskes написа:
bubbly_water написа:
SeLby написа:Ти гласуваш за нея, за да не спечелиш, нали ? Признай си го ! :)
мдам :oops:

или пък не - кой знае :P
Последно? :P
хах, ами всъщност не, когато той го каза, забелязах, че тя е следващият човек
Vaskes написа:Сега ще си втори курс културология, нали? Значи трябва да имаш един колега Петко. Което пък значи, че може да съм те виждал някъде, някога покрай него :D (хм, то това беше по-скоро констатация, не въпрос :? )
ами разбира се, че имам колега Петко, който всички знаят, но не движим много заедно.
Vaskes написа:Какво толкова ти харесва в темата за асоциациите, че имаш най-много мнения там? :P
хм... ами може би, това че мога да напиша всяка глупост, която ми дойде на ума.. буквално
Vaskes написа:Вярваш ли наистина в това, дето ти пише в подписа?
по-скоро се страхувам,ч е трябва да повярвам в него
Vaskes написа:И в тази връзка - как така цитираш 451° по Фаренхайт, пък не си я чела? :roll:
четох я до някъде, но се изморих от компа... и чакам да се сетя да си я купя
Vaskes написа:Защо inc така ти е набрала да те пита разни неща? :lol:
убий ме, не мога да разбера
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
inc
Плиний Стари
Специалност: Книгоиздаване
Курс: завършил

Мнение от inc »

Aааа, без да се убивате! Да мога да те доразпитам. :wink: Питам толкоз, 'щот' иначе не мога да те издебна. :mrgreen: Последните въпроси ще са за изпроводяк обаче, че сега не съм в кондикция. Няма да се отървеш без тях все пак. Умиране може и да има, отърване - НЬЕ! :)
Лека.

Ед: А така!

Кога последно изпадна в дарк настроение за по-дълго?
Би ли си боядисала косата?
Искаш ли да си пробиеш ушите?
Ако обещая, че не 'апем, щЕ ли дойдеш с назе на форумна? ( :twisted: ама се събрахме да те изнудваме...)
Някой разказ на О'хенри, към който имаш специална слабост - имам смътни спомени, че го харесваш?
Кое е по-голяма далавера: да си кака/батко или да си малкото дете в семейството?
Какво мислиш за военните?
А за артистите (всякакви изкуства имам предвид)?
А за академичните 'ора?
Работата с хора неблагодарна ли е, иил по-скоро благодатна?
Какво мислиш за налъскването на много емотиконки по форуми и/или чатове?
Празник, от който имаш все хубави спомени?
Музиката - тиха и релаксираща или пусната до дупка?
Расист ли си? Ами етнически нетолерантна? Редно ли е да има такава непоносимост?
Харесваш ли дългокоси мъже?
Тъмно или светло бельо предпочиташ? За себе си и за половинката. :wink:
Имаше ли въпрос, който очакваше, а никой не те пита? Ами човек? разочарова ли те това, или те облекчава? :twisted:
Толкова ли беше страшно, че исках да те поразпитам? :mrgreen: Сърдиш ли се? :oops: (И така де е , ще си го върнеш тая седмица. :lol: )
Излъга ли някъде в темата? :twisted: Признай, признай!

Пффф, и без друго погазих лимита... Ще спра дотук за твоя радост. :P останалото - на живо и на бира. Може и на жива бира. :mrgreen:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

И отговорите ще си ги чакам. :twisted: Нищо че ти остана няма и час време да царуваш. :mrgreen:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

понеже снощи съм спала, сега имам ли право да отговарям? :P
Аватар
inc
Плиний Стари

Мнение от inc »

Подай молба до ректора. :lol:
Creating memories...
Nankuranaisa.
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

отиваМ! :mrgreen:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Бъбли, довърши си въпросите

последни въпроси
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър

Мнение от bubbly_water »

понеже вчера пак спах...
inc написа: Ед: А така!
а добър вечер на две патерици и след малко в някоя друга тема :P
inc написа:Кога последно изпадна в дарк настроение за по-дълго?
май в момента. много критично съм настроена напоследък. това не е типично за мен. затова си е и дарк...
inc написа:Би ли си боядисала косата?
по-скоро не... въпреки че съм си мислела за червени неща...
inc написа:Искаш ли да си пробиеш ушите?
по-скоро не....
inc написа:Ако обещая, че не 'апем, щЕ ли дойдеш с назе на форумна? ( :twisted: ама се събрахме да те изнудваме...)
ааа... ми не знам... трябва ми и доказателство освен обещание :P
inc написа:Някой разказ на О'хенри, към който имаш специална слабост - имам смътни спомени, че го харесваш?
трябва да призная, че отдавна не съм ги чела, ама имаше един за едни палачинки... или пък един за един бандит... или пък за едно лапе дето разката фамилията на тея дето го бяха отвлекли, за това даже си спомням, че имаше комикс в Мики Маус
inc написа:Кое е по-голяма далавера: да си кака/батко или да си малкото дете в семейството?
от опит ще кажа - да си малкото дете :) вери много яко е.... щото така освен, че си имаш мама и тати дето да те глезят, в един момент се сдобиваш с още едно такова лице :)
inc написа:Какво мислиш за военните?
хм... баща ми беше военен, та си м исля все хубави неща, но разбира се... навсякъде нещата са различни.
inc написа:А за артистите (всякакви изкуства имам предвид)?
артистите са яки хора... по принцип, освен ако не се вземат прекалено насериозно като артисти... тогава вече стават трудни
inc написа:А за академичните 'ора?
а те пък са много забавни... трябва да призная, че едва ли някой е способен да каже повече шеги от един истински академик. харесвам академичния хумор :P
inc написа:Работата с хора неблагодарна ли е, иил по-скоро благодатна?
и от двете по много - получаваш много от хората, дори само от две думи с тях - можеш да научиш толкова много. а те се радват, че получават вниманието ти.
inc написа:Какво мислиш за налъскването на много емотиконки по форуми и/или чатове?
ами аз обичам да го правя като чатя... във форумите май по-рядко..
inc написа:Празник, от който имаш все хубави спомени?
май нямам точно такъв....
inc написа:Музиката - тиха и релаксираща или пусната до дупка?
аз и релаксация, все едно баба ми и рок концерт :P
inc написа:Расист ли си? Ами етнически нетолерантна? Редно ли е да има такава непоносимост?
значи, аз не се смятам за расист и за етнически нетолерантен човек в широкия смисъл на думата, но ако става дума за любов, определено имам някакви ограничения в тази област, които не смятам, че бих могла да премина. дали е нормално да има расизъм и такива неща? ами всъщност - да. защо? защото хората се страхуват от непознатото, от различното, от това, което не е като тях. даже тази година имахме някакъв текст в школото, в който една женица обвиняваше майка си, че й е чела приказки само за деца като нея - т.е. бели, от западна Европа и т.н., и по този начин е спомогнала да я изгради като, ако не расист, то поне като недоверчив към различните, човек. та, мисля си, че културата на който и да е народ, така се е развивала, че да предизвика това явление.. и то е нормално, защото все пак, за да се определи една нация или един народ, той трябва да се разграничи от другите... та... към момента е нормално, може би в друг момент...
inc написа:Харесваш ли дългокоси мъже?
по-скоро не.. в смисъл симпатични са ми, но не и по-специално
inc написа:Тъмно или светло бельо предпочиташ? За себе си и за половинката. :wink:
шарено сякаш
inc написа:Имаше ли въпрос, който очакваше, а никой не те пита? Ами човек? разочарова ли те това, или те облекчава? :twisted:
май не. по-скоро не очаквах някой да ме пита нещо.
inc написа:Толкова ли беше страшно, че исках да те поразпитам? :mrgreen:
ами да, всъщност :mrgreen:
inc написа:Сърдиш ли се? :oops: (И така де е , ще си го върнеш тая седмица. :lol: )
ахахаха ми всъщност, не
inc написа:Излъга ли някъде в темата? :twisted: Признай, признай!
не си спомням :P бе май не съм
inc написа:Пффф, и без друго погазих лимита... Ще спра дотук за твоя радост. :P останалото - на живо и на бира. Може и на жива бира. :mrgreen:
благодаря ти :mrgreen:
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”