Шампионска лига 2009/2010
Модератори: ники, Methuselah
- Scarface
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Обратна връзка:
Re: Шампионска лига 2009/2010
По-скоро към дуЗпи 
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
- Nothing`bot`nothinG
- В началото бе словото
- Специалност: Археология ^^
- Курс: първи
Мисля, че е време български отбор да влезе пак в Шампионската лига.. Още повече с тия олеснения във формата. След като Левски е шампион на България, няма как да срами така и без т`ва умрелия роден футбол. Миналата година.. Айде, паднаха от БАТЕ, ОК, изненади се случват, ама после Жилина?!
Толкова приятни изненади не са на хубаво
Сега.. пак Левски играе в ШЛ, пак играе с 9-та глуха и пак пада... На собствен терен^^ В тоя формат нямя оправдание, ако БГ отбор не влиза всяка година поне в групите. Или пък, за по-лесно може да си изтеглим квотата за ШЛ и шампиона да влиза в Б група. Така ще имаме силен и боеспособен тим, извоюващ само победи.. Ако не др, поне съдиите ще ги подпират. ЕВАЛА! Пък, такъв касмет при жребия за говедата...... 1-во Киево, щот` наказаха половин Италия, айде, тогава взехме, че бихме.... От тогава, обаче започва трагекомичната, синя футболна епопея по европейските терени (ако, разбира се, имаме смелостта да наречем пасещата, на който "отборо на народа" твореше чудеса от храброст... или поне от липса на достоинства в родния футбол). Както и да е. Левски пак е в ШЛ и пак играе срещу съперник многократно по-забутан от тозе на ЦСКА, примерно, макар и в по-лекия турнир ЛЕ. Все тая... Жребий
Надявам се садбата да продължи да ви поднася "футболния евро елит", ама се замислете, че представяте БЪЛГАРИЯ
Съвсем искрено искам да пожелая успех на "вечния съперник". Не за друго, ам щот` искам да гледам футбол от световна класа на есен.
Съжалявам, ако съм досадил с тъпите си разсъждения, коит` не са мн мн по темата, ама пък и знам, че никой няма да седне да ми чете простотиите, така че всички ще са доволни.
Остана да кажа само най-важното:
САМО ЦСКА!!!
П.С.: Гле`й к`во правят хората когат` няма к`во да се прави ^^
Съвсем искрено искам да пожелая успех на "вечния съперник". Не за друго, ам щот` искам да гледам футбол от световна класа на есен.
Съжалявам, ако съм досадил с тъпите си разсъждения, коит` не са мн мн по темата, ама пък и знам, че никой няма да седне да ми чете простотиите, така че всички ще са доволни.
Остана да кажа само най-важното:
САМО ЦСКА!!!
П.С.: Гле`й к`во правят хората когат` няма к`во да се прави ^^
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
АЙДЕ ЛЕВСКИИИИИИИИИИИИИИ!!!
Ще бъда левскар за една вечер, но съм българин винаги, така че, успех и на ЦСКА и на Литекс, през тази седмица!
Ще бъда левскар за една вечер, но съм българин винаги, така че, успех и на ЦСКА и на Литекс, през тази седмица!
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ай, не! Ако влезат да не се падат с Юнайтед, че като си представя какви освирквания, ще има към Бербатов! 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Какви са прогнозите ви за мача довечера? Аз съм заложил 3 точни резулатата:
1:0
1:1
0:0
Дали ще излязат според вас?
1:0
1:1
0:0
Дали ще излязат според вас?
Компютърни науки 1 курс
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Eдинствената причина да искам Лефскито да продължат, е че ако се паднат в една група с Байерн малееееей 
Прав си.И ще бъде много жалка цялата картина..O|OeHukc написа:Ай, не! Ако влезат да не се падат с Юнайтед, че като си представя какви освирквания, ще има към Бербатов!
Ама много се замечтахме.
морфей, аз залагам на 0:2/1:2.

Дано си оправите формата дотогава. Ако сега играят, мачът ще бъде равностоен.ники написа:Eдинствената причина да искам Лефскито да продължат, е че ако се паднат в една група с Байерн малееееей

- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
Верно е, че си оптимистично настроен!SeLby написа:Дано си оправите формата дотогава. Ако сега играят, мачът ще бъде равностоен.ники написа:Eдинствената причина да искам Лефскито да продължат, е че ако се паднат в една група с Байерн малееееей![]()
![]()
Компютърни науки 1 курс
- Diegooo
- Драскач
- Курс: кандидат-студент
Божеее не съм гледал по смешен мач. Като анимационен филм се развива.Единият отбор се мъчи и играе а другият си вкарва голчетата

Докато го надявам,надявам се... - Радой Ралин
- kori
- Постоянно присъствие
- Специалност: журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
мен ме кефи, че коментаторът цитира данте. евала, евала