Академия на МВР vol. 2

Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
levskara
В началото бе словото

Re: Академия на МВР vol. 2

Мнение от levskara »

Решавал съм доста IQ тестове и този въпрос за рибата никога не мога да го реша :lol: Иначе като цяло схванах какви са въпросите - Няма как да отговориш че си вълк единак и в същото време да казваш,че обичаш да работиш в екип. Чувал съм,че има и въпроси от типа на обичаш ли домашния уют и обичаш ли да си в компания т.е. ако кажеш,че обичаш уюта и компанията си противоречиш,нали :?:

За образуването на бала ми е ясно как става - оценките от дипломата по БЕЛ и история + оценката по БЕЛ на изпита + удвоената оценка от изпита по история,но въпросът ми беше какъв беше минималния бал,с който приемаха мъже през 2009г.

Видях какъв е физическия изпит и се сетих да питам нещо:Максимумът за лицевите опори за миналата година е 30,та искам да знам,ако правя повече от 30 това носи ли ми допълнителни точки (важи и за останалите дисциплини - примерно 800-те метра ако ги взема с 40-50 секунди по-бързо, дават ли се допънителни точки :?: )

Видях, че миналата година психотестът и физическия изпит за регион Стара Загора са се провели на 4-и юни,възможно ли е тази година тези изпити да са на същата дата - питам,защото има вероятност в началото на юни да не съм в България и да знам дали да си отменям пътуването :!:

Мерси,че ми разясняваш нещата,които не знам
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Ами обикновено ги правят г/д по едно и също време, но нямам как да ти кажа със сигурност просто..
А иначе за физическия - нем, като направиш 30 просто ще те спрат и ще ти дадат 10 точки. Няма как да си наваксашс точките за някоя друга дисциплина. Пък и като цяло изискванията никак не са завишени. Аз, за разлика от Ураган, на скока прескочих очертанието, но пък лицевите... напрвих 3 :lol: - колкото за 1 точка :mrgreen: Важното е на нито една дисциплна да нямаш нула точки и да събереш като цяло 30 :)
А относно психотеста - като цяло избягвай да даваш полюсните отговори ( изключение правят въпросите за алкохол, наркотици, оръжие и естествено тези, за които просто си категоричен) Така ще избегнеш възможността да си противоречиш в отговорите до голяма степен :) конкретно твоя пример с домашния уют и компанията ако и на двата отговориш уклончиво ще е най-добре.. въпреки че като цяло няма кой знае каква конфронтация м/у върпосите :)
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

И аз така мисля,че ще е най-добре за психотеста да се дават отговори,които не са в двете крайности (освен за алкохол,наркотици...)

По принцип всички, които ходят на срещата с психолог освен ако нещо съвсем не сгафиш

Тука какво искаше да кажеш в предния отговор :?:

И пак да питам знаеш ли минималния бал,с който приемаха предната година :?: :?: :?:
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Ми освен да ти го кажа по друг начин - не ми се занимава да се ровя в сайта на АМВР, така че просто си погледни сам за баловете :P
а иначе исках да кажа, че трябва да кажеш нещо бог знае какво, че да не те пуснат нататъка. Или пък съвесем да не можеш да си аргументираш някой отговор.. нещо такова :)
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

Нищо не намирам в сайта...както и да е,все някой приет ще пише,като види форума.
Благодаря ти,че ми разясни някои работи,осбено за психотестовете и физическия изпит :!:
Ако се сетя нещо пак ще пиша :D
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

Пак се сетих нещо! Скокът от място за физическия изпит вурху каква настила се прави,защото има значение дали ще скачаш вурху паркет или асфалт :?:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

:roll: и каква е разликата
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Има разлика определено - най-малкото паркетът е хлъзгав :P
Физическият изпит се провежда на открито ( независимо какво е времето - аз бях в нечовешки пек, предния ден ги беше валяло дъжд) За скокът от място се постила една хм... да речем гумена постелка с написани върху нея метрите и см. Така че не се притеснявай- това е възможно най-добрият вариант ит е облагодетелства максимално :)
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

Благодаря ти много,успокои ме доста,защото при мене единствено скокът ми е проблем. issoax, има значение, защото на грапава повърхност сцеплението е по-добро и следователно скокът е по-голям. При мене разликата на паркет и асфалт е около 20-25 см. Ако искаш пробвай и ти и ще видиш, че ще има разлика.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

:shock: 25 санта .. ми както кажете аз мислех че зависи от обувките ама вие му разбирате :alien:
Изображение
Аватар
levskara
В началото бе словото

Мнение от levskara »

А, не че съм разбирач, но на грапава повърхност имам по-добри резултати. Иначе и обувките са от голямо значение; естествено, че с маратонки с висока подметка ще скочиш няколко санта повече.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

хм.. аз въобще не съм се замисляла за обувките.. ма пък имаше един пич дето скачаше с кубинки :lol: Иначе тази настилка е по-добра от асфалта - аз си бях тренирала на асфалта в близкото даскало, но на изпита разултатът беше далеч по-добър :lol:
petetooo
В началото бе словото
Специалност: Neformalno obrazovanie
Курс: първи

Мнение от petetooo »

може ли да запиша второ висше в Академията?
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

Можеш - има магистърски програми :)
VeSiNcETy
В началото бе словото

Мнение от VeSiNcETy »

И аз имам някой въпроси относно тази академия. Въпреки, че няма да кандидатствам тази година, имам още време съм страшно надъхана за тази академия, но има много различни мнение, където ме объркват и се притеснявам много от това, че ще започна да се готвя и накрая целият труд ще си ми остане... та искам да попитам за медицинското тъй като имам по 2 диоптъра на очите и това означава ли, че изобщо нямам право да кандидатствам ?
Заключено

Обратно към “КСК 2011-2012”