Размисли и страсти с ники

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Размисли и страсти с ники

Мнение от ники »

Хайде малко по-подробна гама от въпросченцанца...

1) Ако сега след (ако не се лъжа) 1 курс...имаш възможност да запишеш нещо друго..където и да е в БГ...би ли го направил?

Не.
2) Кое най-много харесваш в твоята специалност ?
Малко ми е трудно да го обясня. Има един момент, в който всико в материята ти се струва съвършено.
3)Не ти ли се струва, че бройката прависти е прекалено голяма...с оглед на намаляващото търсене ?
Големичка си е, но не смятам, че търсенето е намаляло. Всъщност мисля, че вече се търсят много юрисконсулти, а пък и нуждата от адвокати нараства. Останалите длъжности, свързани с правото са си константна бройка.
4) Би ли посетил Drum'n'Bass парти...при положение, че влизайки...не можеш да излезеш до края ?
Що пък не.
5) Ако се влюбиш и заживееш с метълка...стилът и на музика у дома...на обличане и т.н. ще представляват ли проблем за теб?
Ще представляват, да. И не само е ако е метълка. Ако ще и класическа музика да слуша и да се облича с тениски, щамповани с Моцарт, пак ще се дразня. Музиката е за слушане, не да живееш според нея.
6) Коя ти е любимата фигурка, която си правил пикаейки в снега ?
Не ми се получават. Един път пробвах да си напиша името, ама още на "Н" го сбърках. Предполагам, че мога да направя спирала :lol:
7) Когато си имаш приятелка мастурбираш ли ? Ако да...по-често или по-рядко от преди...и колко ?
Да, ама по-рядко. Малко ми е трудно да кажа, колко, ама някакси пътитие се разпределят неравномерно през дълги перидо. Може би да се събират по 2-3 пъти седмично.
8 ) Любимия ти емотикон във Форум СУ ?
Ей този - :wink:
9) Липсва ли ти pi4 ? (на мен лично...доста )
Малко. Те хората го позлваха като изтривалка и сега го няма и....
10) Кое те мотивира да гласуваш за НДСВ, при положение, че почти всички проучвания сочеха, че няма да преминат ?
Гласувах по съвест. Считам ги за интелигентна парития, която израстна едва през последните години и до сега страдаше от лошия имидж на лидера си. Всъщност, това, което най-много харесвам в НДСВ е, че са партия, коренно различна от останалите и показват готовност за приемственост. Силно се надявах все пак да съберат 4%, за да могат да продължат съществуването си. Уви, ще трябва скоро да се ориентирам в друга посока.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

1.Как виждаш България след 20 години ?
Оптимист съм. Моето мнение, че нещата непрекъснато се подобряват, но просто с твърде бавни темпове, за да отговорят на очакванията на народа. След 20 години очаквам обаче и още по-намаляло население в границите на държавата както и нерешаване на етническите конфликти.
2.Имаш ли амбиции да се занимаваш с политика ?
Сериозно никога. Иначе много пъти съм си мислил, какво бих направил в дадени ситуации, какви мерки бих предприел за различни проблеми и изобщо какъв курс бих следвал.

allshallperish
Еееееееееееее.... Предател. Цепиш се от колектива, който ме мрази !
Колектива?!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

:P , ми те са една групичка, дето ме заяждат, за това :P

Добрутро =)
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Да не ти пука. Не може всички да се обичаме.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Може и да е тъпо, но :

I. Опиши с песен всяко едно от настроенията ти:

1. Радост -
2. Тъга -
3. Ентусиазъм -
4. Любов -
5. Омраза -
6. Летаргичност -
7. Чист мързел -
8. Тъжно- радостно настроение /ако изпитваш такова/ -
9. Сънено -
10. Объркано -
11. Агресия -

После може още :mrgreen:
Последно промяна от allshallperish на 08 Юли 2009, 11:16, променено общо 1 път.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Абе Никии, искам си преводаа!
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Добре, ще го имаш, ама сега страшно ме мързи.
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Аз пак да питам за бъдещето :

Как виждаш форума след 10 години ? :mrgreen:
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

ники написа:Добре, ще го имаш, ама сега страшно ме мързи.
Нямаш време, мързи те, не знам си кво.. повече нищо няма д те моля, нито да те питам
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Джуди, ще се опитам да преведа цялото:

Tu sei la piu bella essera sulla terra, gli tuoi ochi brillano nella mia mente come le stelle brillano nel cielo in una notte scura. Sento il tou coure batte nel mio e come l'odore dell tue labbra brucia le mie. Voglio essere accanto a te quando si svegli e quando si addormenta. Ti voglio amare e anche tu mi amarti senza indecisione. Voglio che tu sia felice, perché allore sei piu bella e ti voglio dire, che senza te sono vuoto, brutto e trascurabile. Diventa mia, perche io sono tuo un tempo fa e solo allora la mia vita avrà senso.

Еми, това е, ама допускам, че е пълно с грешки.
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

След много напъни, така и не измислих нищо оригинално, така че ето няколко не оригинални:

1. Как се виждаш след 10 години:
а/ коя област от правото те влече най-силно: гражданско, търговско, наказателно... ?
б/ освен адвокатурата, мислил ли си дали би могъл да се реализираш в друга сфера: съдебна система, прокуратура, нотариус, частен съдия-изпълнител... ?
в/ ако работиш в съдебната система, би ли взел подкуп? Пояснение: не говоря само за някакво грубо нарушение, а и за нещо от рода - идва някой, когото познаваш и казва: "Ники, брате, абе имам тука едно дело, дето ми бави една сделка. Ще можеш ли да придивжиш нещата, да мине по-бързо, пък после ще върна услугата - нали събираш за ново BMW!".
г/ Ако станеш топ адвокат, би ли защитавал интересите на знакова фигура от "подземния" свят?

2. Кефиш ли се на сръбско? :mrgreen:

В контекста на горния въпрос - поздрав с Миле Китич:
http://www.youtube.com/watch?v=iF5JjE0wwjM
(Чуй само какви китарени рифове има - направо на метъл бие! :wink:)

3. Кога ще си допием? :)
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

След много напъни, така и не измислих нищо оригинално, така че ето няколко не оригинални:
Благодаря, достатъчно оригинални са :D

1. Как се виждаш след 10 години:
а/ коя област от правото те влече най-силно: гражданско, търговско, наказателно... ?

За сега гражданско, но аз все пак съм едва в началото на образованието си и предполагам, че предстои да променям насоките си.
б/ освен адвокатурата, мислил ли си дали би могъл да се реализираш в друга сфера: съдебна система, прокуратура, нотариус, частен съдия-изпълнител... ?
Мисли съм основно за юрисконсулт. Нотариус би било твърде трудна задача. Съдия е доста сигурна и престижна длъжност, а пък за съдия-изпълнител не съм се замислял. Прокурор определено ме привлича.
в/ ако работиш в съдебната система, би ли взел подкуп? Пояснение: не говоря само за някакво грубо нарушение, а и за нещо от рода - идва някой, когото познаваш и казва: "Ники, брате, абе имам тука едно дело, дето ми бави една сделка. Ще можеш ли да придивжиш нещата, да мине по-бързо, пък после ще върна услугата - нали събираш за ново BMW!".
Ще ми се да вярвам, че не бих взел, но откровено казано, не съм сигурен дали бих издържал на всички изкушения.
г/ Ако станеш топ адвокат, би ли защитавал интересите на знакова фигура от "подземния" свят?
Трудни въпроси ми задаваш. Ако става дума да го защитавам пред съд, бих го направил, защото възприемам защитата като право на всеки. Ако пък трябва по някакъв начин да му помагам да заобикаля закона... ех, ще ми се да не му помагам.

2. Кефиш ли се на сръбско?
Обичам сръбско :cheers:

В контекста на горния въпрос - поздрав с Миле Китич:
http://www.youtube.com/watch?v=iF5JjE0wwjM
(Чуй само какви китарени рифове има - направо на метъл бие!)

Мерси, силна песен. Изобщо Миле Китич е много голям. А относно китарените рифове...хмм...явно стиловете имат допирни точки ;)

3. Кога ще си допием?
След вторник при първа възможност :)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Здрасти, много се радвам да те 'видя' тук :flower:

1. Как изглежда стаята ти? :D Не искам снимки, опиши я. Какво ти харесва най-много в нея?
2. Какво място заема четенето в живота ти? Любима книга и с какво те е спечелила?
3. Опиши личността си с десет прилагателни :D
4. До каква степен за теб е важно да изразяваш позицията си? Имам предвид - когато около теб се обсъжда някакъв въпрос, по който имаш мнение, чувстваш ли се длъжен да го споделиш? Защо?
5. Какво е мнението ти за 'игрите на шанс'? Има ли някои, които да играеш често?
6. Любим тип филми? Дай няколко примера.
7. Състави отбора-мечта на Байерн? :wink:
8. Любим мач на нашите? :D
9. Религиозен/вярващ ли си? В какво се изразяват за теб тези понятия?
10. За или против аборта /може и да си писал в съответната тема, но не съм го чела :oops: /?
11. Лесно ли се ядосваш? Няколко неща, които винаги са в въстояние да те ядосат или поне изнервят?
12. Кого от форума би искал да опознаеш повече?
13. Дефинирай 'ограничен човек'.
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Здрасти, много се радвам да те 'видя' тук
:reindeer:

1. Как изглежда стаята ти? Не искам снимки, опиши я. Какво ти харесва най-много в нея?
Aми, около 7 квадрата, 2,30 на 3,30. Вътрешна стая, чиято външна стена гледа на юг. Има тераса :) Вътре - вратата е на срещуположната стена на терасата, леглото - вляво от нея. До леглото на източната стена има нещо средно между секция, гардероб и етажерка. Там има три рафта с книги, а на едно място съм набутал всички неща за училище. До леглото имам един стол, който съм свикнал да позлвам, за да си хвърлян върху него дрехите. Дори и сега е затрупам. На западната стена - гардероб, който съм наблъскал с дрехи, които никога не обличам. Откъм прозорец ми е бюрото с компютъра. Бюрото, секцията и гардероба са в един такъв светъл дървесен цвят, почти жълто. Имам още един стол, който вече винаги е затрупан с дрехи и една възглавница. По секциите стоят 3 цветя, които майка ми е сложила. Приятни са. Стените са жълтеникави, имам и 3 картини - две с маслени бои. Май са на Несебър и Пловдив. Имам и още една. която май е някаква известна, ама изобщо не ме кефи. Подът е с дюшеме - кафяво, а отгоре му има и черга. Малко се поовлякох в описанието, ма а пък ми стана приятно да разказвам :) Това, което ми харесва е, че има тераса, голям прозорец и достатъчно място, където да си разхвърлям.
2. Какво място заема четенето в живота ти? Любима книга и с какво те е спечелила?
Напоследък много малко. Преди седмица за пръв път сигурно от година прочетох нещо, което всъщност не бях длъжен да чета. Заема малко място, но с тенеденция да заеме повече. Любима книга нямам. На времето много бях харесал "Нищо ново на запад"*(не съм сигурен, дали преводоът на заглавието е точно така). Иначе харесвам Маркес.
3. Опиши личността си с десет прилагателни
Весел, енергичен, сдържан, самоуверен, рационален, мислещ(не е точно прилагателно, ама карай), мързелив, инатлив, нерешителен, амбициозен.
4. До каква степен за теб е важно да изразяваш позицията си? Имам предвид - когато около теб се обсъжда някакъв въпрос, по който имаш мнение, чувстваш ли се длъжен да го споделиш? Защо?
Когато имам позиция, споделям я. Споря само с хора, с които си заслужава т.е. хора, които смятам за интелигентни. Харесва ми да споря и дори честно съм склонен да защитя някоя позиция, която всъщност не подкрепям. Знам, че човек мнооого трудно може да си налага мнението, но все пак самият начин, по-който в един спор всеки се опитва да наложи своето е забавен ;)
5. Какво е мнението ти за 'игрите на шанс'? Има ли някои, които да играеш често?
Не съм сигурен, че разбрах израза. Чат пат пускам еврофутбол, ама за тръпка.
6. Любим тип филми? Дай няколко примера.
Драми, човешки истории. Правят ми най-силно впечатление. Примери много. Онзи ден гледах един за една елитна немска гимназия в годините на войната. Като по-малък се бях впечатлил от Изкуствен интелект. Аз съм гледал наистина много такива филми и мога да дам страшно много примери.
7. Състави отбора-мечта на Байерн?
Оооо, дааа :)
Ще го съставя с играчи, играещи в момента.
----------------------------------Буфон/Сезар-----------------------------------
Д. Алвеш----------------Лусио------------------Канаваро-------------------Лам
Швайнщайгер-----------Балак------------------Диего--------------------Рибери
--------------------------Тони-------------------Бербо--------------------------
Треньор - Хицфелд ;)
Аз разбира се съм страшно пристрастен и това би бил перфектния отбор за мене.

8. Любим мач на нашите?
Реваншът в УЕФА срещу Хетафе! Незабравимо :)
9. Религиозен/вярващ ли си? В какво се изразяват за теб тези понятия?
Не, опитвам се да вярвам в задгробния живот, защото смъртта меко казано ме ужасява.
10. За или против аборта /може и да си писал в съответната тема, но не съм го чела /?
Подкрепям аборта, но мисля, че трябва да се иска и разрешението на бащата.
11. Лесно ли се ядосваш? Няколко неща, които винаги са в въстояние да те ядосат или поне изнервят?
Няма да повярваш, колко спокоен човек съм ;) Почти нищо не може да ме ядоса.
12. Кого от форума би искал да опознаеш повече?
Ами, доста хора искам да опозная по-добре. Колегите прависти, няколко души, с които се запознах преди седмица-две. Теб също. Митака, Дичо...
13. Дефинирай 'ограничен човек'.
Човек, който дори и да може да мисли, не го прави и не си дава изобщо сметка за последиците от действията си.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Мерси за бързите отговори :D
Бтв, забелязала съм, че абсолютно всеки човек, с когото съм обсъждала въпроса, обожава да описва мястото, където живее :) Нямам представа на какво се дължи това, сигурно психилозите могат да дадат някакво обяснение :D
Колкото до 'игрите на шанс' точно това исках да кажа, дам :D

И още малко въпроси:

1. Важно ли е за теб как е облечена една жена? Какъв начин на обличане смяташ за естетичен и привлекателен и какъв - за точно обратното? От лично твоя гледна точка :D
2. Коя ти беше любимата играчка като дете? А пазиш ли си някоя? :D
3. Ако можеше да участваш в реклама на някакъв продукт, какъв би бил той? :D Може и да опишеш рекламата, ако си я представяш :P
4. Какво те кара да искаш да скочиш с бънджи? А нещо друго 'екстремно' опитвал ли си и искаш ли да опиташ?
5. Какво най-много обичаш да си похапваш? :D
6. От къде познаваш най-близките си приятели - от училище, някъде другаде...?
7. Какви фен-артикули на Байерн си имаш? :wink:
8. Пишеш ли по други форуми?
9. Изброй няколко неща, които смяташ за изцяло 'мъжка' и изцяло 'женска' работа? :P
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”