Кафявият случай с Александър Стойнов

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

Публикувай отговор
Joker
Легендарен флуудър

Re: Кафявият случай с Александър Стойнов

Мнение от Joker »

Това ми беше и целтът! :mrgreen:
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

ДОкато философствахте Стойнов накъса още няколко стотин човека...
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Еми, те се мотат по разни форуми и блогове, вместо съвестно да си научат матриала... 8)
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Ех, колеги, колеги... Видяхте ли се какво представлявате. Паплач безподобна. Силиците ви стигнаха само да се оплачете на Бенатова, да направите тема във фейсбук и да се явите на поправката и да ви накъсат. Жалки сте... Заслужавате си съдбата...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

ай, не злорадствайте
:twisted:
la douleur exquise
Petkan
В началото бе словото
Специалност: право 2001-2006
Курс: завършил

Мнение от Petkan »

Здравейте колеги.
Казвам колеги, защото съм завърши ,,Право" 2006г. в същия тоя страдалчески Юридически факултет на СУ ,,Свети Климент Охридски".
Като ви прочетох патилата и мъките- си спомних за моите през 2004-2005г. и на колегите си от същия тоя.............не знам как да го нарека- Да го е......... и професора Стойнов.
Както и при Вас- моя поток- 1-ви беше обект на тая гавра, наречена Наказателно право обща част при Стойнов.
По-САДИСТИЧНА, БЕЗУМНА, ЗЛОБАРСКО-КОМПЛЕКСАРСКА СИСТЕМА НА ИЗПИТВАНЕ АЗ НЕ ЗНАМ!
Жалко за скъсаните при поправката.Много жаллко, защото това са хора чели ,които са си посветили лятото на наказцателното право предподавано от същия тоя.
Много жалко също така, че ръковадството на Алма мчатер допуска такава гавра със студентите си.Наистина е неевзъможно почти всички да не знаят нищо и да са оценени със ,,Слаб 2".
ИСКРЕНО ВИ ЖЕЛАЯ УСПЕХ В БОРБАТА И СЕ БОРЕТЕ ДО КРАЙ.
При моя курс беше същата история, но..............нали знаете - типично по Български- ,,всеки се спасява поединично".
Нужно е да се даде повече медийна светлина по случая та дано ректора да се усети.

А относно тоя................Стойнов.Моите НЕуважения.Системата му насърчава зубращина.

Бъдете живи и здрави.
И това лошо ще мине.Ще Ви останат само някои лоши спомени от следването.А въпросната личност(Александър Стойно-с неуважение )-тя ще си стои в ЮФ и ще продължава с ..........хайде да не слагам епитети на маниера му на изпитване.

Да Ви пази Бог от злобари и комплексари с власт!
Petkan
В началото бе словото

Мнение от Petkan »

shaho написа:Ех, колеги, колеги... Видяхте ли се какво представлявате. Паплач безподобна. Силиците ви стигнаха само да се оплачете на Бенатова, да направите тема във фейсбук и да се явите на поправката и да ви накъсат. Жалки сте... Заслужавате си съдбата...

Аууууууууууууу а пък ти койъ си и какъв си бе сине майчин.
Злорадството е белег на интелектуална безпомощност и лишеност от позитивни емоции.
Вземи се скрий в ъгъла и не злорадствай.
Да те е............а.
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Petkan написа:
shaho написа:Ех, колеги, колеги... Видяхте ли се какво представлявате. Паплач безподобна. Силиците ви стигнаха само да се оплачете на Бенатова, да направите тема във фейсбук и да се явите на поправката и да ви накъсат. Жалки сте... Заслужавате си съдбата...

Злорадството е белег на интелектуална безпомощност и лишеност от позитивни емоции.
Да те е............а.
Ти сам го каза, цицко, в по-горното си мнение - "Всеки се спасява поединично". Ей за тва ша си ги псувам колкото си искам колегите... Щото са мекотели, плужеци и безхарактерни, но за сметка на тва свръхамбициозни и нагли задници.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Kолеги, въздържайте се от лични нападки. Petkan, мненията ти не са нецензурни, така че нямам повод да трия нищо, но все пак те моля да спазваш добрия тон.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Petkan
В началото бе словото

Мнение от Petkan »

MidwinterSun написа:Kолеги, въздържайте се от лични нападки. Petkan, мненията ти не са нецензурни, така че нямам повод да трия нищо, но все пак те моля да спазваш добрия тон.

Да.Извинете колеги.
Просто изразих по-емоционално съчувствието си къв вас.Аз също съм късан от този ,,професор".................!
От злобни комплексари с власт, както по-горе казах -Господ да ни пази.
Това не пречи тук да изразя неодобрението и НЕУВАЖЕНИЕТО си към Стойнов.

shaho написа:
Petkan написа:

Да те е............а.
Ти сам го каза, цицко, в по-горното си мнение - "Всеки се спасява поединично". Ей за тва ша си ги псувам колкото си искам колегите... Щото са мекотели, плужеци и безхарактерни, но за сметка на тва свръхамбициозни и нагли задници.

Всъщност Шахо-многи си прав брат.Извинявай за резкия и обиден дон. :oops: Наистина съжалявам.
Да си призная и аз като бивш възпитаник на ЮФ на СУ ,,Свети Климент Охридски"-НЕ СА ЕДИННИ СТУДЕНТИТЕ, КОНСОЛИДАЦИЯТА Е НЕЩО МНОГО РЯДКО СРЕЩАНО.ЗАТОВА И ПАТЯТ.ПАК КАЗВАМ-ТИПИЧНО ПО-БЪЛГАРСКИ-,,ВСЕКИ СЕ СПАСЯВА САМ, КАКТО МОЖЕ"-ТОВА Е ЕДНА ОСОБЕНО ПОРОЧНА И БЕЗПЕРСПЕКТИВНА ЖИТЕЙСКА ФИЛАСОФИЯ/МИРОГЛЕД, АКО ЩЕТЕ ГО НАРЕЧЕТЕ НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ. :cry:

Та пак за въпросния наказаталноправник- вижте как ректорът на ВТУ го е ИЗМЕЛ от университета си.Много правилно и похвално.Но...както и друг път съм констатирал Алма матер- куца отношението към студента.

Поздрави от мен на всички колеги.

Отново се извинявам на Шахо.

Popoff написа:Подкрепям напълно колегата! Не е само Стойнов обаче в този факултет, който се смята за недосегаем - Натов, Мингов, Русчев, Калайджиев са абсолютно същите некомпетентни и злобни хорица. Само дето ние студентите сме си виновни, във Велико Търново и Стойнов, и Натов ги изгониха като студентите се обединиха и възроптаха срещу своеволията на тези глупаци...

Ами именно бе братя.Така беше разединен и моя курс.
Само с единни усилия.Иначе ,какво излиза- студентите от най-стария и авторитетен Юридически факултет в България са най -прецакани.
Явно колегите от ВТУ са по-орщганизцирани и.........по-умни.
Освен това струва ми се нещата ва СУ са доста закостенели.Парсата я обира обикновения студент.Това е за жалост.

А на такЪви преподаватели - един ПО-ЗДРАВ. :mrgreen:

Сливам мненията ти за повече пригледност. MidwinterSun
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Нищо, не се коркай. Радвам се за теб, че си се отървал от тоя университет. ЮФ е едно към едно проекция на скапаното ни общество - алчност, безхаберие, нисък морал, педерастия, курварство и т.н............ Това важи и за академичния състав, и за студентите, за съжаление. И всички си го знаят, но си трайкат и си карат по старому. А горките студентчета си зубрят уроците до затъпяване и си мислят, че трудовият пазар и светлото бъдеще ги чакат с отворени обятия и всички извън университета само чакат да завършат и да вземат диплома, че да почнат да им дават кинти като награда за петгодишното лизане на задници и зубрене. И не могат да разберат, че щом отсега си дават задниците, после вече ще е късно да стават хетеросексуални... А аз за пет години в скапания ЮФ стигнах до следното заключение:ПО ГОЛЕМИ ПОМИЯРИ ОТ СТУДЕНТИТЕ В ЮФ НЯМА. А преподавателите са такива, каквито си ги направите сами. Аре почвайте да зубрите, че учебната година е вече в разгара си и изоставате с материала, ей... :pukeright:
Petkan
В началото бе словото

Мнение от Petkan »

shaho написа:Нищо, не се коркай. Радвам се за теб, че си се отървал от тоя университет. ЮФ е едно към едно проекция на скапаното ни общество - алчност, безхаберие, нисък морал, педерастия, курварство и т.н............ Това важи и за академичния състав, и за студентите, за съжаление. И всички си го знаят, но си трайкат и си карат по старому. А горките студентчета си зубрят уроците до затъпяване и си мислят, че трудовият пазар и светлото бъдеще ги чакат с отворени обятия и всички извън университета само чакат да завършат и да вземат диплома, че да почнат да им дават кинти като награда за петгодишното лизане на задници и зубрене. И не могат да разберат, че щом отсега си дават задниците, после вече ще е късно да стават хетеросексуални... А аз за пет години в скапания ЮФ стигнах до следното заключение:ПО ГОЛЕМИ ПОМИЯРИ ОТ СТУДЕНТИТЕ В ЮФ НЯМА. А преподавателите са такива, каквито си ги направите сами. Аре почвайте да зубрите, че учебната година е вече в разгара си и изоставате с материала, ей... :pukeright:

Не Шахо.Длъжен съм да се извиня, защото не бях прав и държах неприемлив и грубиянски тон.Прибързано изписах ненужни неща. :oops:

Трябва да призная, че това е едно изключително правдиво мнение.За съжаление. :cry:
Въобще................ЮФ и по мое време си беше точно това, което пишеш.
И още..............сега си спомням как през есента на 2006г.(, когато започнаха Държавните изпити) някои колежки на по 23-24 г. се изпоожениха за..............адвокати на 45-50г.
Действително в ЮФ освен липса на единство го има и подмазвачеството към преподовотелите.Не знам дали това е проекция на нарадопсихологиятга ни или просто тенденция характерна за ЮФ.
Не мисля, че при днешното си състояние ЮФ на СУ е основание и повод за някаква гордост. и чувство на превъзходство над другите правни факултети в страната(лично мнение(.А случаят със Стойнов само потвържждава моята позиция. :|
Е...........по-добре е от ЮФ на УНСС(то там е ,,уникално просто") :roll: :mrgreen:
Не знам..............не исках да звуча крайно, но.................истината е такава.Факт е ,че аз също се радвам, че завърших и излязох от този факултет.
Ако това което завърши с мен стане в повечето случаи магистрати-ще бъде ужасно.
Изпитвам единствено носталгия по по-свободния студунтски живот.По това да не ходиш на лекции и упражнения, когато решиш и т.н.Сега трябва работа.
Какво да се прави.старост. :lol:
Останах силно разочарован от следването си в ЮФ още през есента на 2001г., въпреки че влязох с голямо желание, труд и много добро представяне на КСК 2001г.
Но................като се сетя за ОИТ.................и това още в 1-ви курс.
Печални са констатациите ти Шахо, защото ако наистина бяхме,, а и са по-свестни сегашните студенти в ЮФ такива като Стойнов нямаше без последствия да си разиграват коня във факултета.Явно силиците на студентсвото стигат само до тук. :(
Всеки случай правистите на СУ ми изглеждат доста неспособни да се справят с такава ситуация(впечатления от времето, когато и аз бях студент).
Аз изминах тази моя част от пътя- да му мислят тези , на които им предстои.Успех желая на всички.Дано си вземете изпитите при Гусин Професора.
Бъдете живи и здрави и По-единни.Защото..................лошо.

Апропо Николай Натов още ли изпитва така - с не съвсем ясни критерии за оценка на казуса , който дава на изпита?
shaho написа:ДОкато философствахте Стойнов накъса още няколко стотин човека...

Колко хора е скъсал на поправителния тоя? :evil:

За втори път сливам мнения. Моля те, старай се да не се получават double-posting-и. MidwinterSun
Последно промяна от Petkan на 07 Окт 2009, 04:23, променено общо 1 път.
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Да, Натов и той още си развява коня и се гаври със студентите. За това колко човека е скъсал Стойнов на поправката.... не ти е правилен въпросът. Питай колко е пуснал :| Нямам непосредствена информация, защото и аз съм приключил с въпросния Гусин Професор, но чух, че пуснал двайсетина човека. А можете толкова лесно да си решите проблемът със Стойнов... Ех, колеги, колеги....
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Вие двамата сте доста крайни в изказванията и доста груби...
Обвинявайте си който искате, но с каква нормативна уредба бихте се защитили
Страшно некоректно е да се трупат такива епитети - ако искате да кажете нещо на преподавателя, защо не го направите лице в лице, или ви е страх може би, а тук - под прикритието на интернет пространството можете да си плямпате , каквото си искате..
знайте си границите с обидите поне.
Не сте само вие скъсани, но не мисля, че се държите правилно с оглед статута ви на студенти.
Toto-I will remember
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Ice_Spirit написа: Не сте само вие скъсани, но не мисля, че се държите правилно с оглед статута ви на студенти.
Ние със стойнов сме приключили. А вие се придържайте към студентския си статут и си дръжте езика зад зъбите. Така се оцелява в нашата псевдодемократична и модерна държава...
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”