На какво кълве рибата
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- Himera
- Летописец Виртуоз
- Обратна връзка:
Просто мисля за твоето здраве:) ПЪк и точнос ега,който диа с е обади няма да знам,какво да му кажа... Аз понякоаг се спичам пот елвефона, осоебно ако е за 1-ви път. И се хиля много:) Ама акто искашда с е набутваш... няма проблемиBoromir написа:тъй ли? хммм... ти пусна тази примамка с гласа, аз се засилих да я клъвна и ти сега дърпаш въдицата - каква рибарка си? (е, малко прекалих с метафорите)
Човек трябва да бъде отговорен за действията си
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Tripio написа: както обича да казва майка ми () - "жената обича с ушите си".. т.е. трябва да си забавен и остроумен, да говориш готини работи.. сеш' ли се
![]()
Демек да се правиш на шут ?
Забавен и остроумен...че пък и готини работи...хъм, откъде знаеш кои неща са готини за момичето ? Или си имаш универсални "готини" ?!
Странен метод наистина... Не мога да съм забавен и осторумен повече отколкото съм по принцип...(ако изобщо съм такъв де)
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами аз точно затова казах че си зависи от конкретния човек - трябва да откриеш на какво се кефи, и да атакуваш 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
- united_colors
- От дъжд на вятър
- Курс: четвърти
Vintersorg ти никога няма да си напълно сит!В това вече съм убедена хахха! Аз не кълва, аз направо издебвам рибаря и го захапвам за сънната артерия, ако уживее, значи- става.
А тва за цветята- аз напр. имам алергия от цветен прашец и ако някой ми подари цвете, обикновено не ми е супер приятно
А мъжете сигурно кълват като ги хванеш за въдицата хахаххахахах А уж не разбирам, а?
А тва за цветята- аз напр. имам алергия от цветен прашец и ако някой ми подари цвете, обикновено не ми е супер приятно
А мъжете сигурно кълват като ги хванеш за въдицата хахаххахахах А уж не разбирам, а?