[Мненийница] Оплакване от форумци

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Re: [Мненийница] Оплакване от форумци

Мнение от pora_e_priqtel »

Methuselah написа:
allshallperish написа:Аз искам да кажа, че не ми харесва сайта да се използва за безплатна реклама
в подписа на pora_e_priqtel.
Ти пък откъде знаеш, че не си плаща?
Ама съм тъп и аз. Тя allshallperish искала процент от парите за реклама. Трябваше да се досетя, че има скрит интерес :P
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

valandin написа:Добре,бе, Кристо, ако някой се оплаче от теб ти ще промениш ли форумното си поведение заради това оплакване...I don`t think so (казано с култовия тон на Маколи Кълкин от ``Сам вкъщи``). Не мисля, че някой ще се трогне от нечие мнение и ще започне да се съобразява. Справка :arrow: хората няколко пъти ти казаха да спреш да се занимаваш с глупости, ти продължаваш :lol: И като се оплачем какво ще последва-награда, мъмрене за злосторника ? I don`t think so (казано знаете как)
Зависи много от самото оплакване - ако съм обидил някого с някоя реплика, или съм казал нещо обидно и непристойно, в реда на нещата е някой да ми направи забележка и да си взема поука. Примерно ако хората се оплакват от сериозни неща в поведението на някого. Но ако ми каже, че не го кефи аватара ми, това няма да ми повлияе...

Просто проблема на хората тук е, че просто не обичат критика. Ама сериозна критика, каквато да не води до войни, а до изглеждане на противоречията. А те се засягат, когато им кажеш нещо малко и несъществено. Аз от самото начало съм се придържал към политика на казване на това, което мисля, без значение, че всички или почти всички ще са против това, или ще ме сметнат за идиот. Тъпото е, че съм само аз и ми е някак самотно в теми като тази.

Да, Ирина го каза - аман от симпатии и пристрастия, мога да добавя и двойни стандартни, форумни коалиции, самовлюбени типажи, разбирачи, дървени философи, лицемери. Като в детската градина сме в този форум. Сериозно, не мислех, че аз ще съм гласът на здравия разум, но май така излиза. Виждам през постовете на мнозина все душевни болести като лицемерие, завист, простотия, интригантство, апатия, гняв, егоцентризъм, двуличие, предразсъдъци, омраза и т.н.

Тази тема не е за да лекувам А, Б и В от тези неща, а просто да им ги кажем. Който иска - да си се замисля.
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Оплаквам се от Кристо, щото ме обиди..
кат отворихме темата :roll:
la douleur exquise
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Kristo написа:Сериозно, не мислех, че аз ще съм гласът на здравия разум, но май така излиза.
Кристо, с най-добри чувства - не излиза така ;)

Според мен излишно се впрягаш. Хората са си такива, каквито ги описа. Не, НИЕ, хората, сме такива, каквито ни описа - пълни с недостатъци. Никой не прави изключение - нито аз, нито ти. А тези чисто човешки черти и емоции, които си изброил [лицемерие, завист, простотия, интригантство, апатия, гняв, егоцентризъм, двуличие, предразсъдъци, омраза] не са душевни болести. Всички биваме повлияни от тях в един или друг момент.

Вкратце - няма нужда от драми. Също както е невъзможно всички да те харесват, невъзможно е и ти да харесваш всички. И също толкова безсмислено. Представяш ли си каква скука щеше да е, ако само се уверявахме взаимно какви прекрасни хора сме? :mrgreen:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Това последното - виждал съм го у форума - едни други се уверяват, какви яки хора са, помежду си.

И за мен този списък наистина са душевни болести. Болест е точната дума, защото хората, които са предразположени към тях, се заразяват и страдат от тях. Но има хора, които никога не се разболяват от някои от тях. Аз не съм лекаря, който ще лекува хората от тях, аз съм просто човек, който посочва симптомите...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Сичките сте супер яки!
кефим ви се максимално!
la douleur exquise
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Добре де, аз имам една много удобна стратегия.
Ако нещо не се разбирам с някого или не ми допада, просто страня от този човек. Не смятам за нужно да навирам в очите на хората колко много не ги харесвам. В крайна сметка всички си живеят мирно и щастливо.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

MidwinterSun написа:Добре де, аз имам една много удобна стратегия.
Ако нещо не се разбирам с някого или не ми допада, просто страня от този човек. Не смятам за нужно да навирам в очите на хората колко много не ги харесвам. В крайна сметка всички си живеят мирно и щастливо.
Е да, ама само с игнориране не става, накрая ще си толкова свита и самотна, че няма да имаш с кого 1 приказка да си кажеш и уж от добри намерения, ще те потъпчат... По-добре тихо и кротко да си нападаме, отколкото да си траем, като не ни кефи някого.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Що бе, има достатъчно хора на тоя свят, с които се разбираме добре. Самотна няма да остана.
Пък и никой не е казал, че игнорирам напълно личностите, които не ми допадат. Взаимното уважение не бива да се губи, малко любезност от време на време не вреди.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Оффф, дразня се на хора, които постоянно търсят и предизвикват конфликти. Чувствай се поздравен, Ицо.С две ръце подкрепям стратегията на Мидуинтър. Темата на мен ми се вижда глупава, като не се харесвате - кажете си го в очите, по форумите да се прави на отворена и баба знае.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

MidwinterSun написа:Що бе, има достатъчно хора на тоя свят, с които се разбираме добре. Самотна няма да остана.
Пък и никой не е казал, че игнорирам напълно личностите, които не ми допадат. Взаимното уважение не бива да се губи, малко любезност от време на време не вреди.
С това съм съгласен.
Но като става дума за форума, сме краен брой хора, докато извън него - безкраен... Имай това в предвид...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Кристо, я виж какво прекрасно слънце грее навън! :flower: :rr:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Оф, не ми говори, цял ден съм навънка и обикалям София с рейсове и маршрутки по задачи...
Слънцето си грее по същия начин и у Кърджали, и у Шумян, и у Хасково, кво да му гледам?
Утре ше свети пак...

И се моля, да изтрият постовете от темата, които не се оплаквания от форумци. Щото де факто всеки тук казва, че темата ще се изроди на нападки и спорове, а същите вие ги създавате и опропастявате темата, а не аз. Лицемери такива. :twisted:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Тя се изражда не в нападки, а в опити да успокоим гневния ти дух. :P
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Оф, много мразя, като пусна някаква тема, дето не е по вкуса на масата, да се почне "ама ти си крив", "ти що го пусна сега тва", "ти я да се поправиш" - ясно ми е, че не ви се нрави темата - ми не пишете, не съм ви задължил тука...

Който има интерес от темата, ще си напише пост. Най-лесно е на Стоте Форумни Баби да дойдат и да цъкат с език, че младия келеш Кристо е пуснал тема. Ама на същия този млад келеш, не му дреме за тези, дето не харесват темата, а за тези дето ще се отнесат сериозно. Мразя разни хора, да идват и да ми се месят в идеите и темите, като дърти клюкари пред блока. Ако ще пишете по темата - пишете, ако не, акъл не искам, главата ми е пълна с инертни газове, мозък там не се допуска... Аман вече...
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”