Курсове?
Модератор: Boromir
Кандидат-студентски курсове
Аз също търся кандидат-студентски курсове по история в СУ. Знаете ли откога започват, каква е таксата, къде става записването?
Живей с това, което можеш да имаш. Възрадвай се на това, което можеш да спасиш, и не тъгувай дълго за изгубеното.
Здравейте отново!Не знам дали ще ви се стори глупав въпросът ми,ама аз никъде в сайта не мога да открия някакви подробности за курс по Английски,организиран от СУ,ако въобще има такива!Ще бъд мн благодарна,ако някои се притече на помощ,относно това-имам предвид някакъв link или нещо друго
4аооооо
Life is Life:)Enjoy It And Smile Every Day:)))It Is Easier:))))))
- alhimikat
- Летящите Пръсти
- Обратна връзка:
В сайта не очаквайте скоро информация
Най-добре звънете на телефоните за информация или в учебен отдел - тях ги има в сайта.
Все още е рано за курсове.
Всъщност не е рано за целогодишния курс, но аз горещо ви препоръчвам да посетите съкратената му версия през априлската ваканция
Казвам го от собствен и на приятели опит - вслушайте се в съвета
Учете сами до април, питайте НАС от къде и как, а през априлския курс ще си сверите часовниците със изискванията (дори ще ви остане още време)
Дано съм бил полезен.
Очаквам въпросите ви - тук, но ще се забавя с отговора, понеже нямам все още интернет в квартирата.
Най-добре звънете на телефоните за информация или в учебен отдел - тях ги има в сайта.
Все още е рано за курсове.
Всъщност не е рано за целогодишния курс, но аз горещо ви препоръчвам да посетите съкратената му версия през априлската ваканция
Казвам го от собствен и на приятели опит - вслушайте се в съвета
Учете сами до април, питайте НАС от къде и как, а през априлския курс ще си сверите часовниците със изискванията (дори ще ви остане още време)
Дано съм бил полезен.
Очаквам въпросите ви - тук, но ще се забавя с отговора, понеже нямам все още интернет в квартирата.
"Let us die young or let us live forever, we don't have the power but we never say never!"
- Manny&Meche
- В началото бе словото
alhimikat написа:Учете сами до април, питайте НАС от къде и как, а през априлския курс ще си сверите часовниците със изискванията (дори ще ви остане още време)
Така мисля и аз за курсовете, единствено искам да попитам именно за това кои учебници или ръководства за темите по история могат да ми бъдат най-полезни. Аз се готвя от "История и цивилизация за 11 клас на В. Гюзелев и колектив изд. Просвета", но ми се иска да разбера мнението на вас - вече кандидатствалите, защото не съм напълно сигурна. 10х предварително и съжалявам, че темата за курсовете не отговаря много на това, което питам, но видях отговора на alhimikat и така :>
... it's a constant battle that ranges within all of us, between the better angels of our nature, and the temptation of our inner demons...
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Както и с всичко останало. Но те съветвам ако си 12 клас много да внимаваш, защото за този изпит в СУ са ти необходими поне две години. Самоподготовката е равна на сомоубийство. Курсовете почти нищо не ти гарантират, а за частните уроци при универиситетски преподаватели - има малък шанс един от компонентите, който те готвят да се падне на изпитаkatiunki написа:А по немски език с курсовете как седи въпроса?
Все пак, ако искаш да получиш някаква представа за изпита, мисля че има курсове през април(малко повече от седмица) в СУ, но информацията излиза малко преди това.
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Благодаря много! Принципно уча немски от 8 клас, сега съм 12, но на какво ниво са знанията ми е отделен въпрос. А подготовка за изпита - една седмица и малко курс и чак през април?!bvz написа:Както и с всичко останало. Но те съветвам ако си 12 клас много да внимаваш, защото за този изпит в СУ са ти необходими поне две години. Самоподготовката е равна на сомоубийство. Курсовете почти нищо не ти гарантират, а за частните уроци при универиситетски преподаватели - има малък шанс един от компонентите, който те готвят да се падне на изпитаkatiunki написа:А по немски език с курсовете как седи въпроса?Общо взето този изпит е ужасен и може да бъде доста некоректен (Тази година няма нито една оценка 6,00
)
Все пак, ако искаш да получиш някаква представа за изпита, мисля че има курсове през април(малко повече от седмица) в СУ, но информацията излиза малко преди това.
- bvz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Журналистика
- Обратна връзка:
Е, недей да се отчайваш
На самоподготовка трудно ще изкараш, по-добре още от сега се запиши на курсове(според мен това е по-добър вариант от частните уроци и по-евтино излиза). Но ако немски език ти е основния приоритет трябва да се замислиш
Иначе освен як преговор на граматиката и учене на думи трябва да правиш много преоди и да изпишеш една папка съчиненийца
Препоръчвам ти да посещаваш редовно страници на немски вестници и списания, основно от там се използват материаили за някои от компонентите на изпита.
Успех!
На самоподготовка трудно ще изкараш, по-добре още от сега се запиши на курсове(според мен това е по-добър вариант от частните уроци и по-евтино излиза). Но ако немски език ти е основния приоритет трябва да се замислиш
Иначе освен як преговор на граматиката и учене на думи трябва да правиш много преоди и да изпишеш една папка съчиненийца
Препоръчвам ти да посещаваш редовно страници на немски вестници и списания, основно от там се използват материаили за някои от компонентите на изпита.
Успех!
Абе не стряскайте децата толкова.
Две години подготовка?? Вие чувате ли се?
Естествено зависи от нивото на интелигентност до голяма степен...ама да си имаме уважението. Един познат учи теми по гео /сериозно/ точно месец и половина преди изпитите....и в УНСС и в СУ изкара 6.00
Що се отнася до езиците...за тях наистина една година и мн малко.
За да влезеш само с език...трябва да си станал съответния филолог преди да положиш изита, което е доста тъпо!
Както и да е...деца стягайте гащата...ама на празни приказки също не се връзвайте особено.
Две години подготовка?? Вие чувате ли се?
Естествено зависи от нивото на интелигентност до голяма степен...ама да си имаме уважението. Един познат учи теми по гео /сериозно/ точно месец и половина преди изпитите....и в УНСС и в СУ изкара 6.00
Що се отнася до езиците...за тях наистина една година и мн малко.
За да влезеш само с език...трябва да си станал съответния филолог преди да положиш изита, което е доста тъпо!
Както и да е...деца стягайте гащата...ама на празни приказки също не се връзвайте особено.
http://www.gea.uni-sofia.bg
ГГФ рулз
ГГФ рулз
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Естествено.^PrincessA^ написа:В Университета език не може да се научи!Е, освен може би във филологиите
Ами първо се ориентирай към това да учиш поне по 3-4 учебника,не само по един.Аз имах доста,но съм най-доволна от учебника на Пламен Митев(СУManny&Meche написа: Така мисля и аз за курсовете, единствено искам да попитам именно за това кои учебници или ръководства за темите по история могат да ми бъдат най-полезни. Аз се готвя от "История и цивилизация за 11 клас на В. Гюзелев и колектив изд. Просвета", но ми се иска да разбера мнението на вас - вече кандидатствалите, защото не съм напълно сигурна. 10х предварително и съжалявам, че темата за курсовете не отговаря много на това, което питам, но видях отговора на alhimikat и така :>