Коя телевизия ви е любимата? И защо?

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Е, друго си е киното, вярно! :? Но не ми се иска да вярвам, че телевизията си отива...Въпреки че като гледам кво дават...има нещо вярно.Тъпооо.Напоследък Нова телевизия ми напарави добро впечатление - заради Туин Пийкс :wink:
Аватар
STRANGER-F
От дъжд на вятър

Мнение от STRANGER-F »

got написа:Е, друго си е киното, вярно! :? Но не ми се иска да вярвам, че телевизията си отива...Въпреки че като гледам кво дават...има нещо вярно.Тъпооо.Напоследък Нова телевизия ми напарави добро впечатление - заради Туин Пийкс :wink:
Туйн Пийкс лично в мене ми е оставил доста потресаващи спомени.Като дете си спомням колко много го следях и до ден днешен помня имената на героите,даже и откъсачни моменти.Спомням си......като малка даже баба ми ми се стори на Боб и крещях,докато не осъзнах,че не Боб стои пред мене,а собствената ми баба. :dontknow: :confused2: Как се уплаши тогава мъничкото ми сърчице...!!!
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

И у мен остави потресаващи спомени, мнооого силно впечатление... 8) Бая го харесвам...бе тва ми е нещо като филма на живота ми...Все ми се привиждаха и причуваха разни работи... :roll: Рзабира се сега не ме стряска до такава степен, както на 8 години ( и слава богу) :lol: .Но пак ми е интересен- по нов начин. :P
Аватар
coup
Вазов

Мнение от coup »

Любимата ми е Нова - най-добрата в ефира, на световно ниво. Помете и БНТ, и БТВ . Особено се радвам за последната :D
Just a world that we all must share
It's not enough just to stand and stare
Is it only a dream that there will be
No more turning away?
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ами аз рядко гледам ТВ по принцип, ама като че бТВ най-много ми харесва, особено новините, колкото и странно да звучи :roll:
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

Откакто имам комп /той онзи ден стана на 2 годинки, проходи, чакам го да проговори/ не гледам ТВ...ама БТВ иначе мисля че най-добра.....
Изображение

Изображение
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

Berserker написа:Откакто имам комп /той онзи ден стана на 2 годинки, проходи, чакам го да проговори/ не гледам ТВ...ама БТВ иначе мисля че най-добра.....
даам, и аз затова вече не гледам ТВ. без ТВ си живея страхотно, ама без компа имам чувството че бих загинаа безвъзвратно, на втората седмица започвам да агонизирам :twisted: ... айде да пуснем тема - кое обичате повече - компютъра, телевизора или стерео уредбата си 8)
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

nrggirl написа:компютъра, телевизора или стерео уредбата си 8)
На мен са ми в едно. Комп, радио, телевизия,...
Неочаквано добра комбинация.
goadelic
Танцуващия с клавиатури
Обратна връзка:

Мнение от goadelic »

Изображение

Най-добрата българска телевизия! Друго не ми трябва.
Upwards, upwards into the sky, flying higher and higher, until I feel like I could touch the Sun.
Аватар
Raya_Alexandra
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Raya_Alexandra »

BTV 8)
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."

And it's not my last life at all...
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

TV 2 добре че нямат собствена продукция и пускат от време на време ЕвроНюз. 8) Идеално.
СиТиЕн мислех, че ще е музикална, а то нищо в крайна сметка - некви бози и сериали. По Нова гледам само господарите. Битивито нещо много скапано я виждам и не знам защо. Джитивито понякога го гледам. Канала ако дават нещо интересно, го гледам. Седем дни почти не я гледам. През деня няма нищо интересно, особено оня идиот Колев. Вечерта като я пусна, реклами на еротични стоки. Баси телевизията.
Последно промяна от iliyan на 16 Апр 2006, 10:42, променено общо 2 пъти.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

ами нямах... минало време...опткакто се пренесох при баба ми вече си имам любими герои - Сидеров, Вучков, още някакъв паляк там по СКАТ, на канал 3 мисля, че беше Михнева, още някаква шафрантия има...и всичките изброени по-горе личности говоря много смислени неща...направо им се кефя, като ги слушам :evil:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

iliyan написа:
nrggirl написа:компютъра, телевизора или стерео уредбата си 8)
На мен са ми в едно. Комп, радио, телевизия,...
Неочаквано добра комбинация.
да де, това имах предвид, аз съм си ги концентрирала в компютъра, затова и друга техника не ми трябва. един ден като се изнасям от нас, взимам си компа и хладилника и айдееее... :twisted:

Щастливо безработна!!!
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

goadelic написа:Изображение

Най-добрата българска телевизия! Друго не ми трябва.
Подкрепям :) .А за чужди-VH1.
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

VH1, History, Discovery

А, и СКАТ - толкова идиоти на едно място трудно можеш да видиш по друга телевизия :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Театър, кино и телевизия”