Коя телевизия ви е любимата? И защо?
Модератори: Boromir, Търговецът на кристал
- STRANGER-F
- От дъжд на вятър
Туйн Пийкс лично в мене ми е оставил доста потресаващи спомени.Като дете си спомням колко много го следях и до ден днешен помня имената на героите,даже и откъсачни моменти.Спомням си......като малка даже баба ми ми се стори на Боб и крещях,докато не осъзнах,че не Боб стои пред мене,а собствената ми баба.got написа:Е, друго си е киното, вярно!Но не ми се иска да вярвам, че телевизията си отива...Въпреки че като гледам кво дават...има нещо вярно.Тъпооо.Напоследък Нова телевизия ми напарави добро впечатление - заради Туин Пийкс
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
даам, и аз затова вече не гледам ТВ. без ТВ си живея страхотно, ама без компа имам чувството че бих загинаа безвъзвратно, на втората седмица започвам да агонизирамBerserker написа:Откакто имам комп /той онзи ден стана на 2 годинки, проходи, чакам го да проговори/ не гледам ТВ...ама БТВ иначе мисля че най-добра.....
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
TV 2 добре че нямат собствена продукция и пускат от време на време ЕвроНюз.
Идеално.
СиТиЕн мислех, че ще е музикална, а то нищо в крайна сметка - некви бози и сериали. По Нова гледам само господарите. Битивито нещо много скапано я виждам и не знам защо. Джитивито понякога го гледам. Канала ако дават нещо интересно, го гледам. Седем дни почти не я гледам. През деня няма нищо интересно, особено оня идиот Колев. Вечерта като я пусна, реклами на еротични стоки. Баси телевизията.
СиТиЕн мислех, че ще е музикална, а то нищо в крайна сметка - некви бози и сериали. По Нова гледам само господарите. Битивито нещо много скапано я виждам и не знам защо. Джитивито понякога го гледам. Канала ако дават нещо интересно, го гледам. Седем дни почти не я гледам. През деня няма нищо интересно, особено оня идиот Колев. Вечерта като я пусна, реклами на еротични стоки. Баси телевизията.
Последно промяна от iliyan на 16 Апр 2006, 10:42, променено общо 2 пъти.
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами нямах... минало време...опткакто се пренесох при баба ми вече си имам любими герои - Сидеров, Вучков, още някакъв паляк там по СКАТ, на канал 3 мисля, че беше Михнева, още някаква шафрантия има...и всичките изброени по-горе личности говоря много смислени неща...направо им се кефя, като ги слушам 
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
да де, това имах предвид, аз съм си ги концентрирала в компютъра, затова и друга техника не ми трябва. един ден като се изнасям от нас, взимам си компа и хладилника и айдееее...iliyan написа:На мен са ми в едно. Комп, радио, телевизия,...nrggirl написа:компютъра, телевизора или стерео уредбата си
Неочаквано добра комбинация.
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка: